No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

11 lucruri placute pe care le poti face cand esti gravida

In Sarcina , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Daca esti o persoana activa, cu siguranta nu te va entuziasma ideea de a sta in pat pentru o perioada destul de indelungata. Totusi, daca doctorul ti-a recomandat acest lucru pentru ca sarcina sa decurga bine, trebuie sa accepti gandul. Stai linistita, iti oferim si cateva idei de activitati pe care le poti adopta pentru a te lupta cu plictiseala.

Activitati placute pentru gravide

1. Organizeaza-ti pozele

 

Daca ai multe poze pe suport de hartie, aranjeaza-le in functie de data sau de eveniment si sorteaza-le fie in cutii, fie intr-un album foto. In cazul in care pozele sunt salvate in calculator sau pe cd-uri, creeaza fisiere si organizeaza-le cat mai bine, astfel incat sa le gasesti mai usor atunci cand vei avea nevoie de ele.

 

2. Gaseste-ti un hobby nou

 

activitati_in_timpul_sarcinii

Frunzareste cateva carti sau reviste care te invata lucruri practice. Poti gasi si pe internet rubrici de ,,Cum sa..." . Invita la tine o prietena care sa iti povesteasca despre pasiunile ei si sa iti dea cateva sugestii. Poate te vei apuca de scris, de crosetat sau vei incepe sa inveti sa lucrezi in Photoshop.

 

3. Testeaza-ti cunostintele

 

Vei gasi pe internet sau in reviste integrame sau teste pe diverse teme: muzica, filme, cultura generala. Acestea te ajuta sa te distrezi si sa inveti lucruri noi in acelasi timp. Vei considera o provocare faptul ca iti evaluezi cunostintele din diferite domenii.

 

4. Incepe un jurnal

 

Mai tii minte ca atunci cand erai mica iti placea sa iti notezi gandurile si amintirile intr-un caiet? O idee pe care o poti relua la orice varsta, mai ales intr-un moment al vietii pe care vei dori sa-l revezi peste ani cu ochii mintii. Daca nu vrei sa scrii despre tine, poti face un jurnal al bebelusului, in care sa notezi schimbarile prin care trece burtica ta si momentele in care bebe misca. Unele mamici aleg chiar sa compuna scrisori pentru bebelusii lor inca nenascuti.

 

5. Fa-ti un blog

 

Poate fi un blog dedicat mamicilor, in care sa povestesti experienta ta si momentele cele mai importante din timpul sarcinii. Dupa ce vei naste, vei avea noi lucruri de povestit si vei atrage (cu siguranta) multe cititoare care vor sa afle mai multe despre ceea ce le astepta. In cazul in care exista alt domeniu despre care iti doresti sa scrii, ai libertatea de a-ti alege subiectele si de a-ti demonstra talentul si cunostintele.

 

6. Castiga bani stand in pat

 

Posibilitatile sunt nenumarate: poti scrie pentru un site care sa te plateasca pentru ceea ce postezi. Poti confectiona mici obiecte – de genul bijuteriilor sau accesoriilor – pe care sa le vinzi pe internet. De asemenea, daca site-ul sau blogul tau personal este foarte vizitat, poti gazdui anunturi publicitare si reclame, pentru care vei primi bani.

 

7. Sorteaza-ti retetele

 

luni_de_sarcina

Le poti sorta pe categorii, astfel ca atunci cand vrei sa gatesti ceva anume, sa iti fie mai usor sa cauti reteta respectiva. Aduna retete pe care le ai notate pe foi de hartie si scrie-le pe calculator, in format word, astfel incat sa nu se piarda si sa nu se deterioreze.

 

8. Tine legatura cu prietenii si rudele

 

Nu ai mai scris de mult timp o scrisoare? Acum ai destul timp, asa ca apuca-te sa iti pui gandurile pe hartie si sa le trimiti catre rude sau prieteni cu care nu ai mai vorbit de luni de zile. Intra pe facebook si cauta-ti colegii de scoala sau prietenii care nu mai locuiesc in tara. Le poti vedea pozele si poti relua legatura cu cei de care iti era dor.

 

9. Viziteaza forumuri pentru mamici

 

Exista foarte multe site-uri de profil, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa intri pe unul din ele si sa iti activezi un cont gratuit. Ai posibilitatea sa postezi chiar tu teme de conversatie sau sa discuti pe temele deja existente cu alte mamici sau viitoare mamici.

 

10. Organizeaza un maraton de filme

 

De cand iti doreai sa ai timp pentru a revedea filme clasice sau a viziona toate peliculele castigatoare de Oscar din ultimii ani? Iata o ocazie ideala, mai ales ca nimic nu e mai placut decat sa stai in varful patului, cu ceva bun de mancare langa tine, savurand un film interesant. Poti sa iti chemi si prietenele pe la tine si sa va bucurati impreuna de filme.

 

11. Citeste

 

Acum nu mai ai scuza lipsei de timp, asa ca gaseste cateva carti bune si apuca-te de citit. Poate ai un roman pe care nu reuseai niciodata sa il citesti – acum ai ocazia. Roaga-ti prietenii sa iti recomande carti, iar daca nu gasesti ceva interesant prin casa, apeleaza tot la prieteni sau rude.






Alte articole recomandate:

Insarcinata in timpul vacantei

Alimentatia unei femei insarcinate trebuie sa fie echilibrata. Chiar daca in primul trimestru al sar ...

Jogging in timpul sarcinii. E recomandat ca o gravida sa alerge?

Alergatul este un mod eficient pentru a face ca inima si corpul tau sa lucreze. Lucrul bun este ca- ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77