No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Sfaturi utile pentru alegerea caruciorului potrivit

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Fie ca agreati sau nu ideea de a impinge un carucior ori de cate ori iesit la cumparaturi, la plimbare, intr-o mica excursie sau chiar la alergari, bebe are nevoie de toata atentia dumneavoastra. Trebuie scos in lume, la aer curat, trebuie sa simta ca face parte complet din viata dumneavoastra si, mai ales, nu trebuie lasat nesupravegheat nicio clipa. Caruciorul pentru copii este, asadar, indispensabil, oricarei mamici, si asta nu doar in primele luni de viata, ci vreme de cativa ani de la venirea pe lume a micutului.


Poate ca nu va permiteti sa cumparati un carucior nou la fiecare cateva luni sau in fiecare an, motiv pentru care vreti sa faceti o investitie buna dar sigura. Cautati, probabil, un carucior rezistent si incapator, dar nici foarte voluminos, care sa faca fata diferitelor conditii de drums au transport si, inainte de toate, in care bebelusul sa fie in deplina siguranta.
Pentru toate acestea, ar trebui sa luati in considerare cateva aspecte de baza care intervin in alegerea caruciorului.

Exista produsele clasice, la care foarte multi oameni apeleaza cu incredere tocmai pentru ca nu sunt foarte grele si nici dificil de folosit. Ele sunt destinate, in principal plimbarilor cotidiene, deci, ar trebui sa fie si pliabile pentru situatiile in care vreti sa urcati carutul in portbagajul masinii. Mai sunt apoi carucioare copii speciale concepute pentru calatorii mai lungi, care se vand, de regula, impreuna cu un scaun pentru masina.

Pentru mamicile pline de energie, exista carucioare jogger, usoare, cu roti mari si gonflabile, dotate cu centura de siguranta pentru micut si cu o centura de mana pentru dumneavoastra, ca sa fiti sigura ca nu exista posibilitatea de a scapa din mana carutul.

Daca ati pus deja ochii pe un anumit carucior, care va place pentru simplul motiv ca arata bine si pare dotat cu numeroase accesorii, nu uitati, totusi, ca stilul dumneavoastra de viata nu poate fi ignorat. Se pune insa problema anotimpului in care veti naste. Pe vreme rege, mai ales daca locuiti intr-o zona in care ninsoarea este la ea acasa in sezonul rece, s-ar putea sa nu fie nevoie de un carucior, cel putin la inceput, ci doar de un scaun de masina.
In plus, nu trebuie ignorata varsta copilului pentru care cumparati caruciorul, si nici intervalul de timp in care intentionati sa il folositi. Daca aveti planuri de durata cu el, fiti siguri ca alegeti unul cu spatar reglabil. Sau daca va plac foarte mult landourile, tineti minte ca nu sunt potrivite decat pentru primele luni de viata.

Zona in care locuiti este la fel de importanta. In centrul orasului, fara masina personala, s-ar putea sa va fie greu sa va descurcati cu un carucior voluminos si greu de pliat la nevoie. Mai spre periferie in schimb, veti avea de parcurs distante mai mari, deci trebuie sa aveti in vedere un carucior practic, cu husa de protectie, care sa-l apere pe copilas de vant si ploi sau pur si simplu de frig.

Oricat ar fi de tentant un carucior pentru copii, verificati mereu sa aiba ghidonul reglabil, suporturi pentru pahare, frane solide si usor de folosit, macar o roata pivotanta, usor ca greutate si simplu de manevrat si, mai ales, usor de depozitat in portbagajul masinii.







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77