No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Ce ii transmite mama bebelusului prin burtica?

In Povestea ta , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Sentimentele si emotiile pe care le traieste o mama in timpul sarcinii sunt unice si raman in memorie toata viata. Intretinerea vietii si grija pe care o poarta mama timp de noua luni sunt caracteristice naturii umane.

A avea un copil este un lucru sfant si dorit de majoritatea femeilor care vor sa fie implinite si sa transmita mai departe frumusetea, trasaturile si caracterul lor. Intemeierea unei familii este realizarea cea mai de pret a oamenilor si ofera caldura, afectiunea si siguranta de care are nevoie o fiinta umana.

Perioada sarcinii este extrem de delicata pentru o femeie. Pe de o parte, aceasta trebuie protejata de familia ei si, pe de alta parte, este ideal ca viitoarea mamica sa aiba activitati diverse care sa transmita bebelusului creativitate, dinamism si inteligenta. De exemplu, in cazul in care doctorul ii recomanda mamei sa se odihneasca si sa nu faca mult efort, este recomandabil ca aceasta sa se relaxeze citind si sa-i transmita, astfel, copilului dragostea pentru lectura.

Linistea si armonia din familie sunt foarte importante pentru mamica. Aceasta nu trebuie sa fie agitata si este bine sa se bucure de o atmosfera prietenoasa si pozitiva. Sentimentele pe care le traieste o femeie in timpul sarcinii sunt transmise si copilului. In afara de lectura, mama poate avea si alte activitati creative, precum implicarea in proiecte artistice si evenimente care ii trezesc si ii stimuleaza simturile. Muzica, pictura sunt elemente artistice care ii pot insufla bebelusului dragostea pentru frumos.

Daca dorim sa avem un copil orientat spre inginerie, putem viziona documentare si ne putem informa in domeniul tehnic de care suntem pasionate. In functie de personalitate si caracter, femeia tinde sa se orienteze catre activitatile care ii dau o stare de bine si o ajuta sa tolereze mai usor momentele in care nu se simte foarte bine.

In unele cazuri, medicul recomanda sa facem sport si sa nu renuntam la dinamismul care ne caracterizeaza. Sarcina nu trebuie privita ca o povara si nu trebuie sa renuntam la activitatile pe care le desfasuram inainte. Socializarea si iesirile in oras cu prietenii o ajuta pe viitoarea mamica sa perceapa perioada sarcinii ca fiind normala si absolut naturala, sa nu devina frustrata datorita schimbarilor fizice care au loc si sa descopere frumusetea acestor momente speciale din viata ei.

Aprecierea celor din jur este, de asemenea, benefica si ii asigura mamicii sprijinul de care are nevoie. Tot ceea ce i se intampla mamei pe parcursul sarcinii simte si bebelusul si devine agitat in momentul in care apar influente negative care o afecteaza pe mama lui. Se spune ca bebelusului ii face bine sa vorbesti cu el inca inainte de a veni pe lume, sa-i transmiti dragostea si bucuria care il asteapta la sosirea lui pe lume.

Venirea pe lume a unui bebelus este bucuria cea mai de pret a unei familii, insa nimic nu se poate compara cu sentimentele pe care le are o mama in momentul in care isi tine la piept copilul. Instinctul matern ii transmite mamei o bucurie de nedescris si aceasta devine extrem de protectoare cu bebelusul. Are grija sa il hraneasca, pentru a se dezvolta sanatos, ii alina durerile prin tonul cald al vocii ei si, de aceea, nu uitam niciodata cantecele de leagan ale mamei, de aceea avem o legatura atat de stransa cu fiinta care ne-a dat viata.

Inca inainte de a ne naste primim o atentie deosebita din partea mamei insa si, dupa nastere, mama este neobosita si continua sa ne protejeze si sa ne sustina indiferent de varsta pe care o avem, indiferent unde am fi, mama va fi cu sufletul si cu gandul langa noi.

 


Brindusa Cirlan





Tags: Perioada de sarcina


Alte articole recomandate:

Saptamanile de sarcina: dezvoltarea fatului

Perioada de sarcina este caracterizata de o serie de schimbari. In cursul vietii intrauterine se pro ...

Topul celor 10 mituri asociate sarcinii

Exista multe mituri despre ceea ce se intampla in sarcina. Iata insa cum cele mai frecvente dintre ...

Stresul in timpul sarcinii

Odihna si viata normala sunt foarte importante pentru sanatatea ta si a copilului tau, mai ales in ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77