No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Concurs - Copilul meu e cel mai dulce! - concurs incheiat

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Lapte praf si cereale bio de la Topfer, la cele mai bune preturi!
La farmacia on-line WWW.FARMACIA24M.RO!

farmacia24m_-_logo

Mamicile stiu cat de importanta este alimentatia corecta a bebelusului in dezvoltarea lui armonioasa, psihica si fizica. Suntem foarte atente atunci cand alegem laptele praf sau, mai tarziu, produsele care ne vor ajuta sa ii diversificam alimentatia. Farmacia on-line WWW.FARMACIA24M.RO iti recomanda alimentele pentru sugari si copii de la Topfer, Germania, unul dintre cei mai de incredere producatori.

farmacia24m_-_concurs

In perioada 03.02.2012 – 17.02.2012,  farmacia on-line WWW.FARMACIA24M.RO ofera sansa tuturor mamicilor de a castiga un pachet de produse Topfer! E foarte simplu: pe pagina noastra de Facebook: facebook.com/Farmacia24M am dat startul concursului "Copilul meu e cel mai dulce!". Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o fotografie cu bebelusul tau la adresa de e-mail concurs@farmacia24m.ro, noi o vom incarca pe pagina noastra de Facebook in albumul special dedicat concursului. Primele 3 fotografii care aduna cele mai multe LIKE-uri in perioada 03.02.2012, ora 12.00 - 17.02.2012, ora 12.00, vor castiga un pachet cu produse Topfer!

De-a lungul timpului, in cei peste 100 de ani de munca de cercetare si experienta in dezvoltarea si productia de alimente bio pentru copii, Topfer se straduieste sa ofere mamicilor cele mai bune produse si cele mai nutritive alimente, in conditii de siguranta maxima. Topfer a creat un adevarat plan nutritional pentru copilul tau, fiind alaturi de tine inca din prima zi de viata a bebelusului. Formulele de lapte praf bio de la Topfer sunt recomandate chiar din prima zi a nou-nascutului daca nu alaptezi (stim cu toate ca alaptarea ofera bebelusului cea mai buna hrana) sau daca alegi sa suplimentezi alaptarea cu o formula de lapte praf. Formula Topfer este bio, produsa in concordanta cu directiva Uniunii Europene pentru agricultura organica si, ca atare, garanteaza absenta pesticidelor, hormonilor, antibioticelor sau a altor substante daunatoare care pot fi gasite in hrana de calitate conventionala.

img1

Laptele praf bio de la Topfer contine carbohidrati si uleiuri vegetale de inalta calitate, usor digerabile, minerale esentiale, vitamine si oligoelemente, este imbogatit cu probiotice care ajuta la reglarea digestiei, protejeaza flora intestinala intarind sistemul imunitar al bebelusului. Pentru copiii cu risc crescut de aparitie a fenomenelor alergice, Topfer indica laptele praf bio cu formula hipoalergenica iar pentru copiii cu alergie la laptele de vaca, Topfer a patentat formula bio Lactopriv Milchfreie, fara proteine din lapte, delactozata, fara zaharoza, galactoza si fructoza.

img2

In momentul in care vei incepe sa diversifici alimentatia bebelusului, una dintre cele mai bune alegeri sunt cerealele bio de la Topfer. Gama de cereale bio Topfer este foarte variata asadar vei avea, cu siguranta, de unde sa alegi preferatele bebelusului tau: Topfer Cereale Bio cu ovaz integral, Topfer Cereale Bio cu orez integral, Topfer Cereale Bio cu orez si banane, Topfer Cereale Bio cu gris de grau cu mere si banane, Topfer Cereale Bio cu gris de grau cu lapte, Topfer Cereale Bio ovaz, lapte, cu mar si vanilie si multe altele. Amidonul din cereale este descompus printr-un proces termic delicat, in conditii de umiditate, putand fi astfel usor asimilat de bebelus. Cerealele integrale contin nutrienti importanti iar acest lucru le face cu atat mai pretioase pentru a obtine cereale de calitate superioara. In plus, nu contin gluten, adaos de zahar, arome, coloranti sau conservanti, fiind perfect adaptate pentru hrana bebelusilor.

img3

Farmacia on-line WWW.FARMACIA24M.RO te asteapta zi de zi, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu o gama foarte larga de produse pentru bebelusul tau, la cele mai bune preturi, cu descrieri detaliate si mod de utilizare. Foarte utile vei gasi si filmuletele de prezentare in care medici pediatri renumiti iti ofera sfaturi pretioase privind importanta alimentatiei corecte la sugari si diversificarea alimentatiei sugarilor. In plus, in fiecare zi, de luni – vineri, intre orele 8.00 – 20.00, ne poti contacta la telefon 021 – 301 24 00 si specialistii nostri te vor ghida cu mare drag pentru a gasi produsele preferate. Comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, oriunde in Romania, ambalata dupa norme moderne, europene. Vino la farmacia on-line WWW.FARMACIA24M.RO si vei face cea mai buna alegere pentru bebelusul tau!







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77