A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Iti oferim mai jos o reteta delicioasa pentru prepararea mielului. In cativa pasi poti prepare o friptura de miel delicioasa pentru masa de Paste 25.03.2010">
Ingrediente
1 carcasa de miel,
sare,
piper,
ulei de masline,
vin alb,
usturoi,
ierburi aromate (salvie, rozmarin, menta)
Mod de preparare
1. Incepem sa pregatim carcasa de miel . Pentru asta va trebuie neaparat un cutit care sa taie foarte bine.
Se taie partea din fata de la carcasa (pielea de pe piept), apoi se desface carcasa apasand cu mainile. Se taie coastele de la incheietura cu coloana, afand grija sa nu se taie de pe carne. Se taie afara coloana vertebrala. Aceasta este cea mai dificila si minutioasa parte a procesului. Aveti grija sa taiati pe langa vertebre astfel incat carnea de dedesubt sa nu fie lezata prea tare.
2. Se curata carnea de eventualele resturi de oase ramase si se taie coastele mai mici astfel incat sa ramana de-o parte si de alta doar coastele mari (vreo 8-9 pe fiecare parte). Se cresteaza pielita de pe coaste pana la jumatate, apoi oasele ramase libere se curata bine de carne si pielite.
3. Am lasat carnea la marinat in vin+2 linguri ulei de masline+2 catei de usturoi+ierburi peste noapte (ajunge si cateva ore).
4. A doua zi am adunat carnea pe langa coaste si am impuns coastele de la margine, legandu-le 2 cate 2.
5. Intr-un mojar am zdrobit 2 catei de usturoi cu sare, piper si rozmarin, am aduaugat 2 linguri ulei de masline si cu acest amestec am uns carnea din coroana.
6. Am legat cu o ata si baza coroanei mele pentru a-i da deschiderea dorita.
7. Am invelit capetele coastelor cu folie de aluminiu si am pus peste carne cateva ierburi (rozmarin,salvie si menta), apoi am dat la cuptor.
Pofta buna!
Reteta propusa de KikenHana
Ingrediente
1 carcasa de miel,
sare,
piper,
ulei de masline,
vin alb,
usturoi,
ierburi aromate (salvie, rozmarin, menta)
Mod de preparare
1. Incepem sa pregatim carcasa de miel . Pentru asta va trebuie neaparat un cutit care sa taie foarte bine.
Se taie partea din fata de la carcasa (pielea de pe piept), apoi se desface carcasa apasand cu mainile. Se taie coastele de la incheietura cu coloana, afand grija sa nu se taie de pe carne. Se taie afara coloana vertebrala. Aceasta este cea mai dificila si minutioasa parte a procesului. Aveti grija sa taiati pe langa vertebre astfel incat carnea de dedesubt sa nu fie lezata prea tare.
2. Se curata carnea de eventualele resturi de oase ramase si se taie coastele mai mici astfel incat sa ramana de-o parte si de alta doar coastele mari (vreo 8-9 pe fiecare parte). Se cresteaza pielita de pe coaste pana la jumatate, apoi oasele ramase libere se curata bine de carne si pielite.
3. Am lasat carnea la marinat in vin+2 linguri ulei de masline+2 catei de usturoi+ierburi peste noapte (ajunge si cateva ore).
4. A doua zi am adunat carnea pe langa coaste si am impuns coastele de la margine, legandu-le 2 cate 2.
5. Intr-un mojar am zdrobit 2 catei de usturoi cu sare, piper si rozmarin, am aduaugat 2 linguri ulei de masline si cu acest amestec am uns carnea din coroana.
6. Am legat cu o ata si baza coroanei mele pentru a-i da deschiderea dorita.
7. Am invelit capetele coastelor cu folie de aluminiu si am pus peste carne cateva ierburi (rozmarin,salvie si menta), apoi am dat la cuptor.
Pofta buna!
Reteta propusa de KikenHana
Tu ce zici?