No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Alege-i celui mic animalul ideal

In Familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Nu te poti decide ce sa cumperi pentru copiii tai? Un catel, o pisica, pesti, papagal sau poate hamster...Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa iei o decizie.

 

Alegerea animalului de casa poate fi o decizie destul de dificila. Inainte de a merge la magazin, ar fi indicat sa iei cativa factori in considerare: cat timp si grija poti aloca unui animalut, cat de mult esti dispusa sa cureti dupa acesta si cati bani ai avea posibilitatea sa aloci pentru ingrijirea sa. Odata ce ti-ai facut o lista cu ceea ce cauti, mergi la cel mai apropiat magazin de profil si consulta-te cu o persoana care te poate indruma. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit o lista cu cele mai indragite animale.

 

Cainele

Complicele ideal pentru orice copil, catelul il va insoti peste tot si se va asocia cu drag la orice nazbatie.

Este animalul perfect pentru copiii care dezvolta legaturi puternice cu cei din jur, se dovedeste un prieten devotat si nu se desparte de stapanii sai. Totusi, tine minte ca un catel necesita mai multa ingrijire decat alte animale: trebuie scos zilnic afara, iar copilul nu se va tine probabil de cuvant, chiar daca iti promite cu toata sinceritatea ca va plimba in fiecare dimineata cainele. O alta problema ar fi muscaturile – de obicei cainii nu isi ataca stapanii, dar copiii de varste fragede pot ajunge sa isi irite la culme prietenii blanosi.

 

Pestii

Sunt animalele ideale pentru copiii care nu au mai avut inca niciun animalut in grija. Pestii nu sunt foarte pretentiosi, nu au nevoie sa fie plimbati sau spalati, nu fac galagie sau mizerie.

Ai grija la modul in care hranesti pestisorul: dandu-i hrana gresita sau in exces poti sa il ucizi foarte usor, chiar daca ai cele mai bune intentii.

 

Pisica

Este calduta si pufoasa, toarce si isi arata afectiunea fata de stapanii sai. Pisicile sunt ideale pentru copiii care iubesc animalele, dar nu sunt deranjati de ideea de a fi ignorati constant. In general fetitele prefera compania pisicilor, in vreme ce baieteii opteaza pentru caini.

Ai grija ca pisica sa nu iti zgarie copilul, pentru ca e posibil sa il raneasca chiar si dintr-o simpla joaca. De asemenea, pisicile pot cauza alergii, iar o modalitate usoara de a le evita este sa cresteti animalul inca de cand copilul e mic si riscul de alergie este mai scazut: in acest mod organismul micutului tau se va adapta la prezenta pisicii.

 

Pasarea

Sunt recomandate celor care sunt foarte pasionati de animale. Pasarile sunt colorate, active si sociabile. Dresajul lor dureaza destul de mult, dar rezultatul merita.

Invata-ti copilul sa fie atent atunci cand se joaca cu pasarea, deoarce este vorba de un animal sensibil. Alege intotdeauna temperamentul, nu culoarea sau frumusetea penajului. Gandeste-te de doua ori inainte de a opta pentru o pasare: sunt animale foarte longevive, asa ca odata ce ai cumparat una, o vei stapani pentru o perioada destul de indelungata.

 

Hamsterul

Este mic, blanos, inteligent si usor de ingrijit. Hamsterii sunt perfecti pentru familiile care doresc un animal, dar nu se simt inca pregatiti pentru un caine sau o pisica. Animalutele de buzunar nu au nevoie de companie in timpul zilei, fiind de obicei active noaptea.

Singura parte negativa este mirosul rumegusului din cusca, care poate deveni destul de deranjant.

 





Tags: Animal de companie pentru copii


Alte articole recomandate:

De ce iubesc copiii animalele

Avantajele unui animal de casa in dezvoltarea copiilor, cum anticipa ingrijirea animalelor simtul ra ...

Avantajele de a avea animale de companie

Afla de ce este important ca cei mici sa aiba un animal de casa si ce pot invata copiii din aceasta ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77