A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
O reteta foarte gustoasa care va fi apreciata de copilul tau si de intreaga familie. Folosind ingrediente naturale vei obtine o mancare sanatoasa care va fi apreciata. 30.06.2010">
Ingrediente
- 1,5 kg cartofi rosii, taiati in cuburi;
- 3 catei mari de usturoi, curatati;
- 3/4 cana smantana degresata;
- 1/2 cana branza;
- 1,4 kg carne de vita extra slaba tocata;
- 2 linguri faina;
- 4 cani amestec de legume;
- 3/4 cana bors de vita cu continut redus de grasime si sodiu;
- 2 liguri ketchup.
Indicatii
Pune cartofii si usturoiul intr-un vas cu apa si pune-i la fiert. Fierbe cartofii la foc mic 20 de minute sau pana devin moi si scurge-i de apa.
Adauga smantana si fa un piure, in care se adauga 1/4 cana branza dupa omogenizare.
Incalzeste cuptorul la 190°. Rumeneste carnea intr-o tigaie, adauga faina si gateste impreuna un minut. Adauga legume, borsul si ketchup-ul si fierbe totul impreuna cinci minute. Goleste tot intr-o tava si acopera cu piureul de cartofi.
Pune tava in cuptor pentru 18 minute si adauga deasupra branza ramasa. Mentine inca doua minute, sau pana branza se topeste.
In locul smantanii, adauga branza de vaca, pe care o prepari intr-o pasta omogena intr-un blender.
Continut caloric mic, bogat in vitamina A si C, valoare scazuta de sodiu. Foarte sanatoasa pentru copii si pentru intreaga familie.
Prepara varianta leguminoasa a oricarei retete preferata pentru un bonus de vitamina A.
Ingrediente
- 1,5 kg cartofi rosii, taiati in cuburi;
- 3 catei mari de usturoi, curatati;
- 3/4 cana smantana degresata;
- 1/2 cana branza;
- 1,4 kg carne de vita extra slaba tocata;
- 2 linguri faina;
- 4 cani amestec de legume;
- 3/4 cana bors de vita cu continut redus de grasime si sodiu;
- 2 liguri ketchup.
Indicatii
Pune cartofii si usturoiul intr-un vas cu apa si pune-i la fiert. Fierbe cartofii la foc mic 20 de minute sau pana devin moi si scurge-i de apa.
Adauga smantana si fa un piure, in care se adauga 1/4 cana branza dupa omogenizare.
Incalzeste cuptorul la 190°. Rumeneste carnea intr-o tigaie, adauga faina si gateste impreuna un minut. Adauga legume, borsul si ketchup-ul si fierbe totul impreuna cinci minute. Goleste tot intr-o tava si acopera cu piureul de cartofi.
Pune tava in cuptor pentru 18 minute si adauga deasupra branza ramasa. Mentine inca doua minute, sau pana branza se topeste.
In locul smantanii, adauga branza de vaca, pe care o prepari intr-o pasta omogena intr-un blender.
Continut caloric mic, bogat in vitamina A si C, valoare scazuta de sodiu. Foarte sanatoasa pentru copii si pentru intreaga familie.
Prepara varianta leguminoasa a oricarei retete preferata pentru un bonus de vitamina A.
Tu ce zici?