A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Granola crocanta facuta acasa
In Retete pentru intreaga familie
, adaugat in
(0/
0)
27.05.2010">
Dulce si crocanta, indicata atat pentru copii cat si pentru parinti, aceasta granola este servita la micul dejun cu fructe si lapte, cu iaurt sau presarata pe inghetata. Este, de asemenea, o reteta distractiva pe care o poti realiza impreuna cu copilul tau.
Ingrediente:
- 4 cani de ovaz
- 1 cana germeni de grau
- 1 cana de nuci sau migdale tocate
- 1/2 cana de seminte de susan
- 1/4 cana de zahar brun
- 1 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita de sare
- 1/3 cana ulei vegetal
- 1/3 cana miere
- 1/3 cana de apa
- 1 pachet de afine uscate sau alte fructe uscate, cum ar fi cirese, stafide, ananas sau papaya.
Instructiuni:
Se incalzeste cuptorul la 300 °. Intr-un bol mare, se amesteca impreuna ovazul, germenii de grau, nucile, semintele de susan, zaharul brun, scortisoara si sarea.
Se face putin loc in mijlocul ingredientelor uscate si se adauga uleiul, mierea, si apa. Se amesteca continutul pana cand ingredientele sunt bine combinate, apoi pune continutul uniform pe o foaie de prajitura.
Se coace timp de 40 de minute sau pana cand se face usor aramiu, amestecand la fiecare 10 minute pentru a impiedica lipirea amestecului. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se amesteca cu afinele sau fructele uscate. Dintr-o portie ies aproximativ 7 cani.
Ingrediente:
- 4 cani de ovaz
- 1 cana germeni de grau
- 1 cana de nuci sau migdale tocate
- 1/2 cana de seminte de susan
- 1/4 cana de zahar brun
- 1 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita de sare
- 1/3 cana ulei vegetal
- 1/3 cana miere
- 1/3 cana de apa
- 1 pachet de afine uscate sau alte fructe uscate, cum ar fi cirese, stafide, ananas sau papaya.
Instructiuni:
Se incalzeste cuptorul la 300 °. Intr-un bol mare, se amesteca impreuna ovazul, germenii de grau, nucile, semintele de susan, zaharul brun, scortisoara si sarea.
Se face putin loc in mijlocul ingredientelor uscate si se adauga uleiul, mierea, si apa. Se amesteca continutul pana cand ingredientele sunt bine combinate, apoi pune continutul uniform pe o foaie de prajitura.
Se coace timp de 40 de minute sau pana cand se face usor aramiu, amestecand la fiecare 10 minute pentru a impiedica lipirea amestecului. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se amesteca cu afinele sau fructele uscate. Dintr-o portie ies aproximativ 7 cani.
Tu ce zici?