No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Primele sarbatori de iarna alaturi de bebe – sfaturi practice

In Traditii si sarbatori , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Ai descoperit de curand bucuria unica de a fi parinte si planifici deja primele sarbatori alaturi de ingerasul tau? Ei bine, nu te lasa purtat/a de val, pentru ca oricat de mult ti-ai dori sa imparti spiritul Carciunului cu prichindelul tau, acesta este inca prea micut pentru a intelege ce se intampla.

Cu siguranta va zambi la vederea luminitelor din brad, sau a fundelor de la cadouri, dar programul agitat din preajma sarbatorilor s-ar putea sa il oboseasca.

Ai grija ca toate vizitele pe care le-ai planificat si toate rudele si prietenii care au anuntat ca vor veni sa il vada pe bebe facand primii pasi in premergator sa fie programate atent. Citeste in continuare si vei afla cum sa realizezi un program echilibrat pentru copil in timpul sarbatorilor de iarna si cum poti fructifica la maximum timpul petrecut impreuna.

 

Sfaturi pentru primele sarbatori de iarna ale ingerasului

Pentru ca bebe este atat de mic, reactia lui daca se trezeste fata in fata cu Mos Craciun ar putea varia de la zambete la spaima totala si cateva minute bune de plans. Oricat de mare ar fi tentatia sa il tratezi pe prichindel ca pe un copil mai mare, trebuie totusi sa intelegi ca el nu intelege Craciunul la fel ca tine. Iata cateva sugestii pentru sarbatori reusite in familie:

Nu intrerupe rutina cu care este familiarizat copilasulorele de somn si orele de masa sunt sfinte pentru bebelusi. Daca din cauza vizitelor de Craciun sau de Mos Nicolae micutul va dormi mai putin sau va manca dupa un program haotic va fi mult mai irascibil si va plange din orice. Nu uita ca hrana si somnul sunt elemente cheie in dezvoltarea armonioasa a celui mic si ca mai bine iti adaptezi tu programul dupa al lui, decat el dupa tine.

Ai grija atunci cand alegi si impodobesti bradul – copacul mare si plin de globuri sclipitoare cu siguranta va atrage atentia micutului. Cel mai bine este sa optezi pentru un bradut mai mic, pe care sa il pui undeva la inaltime, pentru ca nu cumva copilasul sa fie tentat sa traga de crengute. De asemenea, ai grija sa nu ramana niciun glob, ornament sau sir de margelute intr-un loc unde bebe poate ajunge cand nu sunteti atenti!

Nu il expune aglomeratiei sau zgomotelor puternice – daca trebuie sa mergeti la cumparaturi in mall, sa treceti pe la piata sa cumparati bradutul sau aveti de ajuns in alte locuri la fel de aglomerate, cel mai bine este ca bebe sa ramana acasa. Lasa-l cu parintii tai sau stai tu cu micutul in timp ce partenerul tau se ocupa de cumparaturi.

Stabileste un program de vizite – casa ta este locul special si cald unde bebe se simte cel mai bine. Daca se va trezi dintr-o data cu zeci de oameni galagiosi in jurul lui, cu siguranta se va speria, va fi agitat si se va simti obosit. Roaga-ti prietenii si rudele sa anunte din timp cand vin in vizita si asigura-te ca grupurile de vizitatori nu sunt prea mari. De asemenea, roaga invitatii sa vina la masa in jurul orei la care mananca si bebelusul, pentru a nu-i da peste cap programul.

Nu exagera cu cadourile – stim ca iti iubesti copilasul mai mult decat orice pe lume si ca ai dori sa ii faci cele mai frumoase cadouri, dar acesta este prea mic pentru a intelege ideea de cadouri de la Mos Craciun. O jucarie de rontait sau o zornaitoare vor fi foarte apreciate de cel mic!

In concluzie, primul Craciun alaturi de copilas pastreaza un loc special in sufletul oricarui parinte, dar trebuie sa ai grija ca si pentru ingeras sarbatorile de iarna sa fie la fel de frumoase. Nu il pune in situatii stresante si nu incerca sa il faci sa inteleaga traditiile pentru ca este prea micut. Lasa-l sa se bucure de bogatia de forme, culori si mirosuri noi si fa-l sa se simta iubit...acesta este cel mai de pret cadou.

 


Anca Palade





Tags: Traditii si obiceiuri de craciun , Rutina zilnica a bebelusului , Sarbatori de iarna


Alte articole recomandate:

Traditia calendarului de Craciun si alte curiozitati

Craciunul este sarbatorit peste tot in lume - insa, obiceiurile si traditiile difera de la tara la t ...

Idei de cadouri de Craciun pentru copii

Cumparaturile de Craciun pentru copii pot fi dificile deoarece multi parinti nu sunt siguri ca ideil ...

Traditii de Craciun din lumea intreaga

Cu totii asteptam nerabdatori Craciunul, pentru cadouri, pentru bradul impodobit si intreaga atmosfe ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77