No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Importanta muzicii pentru copilul tau

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 3)
Printeaza Articol

Stiai ca ascultand muzica caruselului, micutul tau se dezvolta armonios? Muzica influenteaza dezvoltarea fizica, emoţionala şi intelectuala a copiilor. Ea creează o atmosferă specială şi influentează starea de spirit.

 

Amintirile, experientele personale, emotiile si starea de spirit sunt puternic influentate de muzica. Cât de diferite ar fi amintirile tale fără muzică?

Deci, dacă muzica “te atinge”, nu te vei simti singur. Studii recente arată că aceasta stimuleaza creierul şi poate chiar să îmbunătăţească multe abilităţi, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Muzica clasica poate avea efecte puternice chiar înainte de nastere!

Un studiu recent demonstrează că bebeluşii care au ascultat  muzica clasica inca din viata intrauterina, manifesta schimbari pozitive în dezvoltarea fizică şi psihică după naştere. În acest experiment, embrionii au ascultat timp de 70 de ore de muzică clasică în ultimele săptămâni de sarcină. Studiaţi la şase luni, aceşti bebeluşi erau mai avansaţi în dezvoltarea motorie, lingvistică şi intelectuală decât cei care nu primiseră stimuli muzicali în timpul sarcinii.

De aceea este logic ca experienţele timpurii ale bebeluşului să  determine o mare parte din potenţialul adultului. Oamenii de stiinta considera ca invatarea prin muzica este una dintre acele experiente care „cladesc” creierul.

Abilităţi generale cum ar fi: creativitatea şi inteligenţa spaţială, abilitatea matematică, lingvistică şi inteligenţa emoţională sunt dezvoltate de efectele ascultării muzicii.

Caruselul muzical este un prieten necesar al copilului tau in primii ani de viata, asigurandu-i o atmosfera placuta si relaxanta, un univers muzical si distractiv, linistindu-i pe parinti.

Carusele muzicale Tiny Love premiate in intreaga lume, redefinesc categoria caruselelor muzicale, datorita miscarilor animalutelor viu-colorate (care ii capteaza atentia) si a melodiilor atent selectate de muzicieni si psihologi (care il linistesc si il ajuta sa adoarma), contribuind astfel la dezvoltarea emotionala si intelectuala armonioasa a micutului tau.

Cum iti alegi caruselul muzical?
Simplu, in functie de patut: de lemn sau pliabil.
Tiny Love pune la dispozitia parintilor o varietate de Carusele muzicale, pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale bebelusilor.

insula_viselor_linistite
premiu

Iti prezentam „Insula viselor linistite” – Carusel muzical Tiny Love cu telecomanda. Este dotat cu 20 de minute de muzica clasica (Mozart, Bach) si melodii placute, lumina de veghe linistitoare, palmieri adorabili cu prieteni simpatici – girafa, flamingo si maimutica.

 

Caruselul muzical „Insula viselor linistite” dezvolta Simturile, Limbajul si Comunicarea, Permanenta obiectelor, Gandirea si EQ-ul (Inteligenta emotionale).

Tiny Love a fost fondata in 1991 de catre antreprenorii, care au construit cel mai mare lant de produse pentru copii si jucarii din Israel. Ei creat o ramura noua si inovatoare – jucarii pentru dezvoltare,  concentrandu-se  asupra proiectarii, producerii si promovarii jucariilor si accesoriilor de la nastere pana la 12 luni, care contribuie la dezvoltarea fizica si psihica a bebelusilor.

 

poza







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77