No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Cum sa anunti ca esti insarcinata?

In Sarcina , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Sa anunti o sarcina este cu siguranta una dintre cele mai mari vesti pe care le vei impartasi vreodata. Daca nu sti cum sa faci asta, esti in locul potrivit. Iti impartasim experienta altor femei, deja devenite mame, despre cum au "impartit" ele indicii despre vestea cea mare.

Cum sa-i spui iubitului ca esti insarcinata?

Daca partenerul tau este langa tine in timp ce asteptati rezultatele testului de sarcina, se poate exclude o dezvaluie de mare anvergura pentru care sa iti faci griji. Totusi, pentru multe cupluri, sa fie impreuna in asteptarea rezultatului este minunat. "In luna dupa ce am pierdut sarcina, sotul meu mi-a facut testul, chiar daca m-am gandit nu sunt insarcinata," isi aminteste o mama. "Acesta a iesit pozitiv, ne-am speriat si ne-a imbratisat reciproc."

Daca afli ca esti insarcinata fara partenerul tau langa tine, nu ai niciun motiv pentru care sa te simti solitara. Partea buna la aceasta situatie este ca poti sa iti lasi creativitatea sa isi faca de cap. Iata doua exemple inedite prin care poti sa anunti o sarcina iubitului:

"I-am scris sotului meu vestea pe un biletel, pe care apoi l-am pus intr-o placinta cu ravas", spune una dintre mame. "Am mers la restaurant si am inlocuit biletelul din placinta lui cu cel facut de mine. I-a placut!". O alta mama spune: "Am fost la un restaurant si am rugat chelnerul sa puna o suzeta pe farfuria noastra de desert. Reactia sotului meu a fost incantatoare..."

Alta idee geniala: O viitoare mama a scris "Buna tati, eu abia astept sa te cunosc!" pe burta ei, cu un marker lavabil. Vestea a fost atat de coplesitoare incat viitorul tata aproape a lesinat.

Poti de asemenea sa impachetezi testul de sarcina in hartie pentru cadouri si sa il oferi partenerului, sau sa ii faci o poza si sa i-o trimiti intr-un email.

Poti de asemenea sa te joci cu hobby-urile sau cu interesele partenerului: "Suntem mari cititori, asa ca am dat sotului meu o carte pentru copii numita Are rata un tatic?" spune o mama. Unui barbat gurmand poti sa ii pregatesti o prajitura speciala pe care sa o ornezi transmitand mesajul. Sa ai pregatit un pahar cu apa, in caz ca se ineaca!

Nu te simtii datoare sa depui efort si imaginatie atunci cand anunti sarcina! Anunturile simple pot fi la fel de importante ca si cele elaborate. "Am lasat doar testul la vedere in baie, si am asteptat ca sotul meu sa mearga sa il gaseasca", spune o mama. "A ramas mut."

 

Cum sa spui familiei ca esti insarcinata?

Sarcina este o veste mare pentru parintii tai, mai ales daca este primul lor nepot. Desigur, nu e nimic in neregula sa-i sunati si sa-i anuntati, sau sa-i apelati pe video chat intrebandu-i: "Ghici ce?" Dar in cazul unor parinti nerabdatori, poti sa inveselesti lucrurile un pic.

"Am invitat-o pe mama mea la pranz si atunci cand ne-am intalnit la restaurant, am spus: " Suntem atat de bucurosi sa va vedem!" Ea a fost confuza si a intrebat: "Noi, cine?" Tot ce am avut de facut a fost sa zambesc si sa-i pun mana pe burta mea. Si-a dat seama imediat..."

"Am trimis sase garoafe albastre si cinci roz parintilor mei, dar si socrilor, cu un biletel pe care scria: Unele sunt roz, iar unele sunt de culoare albastra: culoarea predominanta este un indiciu... Parintii lui au inteles imediat, dar eu a trebuit sa le explic parintilor mei."

 

Am de gand sa trimit o carte postala care sa spuna: "Sarbatori fericite de la noi, de la catel si de la copilul care e pe drum." Apoi, voi cere nonsalant parintilor mei sa o corecteze, spune o femeie insarcinata. "Am sentimentul ca mama va trebui sa citeasca de cateva ori!"

Oferirea de mici cadouri parintilor tai este un alt mod distractiv de a da vestea cea mare. "Am oferit mamei si soacrei o carte pentru copii, insotita de cateva randuri: "De citit pentru nepotii dumneavoastra!" spune o mama. Alte idei includ cadouri gen bavete, papucei si suzete. Sau ai putea sa le oferi ceva ce vor purta: un tricou sau o palarie pe care este scris: "Cel mai bun bunic din lume"

Trimiterea unei felicitari prin posta poate fi o idee buna, de asemenea. "Am trimis parintilor si scorilor mei o carte de reguli pentru bunici, iar in interiorul ei am scris data probabila a nasterii", spune una dintre mame. O alta spune, "Ziua de nastere a mamei-soacre este intr-o saptamana si ii voi trimite o felicitare de ziua ei de nastere cu una dintre ecografiile mele. Voi lipi un post-it langa copil care spune: Aniversare fericita, buni! Ne vedem pe 23 mai!"

Ai deja un copil? Transforma-l in actor! "Mi-am invatat copilul de doi ani sa raspunda la intrebarea: Unde e copilul? indicand spre burta mea, am inregistrat video si am trimis filmuletul intregii familii. M-am emotionat cat de multe apeluri si texte am primit, a fost grozav!" spune o mama.

Daca luati masa in familie, anuntul poate fi facut la desert. "Am comandat fondante roz si bleu, cu un copil marcat pe ele", spune o mama. "Le-am adus dupa cina si am asteptat pentru a vedea cine observa primul."

 

Cum sa dai vestea prietenilor?

Multor femei le place sa le spuna prietenilor lor la telefon sau in persoana, astfel incat sa poata asista la prima reactie. Daca vrei sa te distrezi putin cu prietena ta cea mai buna poti incerca aceasta abordare: "I-am spus prietenei mele ca am mers la medic si am aflat ca am doua inimi" povesteste o mamica. "Tot ce a trebuit sa fac a fost sa adaug "nu este ciudat?" cu un zambet mare pe fat, si-a dat seama imediat!"

Sau puteti inregistra momentul ca sa va bucurati de el mereu. "Le-am spus prietenilor mei ca vreau o fotografie de grup, am selectat functia de video pe camera si am zis: Bine, toata lumea ...1, 2...Sunt insarcinata! Reactia a fost nepretuita si ii am pe video! "

 

Daca prietenii tai locuiesc departe sau doresti sa spui mai multor oameni odata, ai o multime de optiuni.

Retele sociale sunt o modalitate usoara de a va asigura ca ati anuntat pe toata lumea. "Am facut cunoscuta sarcina mea prin postarea de imagini ale burtii mele", spune una dintre mame. Alta spune, "am postat un album "copiii mei" (doua pisici, pestii si soparla). Imaginea finala a fost cea cu ultrasunetele copilului nostru."

Un lucru la care sa fii atenta: asigura-te ca ai spus tuturor oamenilor super-importanti din viata ta inainte de a pune anuntul pe Internet. In caz contrar, unii pot fi raniti ca au aflat, in acelasi timp cu 800 dintre cei mai apropiati "prieteni".

 

Cum sa anunti o sarcina la locul de munca?

Locul de munca este singurul loc in care un anunt creativ nu este recomandat. Asadar, pastreaza anunturi dragute pentru prieteni si familie si sa fii cat mai directa posibil la locul de munca. De asemenea, retine ca, desi este tentant sa spui catorva dintre colegii de munca mai apropiati inainte de a spune sefului tau, acest lucru poate fi riscant.

Cea mai buna metoda?! Spune-i intai sefului, apoi anunta pe toata lumea dintr-o data. Este bine sa fi pregatita pentru o reactie a sefului care sa nu se potriveasca sentimentelor tale. Daca seful tau si colegii au o reactie oarecum rece, nu e mare lucru. Vor exista o multime de alte persoane cu care vei sarbatori!






Alte articole recomandate:

Despre perioada de ovulatie si primele semne de sarcina

Iti doresti foarte mult sa ramai insarcinata, dar uneori trec lunile si copilul se lasa asteptat? N ...

Frumusetea in sarcina: parul, pielea si unghiile

Cel mai adesea, pe la mijlocul sarcinii, traversati o perioada de inflorire maxima, in care aratati ...

10 lucruri de facut in primul trimestru de sarcina

Pentru majoritatea mamicilor primele 3 luni sunt cele mai dificile de parcurs din perioada prenata ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77