A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Budinca indiana de trandafiri
In Retete pentru intreaga familie
, adaugat in
(0/
0)
Ai pofta de ceva dulce, dar neconventional? Incearca budinca indiana cu trandafiri, pur si simplu un rasfat al simturilor familiei tale. 23.06.2010">
Probabil ca familia ta si in special copiii s-au plictisit de traditionalele retete de prajituri ale bunicii.
Chiar daca sunt gustoase, trebuie sa fii in pas cu moda culinara si sa tii cont de noile trenduri si cand vine vorba de bucatarie.
Pentru copii sau sot, sau poate pentru invitatii de la vreo petrecere sau zi de nastere, aceasta reteta va fi perfecta.
Budinca indiana cu trandafiri e o delicatesa usor de preparat si care cu siguranta va incanta papilele gustative si a celor mai mari mofturosi copii.
- 10g de gelatina;
- 500ml de lapte;
- 1/2 de baton de vanilie sau pliculet de vanilie;
- 250ml de lapte condensat;
- 3 lingurite de zahar;
- cateva picaturi de sirop de trandafir;
- 4 lingurite de fulgi de nuca de cocos;
- 10 nuci taiate bucatele mici.
Inmoaie gelatina in apa rece. Pune laptele la fiert si adauga in oala batonul de vanilie rupt in doua bucatele.
Lasa totul sa fiarba. Dupa ce este gata, lasa laptele deoparte pentru 15 minute.
Adauga in laptele racit o lingurita de zahar si laptele condensat. Pune iar oala pe foc pentru inca 4 minute.
E timpul sa scoti batoanele de scortisoara. Ia oala de pe foc si adauga gelatina si siropul de trandafir iar apoi amesteca bine.
Toarna compozitia in 4 pahare, lasa-le sa se raceasca bine si pune-le la frigider pentru doua ore.
Intr-o tigaie adauga nuca de cocos si 2 lingurite de zahar si las-o pe foc pana ce toate ingredientele se caramelizeaza.
Presara compozitia de mai sus peste fiecare paharel de budinca si serveste in liniste.
Chiar daca sunt gustoase, trebuie sa fii in pas cu moda culinara si sa tii cont de noile trenduri si cand vine vorba de bucatarie.
Pentru copii sau sot, sau poate pentru invitatii de la vreo petrecere sau zi de nastere, aceasta reteta va fi perfecta.
Budinca indiana cu trandafiri e o delicatesa usor de preparat si care cu siguranta va incanta papilele gustative si a celor mai mari mofturosi copii.
Ingrediente:
- 10g de gelatina;
- 500ml de lapte;
- 1/2 de baton de vanilie sau pliculet de vanilie;
- 250ml de lapte condensat;
- 3 lingurite de zahar;
- cateva picaturi de sirop de trandafir;
- 4 lingurite de fulgi de nuca de cocos;
- 10 nuci taiate bucatele mici.
Mod de preparare:
Inmoaie gelatina in apa rece. Pune laptele la fiert si adauga in oala batonul de vanilie rupt in doua bucatele.
Lasa totul sa fiarba. Dupa ce este gata, lasa laptele deoparte pentru 15 minute.
Adauga in laptele racit o lingurita de zahar si laptele condensat. Pune iar oala pe foc pentru inca 4 minute.
E timpul sa scoti batoanele de scortisoara. Ia oala de pe foc si adauga gelatina si siropul de trandafir iar apoi amesteca bine.
Toarna compozitia in 4 pahare, lasa-le sa se raceasca bine si pune-le la frigider pentru doua ore.
Intr-o tigaie adauga nuca de cocos si 2 lingurite de zahar si las-o pe foc pana ce toate ingredientele se caramelizeaza.
Presara compozitia de mai sus peste fiecare paharel de budinca si serveste in liniste.
Tu ce zici?