A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Pregateste-le masa copiilor tai oferindu-le baghete delicioase cu spanac astfel incat nutritia celor mici sa fie bogata in vitamine.
Aceste baghete cu spanac contin toata savoarea spanacului si aluatului frantuzesc fara a fi greu de preparat. Chiar daca principalul ingredient este spanacul, forma haioasa a baghetelor este tentanta pentru copii.
Aceste baghete pot fi servite si la o petrecere sau la ziua de nastere a copilului.
Cu sigurata vor fi apreciate de copii si de toti invitatii.
Ingrediente
- 300 gr de spanac inghetat maruntit, dezghetat si lasat sa se scurga;
- 230 gr de branza feta;
- 230 gr de crema de branza;
- piper pentru gust;
- un pachet de aluat frantuzesc, decongelat (40 de foi de 35 x 23 cm);
- 160 ml de ulei de masline.
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un robot de bucatarie amesteca spanacul, branza feta si crema de branza.
Amesteca pana obtii o pasta. Condimenteaza cu piper, daca vrei.
Pune compozitia intr-o punga etansa si taie punga la un colt (poti folosi de asemenea o punga pentru aluat).
Pe o suprafata de lucru curata, intinde o foaie de aluat. Unge foaia cu ulei de masline si indoaie-o in doua pentru a obtine un dreptunghi de 18 x 23 cm.
Unge partea indoita cu ulei. Intinde o dunga subtire din compozitia cu spanac (aproximativ o lingura) de-a lungul marginii indoite.
Ruleaza aluatul astfel incat sa obtii un cilindru de 23 cm lungime. Pune rulada pe o tava pentru fursecuri si unge-o cu ulei. Repeta procedeul cu restul compozitiei.
Coace intre 12 si 15 minute pana se rumenesc. Fa 40 de baghete.
Aceste baghete pot fi servite si la o petrecere sau la ziua de nastere a copilului.
Cu sigurata vor fi apreciate de copii si de toti invitatii.
Ingrediente
- 300 gr de spanac inghetat maruntit, dezghetat si lasat sa se scurga;
- 230 gr de branza feta;
- 230 gr de crema de branza;
- piper pentru gust;
- un pachet de aluat frantuzesc, decongelat (40 de foi de 35 x 23 cm);
- 160 ml de ulei de masline.
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un robot de bucatarie amesteca spanacul, branza feta si crema de branza.
Amesteca pana obtii o pasta. Condimenteaza cu piper, daca vrei.
Pune compozitia intr-o punga etansa si taie punga la un colt (poti folosi de asemenea o punga pentru aluat).
Pe o suprafata de lucru curata, intinde o foaie de aluat. Unge foaia cu ulei de masline si indoaie-o in doua pentru a obtine un dreptunghi de 18 x 23 cm.
Unge partea indoita cu ulei. Intinde o dunga subtire din compozitia cu spanac (aproximativ o lingura) de-a lungul marginii indoite.
Ruleaza aluatul astfel incat sa obtii un cilindru de 23 cm lungime. Pune rulada pe o tava pentru fursecuri si unge-o cu ulei. Repeta procedeul cu restul compozitiei.
Coace intre 12 si 15 minute pana se rumenesc. Fa 40 de baghete.
Tu ce zici?