A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Ce poate fi mai bun in toiul verii decat o inghetata cu fructe de padure. Urmeaza reteta simpla de mai jos si fa o surpriza placuta celor dragi. 29.06.2010">
Un desert cunoscut si foarte usor de preparat, care va face placere familiei sau invitatilor tai. Indiferent ca este vorba de o simpla petrecere pentru copii sau o intrunire simandicoasa intre adulti.
Copilul tau te poate ajuta la prepararea ei si va fi mai apoi incantat de gustul inghetatei.
Poti face jeleul dinainte si sa termini cu frisca, bezeaua si fructele proaspete de padure.
- 6 capsune mari curatate si taiate in patru;
- 85 de grame – jeleu de afine si zmeura (sau alta alternativa rosie);
- 1 cana smantana dulce;
- 2 cuburi de bezea;
- 1 cana de coacaze.
Imparte capsunele in mod egal in cele 4 pahare. Prepara jeleul conform instructiunilor de pe pachet si toarna-l deasupra capsunelor. Pune compozitia in frigider pana se intareste.
Bate smantana dulce pentru a face frisca. Rupe bezelele in bucati mici si amesteca-le cu frisca. Cand jeleul este gata, imparte frisca in mod egal in cele 4 pahare.
Pune un strat de coacaze deasupra. Pentru copii, si de ce sa nu recunoastem si pentru parinti, aceste mici decoratii vor face inghetata si mai interesanta. Nu servi inghetata prea rece pentru a feri copilul de raceala.
Copilul tau te poate ajuta la prepararea ei si va fi mai apoi incantat de gustul inghetatei.
Poti face jeleul dinainte si sa termini cu frisca, bezeaua si fructele proaspete de padure.
Ingrediente
- 6 capsune mari curatate si taiate in patru;
- 85 de grame – jeleu de afine si zmeura (sau alta alternativa rosie);
- 1 cana smantana dulce;
- 2 cuburi de bezea;
- 1 cana de coacaze.
Indicatii
Imparte capsunele in mod egal in cele 4 pahare. Prepara jeleul conform instructiunilor de pe pachet si toarna-l deasupra capsunelor. Pune compozitia in frigider pana se intareste.
Bate smantana dulce pentru a face frisca. Rupe bezelele in bucati mici si amesteca-le cu frisca. Cand jeleul este gata, imparte frisca in mod egal in cele 4 pahare.
Pune un strat de coacaze deasupra. Pentru copii, si de ce sa nu recunoastem si pentru parinti, aceste mici decoratii vor face inghetata si mai interesanta. Nu servi inghetata prea rece pentru a feri copilul de raceala.
Tu ce zici?