A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Paste cu Sos de Ciuperci si Ceapa
In Retete pentru intreaga familie
, adaugat in
(0/
0)
23.03.2006">
Reteta trimisa de Vio
Timp preparare: 45 min
Ingrediente:
Paste cat pentru 4-5 portii, doua conserve cu ciuperci cu tot cu zeama, doua cepe mari, o capatana de usturoi, 3-4 rosii potrivite si mai zemoase, pot fi folosite si cele decojite din conserva, o jumatate de legatura de patrunjel, sare, piper, jumatate cescuta de ulei.
Mod de preparare:
Sosul se prepara separat de paste astfel: uleiul se infierbanta bine si peste el asezam ceapa tocata si usturoiul taiat feliute potrivit de groase, acestea se rumenesc pana devin galbui. Ciupercile impreuna cu apa dintr-o conserva vor stinge ceapa si le vom lasa la fiert pana scad, dupa aceea vom pune apa ramasa din cealalta conserva si rosiile taiate cubulete. Vor mai fierbe un sfert de ora si vom pune peste sos sare piper si patrunjelul tocat. Pastele se fierb 10 minute si se strecoara sub jet de apa rece.
Mod servire: Sosul se serveste fierbinte asezat peste paste
Utile: Citeste despre traditii si sarbatori de Pasti: Pastele. Sarbatoarea de Paste
Timp preparare: 45 min
Ingrediente:
Paste cat pentru 4-5 portii, doua conserve cu ciuperci cu tot cu zeama, doua cepe mari, o capatana de usturoi, 3-4 rosii potrivite si mai zemoase, pot fi folosite si cele decojite din conserva, o jumatate de legatura de patrunjel, sare, piper, jumatate cescuta de ulei.
Mod de preparare:
Sosul se prepara separat de paste astfel: uleiul se infierbanta bine si peste el asezam ceapa tocata si usturoiul taiat feliute potrivit de groase, acestea se rumenesc pana devin galbui. Ciupercile impreuna cu apa dintr-o conserva vor stinge ceapa si le vom lasa la fiert pana scad, dupa aceea vom pune apa ramasa din cealalta conserva si rosiile taiate cubulete. Vor mai fierbe un sfert de ora si vom pune peste sos sare piper si patrunjelul tocat. Pastele se fierb 10 minute si se strecoara sub jet de apa rece.
Mod servire: Sosul se serveste fierbinte asezat peste paste
Utile: Citeste despre traditii si sarbatori de Pasti: Pastele. Sarbatoarea de Paste
Tu ce zici?