A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
A PHP Error was encountered
Severity: Warning
Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)
Filename: libraries/Cache.php
Line Number: 77
Carne de vita este are un continut ridicat de proteine si fier dar si de acid folic.
Fiind una dintre cele mai usor de digerat tipuri de carne, specialistii recomanda introducerea carnii de vita in dieta bebelusilor la 8-10 luni.
Ingrediente
(8 portii)
1 ½ lingura ulei vegetal
o ceapa, taiata marunt
1 catel de usturoi, zdrobit
1 ½ lingura faina
1 lingurita paprika
300 grame carne macra de vita
1 ¾ cana supa de pui
2 morcovi medii, cojiti si taiati marunt
½ telina, taiata marunt
patrunjel
¾ cana ciuperci
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 150 grade. Incalziti uleiul intr-o craticioara si sotati ceapa si usturoiul pentru 3 minute.
Amestecati faina si paprika si dati carnea prin compozitia rezultata dupa care adaugati carnea in vas si sotati-o pana devine maronie.
Turnati supa deasupra si amestecati timp de un minut dupa care adaugati si legumele, apoi acoperiti si dati la cuptor unde va ramane 2 ore.
Ciupercile se adauga ultimele si se mai da inca 30 de minute la cuptor. La final, mixati totul in blender.
Varsta recomandata
incepand de la varsta de 7-9 luni
Timp de preparare
2 ore si 35 de minute
TIP
Se poate congela!
Carnea de vita are nevoie de o coacere prelungita, la temperatura medie pentru a deveni macra.