No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Micii Bucătari se vor întâlni și în luna septembrie

In Evenimente , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Ne face plăcere să vă anunțăm că se pregatește întâlnirea Micilor Bucătari în luna septembrie. Organizatorii sunt Artelier D, Proiecte pentru copii, impreună cu partenerii săi, Librăria Bastilia şi Curtea Veche Publishing, Utilecopii.ro, in cadrul proiectului Food Revolution Romania.

MICII BUCĂTARI

 

După cum ştiţi, proiectul a debutat in luna august, cu atelierul MICII BUCĂTARI, iar seria acestor ateliere continuă, cu o altă temă şi o reţetă nouă, dar şi cu o poveste: „Închide ochii! Povestea seminţei” (Curtea Veche Publishing, 2011), in data de 15 septembrie, ora 11 şi ora 13 (deci sunt două ateliere), la Librăria Bastilia.

Vom avea şi un invitat special, scriitorul Dumitru Radu Popa, autorul poveştii, care va citi copiilor un fragment din cartea sa, iar la final va oferi autografe.

Scriitorul Dumitru Radu Popa, stabilit în Statele Unite ale Americii din 1986, se va afla în România cu ocazia lansării noului său volum publicat la Curtea Veche Publishing, „Sfinţi, vânturi şi alte întâmplări”, lansare ce va avea loc pe 14 septembrie, 2012 începând cu ora 18.30, tot la Librăria Bastilia.

 

Micii Bucatari

 

Impreună cu Andra Cărbunaru, folosind lectura şi mijloacele teatrului de păpuşi, voi da viaţă unor episoade din această poveste despre o sămânţă, imaginată de scriitor ca un drum al cunoaşterii despre universul inconjurător. La capătul aventurii ei, sămânţa află, cu ajutorul prietenilor din lumea plantelor şi animalelor pe care şi-i face, cine este ea, ce fel de sămânţă şi care este rostul ei. Invaţă in acelaşi timp şi adevăruri despre viaţă,  exact aşa cum descoperă copiii, de la cea mai mică vârstă.

 

Copiii vor afla apoi câte ceva despre „seminţele şi fructele care te fac mare” : dovleac, floarea-soarelui, alune, migdale, stafide, nuci, fistic, după care se vor juca, folosindu-le drept piese ale unei compoziţii rotunde, ca un puzzle. Nu in ultimul rând, vom prepara impreună un chec cu seminţe.

Taxa de participare este 10 lei/familie, fiecare copil primind în schimbul acesteia şi un exemplar din cartea Închide ochii! Povestea seminţei”  Locurile la aceste ateliere s-au ocupat, dar am vrut neapărat să ştiţi ce facem şi ce s-a mai intâmplat de când am vorbit ultima oară, in luna august.

 

După cum ştiţi, avem calendarul atelierlor MICII BUCĂTARI făcut până in decembrie,  de asemenea, am adăugat un atelier de gătit şi povestit şi pentru grupul mai mare de vârstă, 6-10 ani. Calendarul este afişat pe paginile mele de facebook Artelier D, Proiecte pentru copii şi Food Revolution Romania, poate fi accesat şi de pe site-ul Librăriei Bastilia: www.librariabastilia.ro.

 

Revin cu un nou Newsletter la inceputul săptămânii viitoare, despre un alt cunoscut atelier, de această dată de lectură şi teatru, CUFĂRUL CU POVEŞTI. Care se redeschide in 29 septembrie, 2012, ora 11, la Librăria Bastilia, cu o carte mult iubită de toţi, in special de cei mari, dar şi de mulţi dintre cei mai mici: Micul Prinţ de Antoine de Saint Exupery.

 

Susţin acest atelier incă de la inceput, din ianuarie, impreună cu actriţa Magda Condurache şi avem satistifacţia că am oferit copiilor multe poveşti noi şi memorabile, având in centrul lor un copil care descoperă lumea-aşa cum ne-am propus. Odată cu ele, ei au descoperit şi cărţile frumoase de unde le-am citit poveştile. La acest nou atelier, din 29 septembrie, părinţii vor fi parteneri de joc şi de lucru ai copiilor, la partea practică şi creativă, in cadrul căreia impreună vor desena o hartă, a planetei Micului Prinţ, pe o coală mare de hârtie.

 

 

Cu cele mai bune urări,

Daniela Mişcov

Artelier D, Proiecte pentru copii





Tags: Micii bucatari , Ateliere pentru copii , Activitati extrascolare



btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77