No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Ce cadou primesc cei mici iarna aceasta?

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

ECCO, unul din cei mai mari producători de încălţăminte damă, bărbaţi şi copii din lume, ce combină armonios stilul şi confortul, şi-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizând tehnologii inovatoare şi design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie să se adapteze piciorului”.

ECCO este singurul producător de încălţăminte care gestionează întregul proces de fabricare, iar angajaţii săi sunt forţa creatoare din spatele produselor, al design-ului şi al dezvoltării brandului, asumându-şi responsabilitatea pentru fiecare detaliu.

Produsele ECCO se găsesc în 4,000 de locaţii, în peste 90 de ţări din întreaga lume.


Ce cadou primesc cei mici iarna aceasta?

 

Alege din colecția ECCO Toamnă-Iarnă 2012/2013 pentru copii: piele tăbăcită natural, talpă flexibilă şi uşoară, design care îmbie la mişcare

București, 6 decembrie Noua colecție ECCO® Toamnă-Iarnă pentru copii, construită în jurul conceptului scandinav less is more”, răspunde nevoilor concrete ale celor mici. Noul design îmbie copiii la mişcare, ajutându-i în dezvoltarea normală a muşchilor şi în menținerea echilibrului. Atât pielea pantofului cât şi cea a branțurilor ECCO® sunt tăbăcite natural (fără chimicale), neafectând pielea piciorului. Căptușeala, moale și flexibilă, lasă pielea să respire, talpa este flexibilă și ușoară, oferind mobilitate piciorului.

Colecția ECCO® Toamnă-Iarnă 2012/2013 pentru copii se găseşte atât în magazinele ECCO din întreaga țară, cât și în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Mai jos, o selecție din colecția de încălțăminte ECCO® pentru copii pentru sezonul Toamnă-Iarnă.

 

ECCO® Biom Train 701312 / 3


1

 

ECCO® Biom Train este un pantof uşor, ce oferă maximum de confort. Exteriorul este realizat din piele, pantoful fiind prevăzut cu şireturi cu chingă, ceea ce îl face mai uşor de încălţat. Pantoful ECCO® Biom Train este realizat prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentată de ECCO, prin care talpa nu este lipită, ci direct injectată la cald şi prezintă căptuşeală bio-textilă ce menţine sănătatea pielii piciorului. Branţul este detaşabil, prevăzut cu un sistem de absorbţie a umidităţii - ECCO® Comfort Fiber – ce asigură un mediu uscat şi igienic pe tot parcursul zilei.

 

ECCO® Biom Train 701352 / 3


2

ECCO® Biom Train este o gheată uşoară, ce oferă maximum de confort. Exteriorul este realizat din piele, pantoful fiind prevăzut cu şireturi cu chingă, ceea ce îl face mai uşor de încălţat. Gheata ECCO® Biom Train este realizată prin tehnologia DIP prin care talpa este direct injectată, are membrana GORE-TEX şi în interior prezintă căptuşeală bio-textilă ce ţine de cald şi menţine sănătatea pielii piciorului. Branţul este detaşabil, prevăzut cu un sistem de absorbţie a umidităţii - ECCO® Comfort Fiber – ce asigură un mediu uscat şi igienic pe tot parcursul zilei.

 

ECCO® Jade 724592 / 3


3

 

ECCO® Jade este o gheată clasică şi feminină. Exteriorul din piele şi căptuşeala din lână asigură un mediu uscat, ce absoarbe umiditatea. Branţul din piele împreună cu Sistemul ECCO® Comfort Fiber lasă aerul să circule, asigurând astfel o temperatură optimă în interior. ECCO® Jade dispune de o talpă din poliuretan injectată direct, ceea ce o face uşoară şi flexibilă.

 

ECCO® Winter Queen 720832 / 3


4

 

ECCO® Winter Queen este o gheată sport, însă totodată una modernă. Exteriorul este realizat din piele întoarsă şi material textil. Gheata este foarte uşoară şi flexibilă datorită tălpii din poliuretan injectată direct. Căptuşeala călduroasă şi stratul impermeabil şi respirabil GORE-TEX®, îi va ţine de cald celui mic toată iarna. Branţul detaşabil asigură o durată de viaţă mai lungă.

 

 

ECCO®Neela 726013


5

 

Modelul ECCO® Neela a fost gândit pentru o plimbare lejeră. Datorită stratului GORE-TEX® materialul cizmei este impermeabil şi respirabil. Căptuşeala călduroasă oferă un plus de confort pe toată durata zilei, în timp ce branţul detaşabil măreşte durata de viaţă a cizmei, creând în acelaşi timp un mediu igienic pentru piciorul copilului tău. Talpa din poliuretan injectată direct îi conferă cizmei rezistenţă şi flexibilitate.

 

ECCO® Snowboarder 721062/3


6

 

ECCO® Snowboarder este o gheată în culori vesele, prevăzută cu şireturi cu chingă. Exteriorul reprezintă o combinaţie de material textil şi piele întoarsă, vârful ghetei fiind realizat din piele rezistentă. Datorită stratului GORE-TEX®, materialul este impermeabil si respirabil. Căptuşeala călduroasă oferă un plus de confort pe toată durata zilei, în timp ce branţul măreşte durata de viaţă a ghetei, creând în acelaşi timp un mediu sigur pentru piciorul copilului tău. Talpa din poliuretan injectată direct îi conferă ghetei rezistenţă şi flexibilitate.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.ecco.com și www.ecco-shoes.ro.

 







Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77