A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
O gustare delicioasa, hranitoare dar in acelasi timp frumos decorata. Astfel ouale umplute vor crea un impact vizual, iar copiii vor fi nerabdatori sa le manance. 16.06.2010">
Aceste oua ingenios proiectate cu vele de corabie colorate sigur vor deveni favoritele invitatilor la ziua de nastere a copilului tau.
Ingrediente:
- 12 oua fierte tare;
- 2 lingurite mustar Dijon;
- 2 lingurite de otet (alb sau cidru);
- 1/4 la 1/2 cana maioneza;
- 2 ardei clopot de culoare rosie, galbena, verde;
- Boia de ardei.
Instructiuni:
Decojeste ouale. La decojit te pot ajuta si cei mici, este o activitate interesanta pentru copii. Apoi taie fiecare ou in doua bucati pentru a face barci. Pune galbenusurile intr-un castron mijlociu si amesteca-le cu o furculita.
Adauga mustar si otet, apoi adauga maioneza, amestecand pana cand consistenta este moale, dar nu ca si consistent unei supe.
Apoi, construieste panzele. Pentru a face aceasta, taie fiecare ardei in fasii late de 2 cm, apoi se taie aceste fasii in patrate de 2 cm si se feliaza fiecare patrat in jumatate pe diagonala.
Completeaza jumatatea de albus cu amestecul din galbenus.
Pune panzele in pozitie verticala in amestec si presara boia.
Ingrediente:
- 12 oua fierte tare;
- 2 lingurite mustar Dijon;
- 2 lingurite de otet (alb sau cidru);
- 1/4 la 1/2 cana maioneza;
- 2 ardei clopot de culoare rosie, galbena, verde;
- Boia de ardei.
Instructiuni:
Decojeste ouale. La decojit te pot ajuta si cei mici, este o activitate interesanta pentru copii. Apoi taie fiecare ou in doua bucati pentru a face barci. Pune galbenusurile intr-un castron mijlociu si amesteca-le cu o furculita.
Adauga mustar si otet, apoi adauga maioneza, amestecand pana cand consistenta este moale, dar nu ca si consistent unei supe.
Apoi, construieste panzele. Pentru a face aceasta, taie fiecare ardei in fasii late de 2 cm, apoi se taie aceste fasii in patrate de 2 cm si se feliaza fiecare patrat in jumatate pe diagonala.
Completeaza jumatatea de albus cu amestecul din galbenus.
Pune panzele in pozitie verticala in amestec si presara boia.
Tu ce zici?