No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Cum sa iti cresti singura copiii

In Familie , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Nu e usor sa iti cresti copiii singura, mai ales daca ai trecut printr-un divort sau ti-ai pierdut sotul. Totusi, vei vedea ca dupa o perioada mai dificila va veni cu siguranta momentul sa iei viata de la capat cu optimism si incredere in tine.

 

Nu este intotdeauna usor sa te descurci atunci cand esti o mama singura si trebuie sa ai grija atat de copil, cat si de plata facturilor. In casa exista o singura sursa de venit, iar responsabilitatile te pot coplesi uneori. Trebuie sa fii puternica si sa iti amintesti zilnic ca tu esti punctul de sprijin al micii tale familii.

 

Cum sa te descurci cu statutul de parinte singur

 

Probabil te ingrijoreaza modul in care te vei descurca cu toate: esti nevoita sa sustii financiar gospodaria, iar in acelasi timp trebuie sa ai grija de unul sau mai multi copii, sa le arati dragoste si intelegere sau sa ii disciplinezi atunci cand este cazul. Nu iti poti permite sa cedezi, chiar daca uneori ti se pare imposibil sa faci totul bine. Iata cateva sugestii care te pot ajuta in aceasta situatie.

-          Ai grija de tine. E dificil sa fii singurul adult din casa, iar daca vrei ca micutii tai sa fie bine ingrijiti, nu trebuie sa uiti de tine insati. Gaseste pe cineva care sa aiba grija de copii macar pentru cateva ore si rasfata-te cu o carte relaxanta, o plimbare, o ora de masaj sau pur si simplu odihna. Incearca sa mananci bine si sa nu ramai in urma cu somnul.

-          Pune pe o hartie toate cheltuielile si renunta la cele care nu iti sunt neaparat necesare. Economiseste pentru zile negre si plateste din timp facturile.

-          Distreaza-te cu copiii tai, aloca-ti cat mai des timp sa te joci cu ei. Incearca sa cunosti si alte familii cu parinti singuri care sa aiba copii de varsta alor tai – vei simti ca ai pe cineva care intelege prin ce treci si te poate ajuta la nevoie, macar tinandu-ti companie.

-          Nu sta in casa toata ziua – izolarea nu este o solutie! Plimbarile si vizitele te vor face sa te simti mult mai bine.

-          Accepta ajutorul rudelor si al prietenilor, nu poti face intotdeauna totul singura, si in plus, familia este cea mai importanta.

-          Daca ai nevoie, apeleaza la experti. Exista forumuri moderate de specialisti, site-uri si chiar centre de consultanta, unde cu siguranta vei primi o mana de ajutor sau un sfat.

 

Exista si parti bune atunci cand esti pe cont propriu

 

Odata ce ai inceput sa te obisnuiesti, vei vedea ca aceasta situatie are si avantaje:

-          Fiind singura care are grija de casa, poti sa stabilesti propriile reguli pentru tine si pentru cei mici. Tu vei fi sefa si vei decide ce este mai bine pentru intreaga familie. In plus ai controlul telecomenzii!

-          Poti sa descoperi ca esti mai puternica decat credeai si ca poti face multe cu viata ta. Exista o gramada de posibilitati neexplorate si poate vei ajunge mai departe decat ti-ai fi inchipuit.

-          E posibil ca micutii tai sa se obisnuiasca rapid cu ideea ca sunteti doar voi acasa si sa te astepte cu nerabdare si multa dragoste in fiecare seara. Vei observa ca reusesti sa creezi o legatura mult mai puternica cu copiii.

-          Daca inainte de divort atmosfera din casa era tensionata, s-ar putea sa constati cu placere ca totul devine mai relaxat si mai vesel.

 







Tags: Divortul parintilor


Alte articole recomandate:

Dezvoltarea copilului. Influenta unui climat familial pozitiv

Familia este esentiala in viata unui copil parintii fiind cei care il sustin si il formeaza pe cel ...

Top 24 Alimente sanatoase pentru familia ta

Pentru un stil de viata sanatos trebuie consumate cat mai multe legume si fructe zilnic. Construiest ...

Rase de caini pentru familia ta

Alege cainele ideal pentru familia ta in functie de caracteristicile fiecarei rase de caine si de ne ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77