No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Buna Dimineata

In Cantece pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Buna Dimineata Hei, lenesii sa se ridice din pat! Copii, nu vedeti ca razele soarelui bat deja in fereastra. Haideti, fredonati impreuna cu noi, cantecelul care urmeaza si haideti sa…

Buna Dimineata Hei, lenesii sa se ridice din pat! Copii, nu vedeti ca razele soarelui bat deja in fereastra. Haideti, fredonati impreuna cu noi, cantecelul care urmeaza si haideti sa ne pregatim impreuna pentru gradinita!

Versuri: Buna Dimineata!

Ursuletii s-au trezit, Buna dimineata! Iepurasii s-au trezit, Buna dimineata! Soriceii s-au trezit, Buna dimineata! Si copiii s-au trezit, Buna dimineata! Ritmul de inviorare, L-a cuprins pe fiecare. Dupa ce si-au facut patul, A urmat apoi spalatul In urechi, pe subsuori, Pe ochi si pe dintitsori. Bine e sa fii curat, Ingrijit si pieptanat! Ca sa faci tot ce poftesti Si ca sa nu te grabesti, Fii devreme la culcare Si devreme la sculare. Sa n-alergi dupa tramvai, Ca sa nu te-mpiedici, Vai! Si-o sa fii de toti iubit, Sanatos si fericit! Ursuletii s-au trezit, Buna dimineata! Iepurasii s-au trezit, Buna dimineata! Soriceii s-au trezit, Buna dimineata! Si copiii s-au trezit, Buna dimineata! Ritmul de inviorare, L-a cuprins pe fiecare. Dupa ce si-au facut patul, A urmat apoi spalatul In urechi, pe subsuori, Pe ochi si pe dintitsori. Bine e sa fii curat, Ingrijit si pieptanat! Ca sa faci tot ce poftesti Si ca sa nu te grabesti, Fii devreme la culcare Si devreme la sculare. Sa n-alergi dupa tramvai, Ca sa nu te-mpiedici, Vai! Si-o sa fii de toti iubit, Sanatos si fericit!




Tags: Cantece romanesti pentru copii , Cantece pentru copii



Tu ce zici?
Juan
Juan

Prima adpaza la Cluj Iubesc iarna, si prima adpaza mi-a facut ziua mai buna de la prima ora, la fel ca o dimineata insorita de vara.In dimineata asta cand m-am trezit si am vazut alba afara am inceput sa zambesc necontrolat si sa ma bucur ca un copil mic cand primeste dulciuri.Mie iarna tot timpul imi trezeste un sentiment de apropiere, apropiere intre oameni. Iarna uneste oamenii.Cred ca inca de la inceputurile omenirii iarna (frigul), a adus oamenii mai aproape, intai cu scopul de a se incalzii unu de la altul. Dar se pare ca asta facut ca intre oamenii sa se creeze o legatura mai puternica. S-a pastrat in continuare iar traditile sunt exemplul cel mai relevant pentru a demonstra asta.De sarbatorile de iarna lumea e mai unita, toate evenimentele necesitat activitatea de grup, de la cina in familie, mersul la colindat in toate formele lui sau adunarile traditionale in sezatoare.Se mai aduna lumea si la celelalte sarbatori dar in cazul Craciunului sentimentul de apropiere este mult mai puternic. Oamenii isi fac cadouri, isi viziteaza apropiatii, isi ureaza cele bune si sunt mai sinceri unii cu altii.Totul e mai pur mai strans iar atmosfera este plina de dragoste. .mi-am baut cafeaua si mi-am fumat prima tigara afara nu simteam frigul peisajul alb m-a facut sa imi amintesc de cei pe care ii iubesc. Imi venea sa sun pe toata lumea sa le dau vestea primei zapezi, sa imi impartasesc entuziasmul, sa zambesc tuturor de dimineata.Astazi frigul nu m-a putut face sa stau incruntat sau somnoros astazi adpaza mi-a spalat orice sentiment de grija sau tristete astazi vreau sa zambesc astazi vreau sa iubesc sa ma bucur de cele mai mici lucruri si sa imapartasesc cu toata lumea bucuria mea .azi iubesc pe toata lumea zambiti va rog! Buna dimineaza !

2012-03-13 la 10:07

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77