No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Susținem proiectul „Punem educația pe primul loc!” implementat de Intel România, Intuitext și Microsoft și Consiliul Județean Bihor

In Stiri si noutati , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Viitorul generațiilor de tineri începe încă din școală, motiv pentru care e foarte important ca instituțiile de învățământ să țină pasul cu inovațiile tehnologice, pentru a oferi pieței personal calificat, adaptat cerințelor. Companiile Intel®, Microsoft, Lenovo și Softwin, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al firmei orădene CG&GC HiTech Solutions, au implementat, pentru prima dată în România, proiectul de succes la nivel mondial Intel® Classmate într-o școală din județul Bihor.

Proiectul bihorean se numește „Punem educația pe primul loc!” și a fost inaugurat la Colegiul Național „Avram Iancu” din Ștei. Scopul este echiparea unei întregi săli de curs cu calculatoare Intel® Classmate PC și Lenovo X131e, precum și implementarea programelor de educare interactivă, printr-o suită de programe și aplicații create de Intel® și Microsoft® pentru mediile educaționale.

 

img_4239

 

„Pe măsură ce societatea a evoluat – datorită inovațiilor în tehnologie, și procesul de educare s-a schimbat. Acest program pilot, o premieră în Bihor și în România, face parte dintr-o serie de evenimente dedicate învățământului pe care ne dorim să le punem în aplicare în județul Bihor, prin intermediul parteneriatelor dintre companii private, precum Intel® și Microsoft®, și instituțiile de învățământ. În țări mai slab dezvoltate decât România astfel de programe funcționează de câțiva ani, văzându-se deja efecte pozitive.

Ceea ce înseamnă că e timpul să le aplicăm și noi în țara noastră. Acest program reprezintă o oportunitate extraordinară de a lega parteneriate de lungă durată între instituții de învățământ și companii private care, prin implicarea lor, contribuie din plin la evoluția sistemului educațional românesc.”, a precizat Adina Nicoleta RADA, Director General CG&GC Hitech Solutions SRL.

img_4243

 

Calculatoarele portabile Intel® Classmate PC au fost create de compania americană pentru a le oferi elevilor și studenților posibilitatea de a avea acces la conținut educațional oferit de aplicațiile Intel® Learning Series, oferind și posibilitatea accesării programelor educaționale dezvoltate de către alți dezvoltatori de software destinat învățământului.

În țări precum Egipt, Brazilia sau Argentina astfel de proiecte au schimbat în mod pozitiv modul în care decurge ora de curs, felul în care elevul asimilează materia, precum și relația dintre elev și cadrul didactic. Suita de aplicații Intel®, sunt create pe baza studiilor etnografice, fiind optimizate spre a fi utilizate atât de către elevi și profesori, cât și de către elevi și părinți.

img_4194

 

Pachetul de software educațional va cuprinde o suită de programe Microsoft pentru educație, precum și programele Intuitext (dezvoltate de divizia de software educaţional a grupului Softwin), dedicate elevilor din clasele primare și gimnaziale.

Aceste soluții educaționale propun o abordare interactivă a procesului de educare, prin teste, animații, puzzle-uri, cunoștințele elevilor fiind verificate prin teste cu grade progresive de dificultate.





Tags: Copilul la scoala



Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77