No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Editura Niculescu lansează cartea-fenomen „Mamă fără griji. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”

In Evenimente , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Editura NICULESCU vă invită la evenimentul de lansare a cărţii „MAMĂ FĂRĂ GRIJI. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, autor Rachel Macy Stafford

Joi, 3 martie 2016, de la ora 18.30, Editura NICULESCU vă invită la evenimentul de lansare a cărţii MAMĂ FĂRĂ GRIJI. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!, autor Rachel Macy Stafford, primul titlu dintr-o nouă serie de Dezvoltare personală aflată în plină pregătire.

Lansarea va avea loc în cadrul Librăriei Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13), Mansardă.

Autoarea, Rachel Macy Stafford, oferă cititorilor săi sfaturi şi metode simple, uşor de pus în aplicare şi motivante pentru a renunţa la acei factori care ne distrag atenţia de la lucrurile esenţiale şi de a ne îndrepta atenţia către lucrurile cu adevărat importante din viaţă.

cartea-mama-fara-griji

 

Din momentul în care şi-a lansat blogul, Hands Free Mama, în anul 2010, munca lui Rachel s-a făcut cunoscută în publicaţii celebre, precum USA Today, TIME.com, The Huffington Post şi Reader’s Digest. Popularitatea blogului său a atins peste 1 000 000 de vizitatori pe lună. Mamă fără griji este prima ei carte şi, aşa cum veţi descoperi, Rachel este o scriitoare în adevăratul sens al cuvântului. Poveştile din carte nu numai că vi se vor părea de-a dreptul delicioase, dar vă veţi regăsi cu siguranţă în ele şi vă vor servi ca sursă de inspiraţie pentru a nu vă mai sabota şi pentru a vă simţi fericiţi în propria viaţă. Cartea nu este o reţetă generală a fericirii, ci un îndrumar pentru a vă găsi propria cale către o existenţă autentică, împlinită.

Deşi vocaţia lui Rachel este cea de mamă, motiv pentru care copiii ei au fost sursa principală de inspiraţie pentru această carte, absolut oricine poate beneficia de pe urma ei, deoarece ne vorbeşte despre ce înseamnă cu adevărat a trăi în prezent, despre cum se pot vedea miracolele care ne însoţesc la fiecare pas şi despre puterea de a ne bucura de darurile nepreţuite ale vieții.

Despre aceasă călătorie de a afla cum să reuşim să scăpăm de telefon, liste, probleme şi să alegem doar ce-i important vor vorbi:

Violeta Moisă - Life & Relationship Coach, fondator Academia de Feminitate

Andrei NiculescuDirector Dezvoltare, Editura NICULESCU

Alina PantaziDirector Comunicare şi PR, Editura NICULESCU

 

INTRARE LIBERĂ! ÎNSCRIE-TE ACUM: http://goo.gl/forms/3MepU6B5Vi

LOCURILE SUNT LIMITATE

 

Despre carte

„Articolul publicat de Rachel Macy Stafford în The Huffington Post, intitulat «The Day I Stopped Saying Hurry Up», a stârnit nenumărate conversaţii despre cum să ne eliberăm din cercul vicios al agendelor noastre supraîncărcate. Mamă fără griji are puterea de a ne reaminti că nu trebuie să ne lăsăm viaţa să treacă pe lângă noi.“

Arianna Huffington, preşedinte şi redactor-şef al Huffington Post Media Group

 

„Evenimentele trăite de autoare şi sfaturile oferite în această carte ne reamintesc că e nevoie să renunţăm la lucrurile care ne distrag atenţia şi să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă. Mă regăsesc în situaţiile amuzante prezentate în carte, pentru că şi eu îmi doresc să mă bucur pe deplin de fiecare moment trăit alături de familie şi de cei dragi mie.“

Randi Zuckerberg, fondator Facebook şi Director Zuckerberg Media

 

„Sinceră să fiu, mi-a fost teamă să citesc Mamă fără griji, pentru că eu nu vreau să renunţ la telefon. Nu eram sigură că vreau să aflu toate lucrurile pe care Rachel dorea să mi le împărtăşească. Acum mă bucur că nu am lăsat teama mea de schimbare să mă împiedice să citesc această carte revelatoare. Rachel este un amalgam de înţelepciune şi delicateţe. Ea nu predică, ci doar ne reaminteşte, cu blândeţe, ceea ce ştiam deja, undeva în sufletul nostru, şi anume ce înseamnă bucuria de a trăi. Asta face ca mesajul ei să fie atât de relevant, motivant şi puternic. Este imposibil să citeşti această carte şi să nu simţi cum te cuprind, treptat, valuri de linişte şi de mulţumire sufletească. Această carte este un dar pentru fiecare dintre noi.“

Glenon Doyle Melton, autoare de bestselleruri New York Times şi fondatoare a Momastery.com

Tags: Recenzie carte , Ingrijirea copilului


Alte articole recomandate:

13 mituri despre ingrijirea bebelusului

Sfaturile rudelor si prietenilor sunt de multe ori pretioase atunci cand ai un copil mic si "meseria ...

Sfaturi pentru proaspeti parinti in ingrijirea de baza a pielii bebelusului

Pielea bebelusului are reputatia de a fi foarte fina, insa si aceasta e receptiva la diferite infect ...

Alimentatie sanatoasa pentru viitoarele mamici ocupate

Dieta este un element important pentru a asigura sanatatea mamei si a copilului in perioada celor 9 ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77