No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Educatia copiilor. Sfaturi de la o mamica

In Povestea ta , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Cu totii stim ca educatia copiilor este foarte importanta, insa nu toti stiu cum sa realizeze acest lucru, ce metode sa aplice pentru a da roade. Sunt sigura ca si tu vrei sa ai un copil educat si, pentru a te ajuta, am sa va prezint mai multe metode pentru a va educa copii intr-un mod placut.

 

Educatia pentru copii

 

Indiferent daca vreti sa il invatati sa fie ascultator, sa nu minta, sa nu fure sau altceva, cel mai important lucru e ca si voi, parinti, sa aveti aceleasi principii. Cel mai bun exeplu e cel in care un copil mic ajunge sa vorbeasca urat pentru ca asa se vorbeste in casa. E foarte important sa fiti un model bun pentru copii.

Cea de-a doua conditie pentru a va educa copii intr-un mod eficient e ca totul sa fie relaxant, fara certuri; Cel mai indicat e ca ei sa o ia ca pe o joaca si astfel principiile pe care vreti sa le insuflati vor deveni o obisnuinta placuta atat pentru copil cat si pentru dumneavoastra.

Intrucat articolul este dedicat sincertitatii, vom particulariza, si vom vorbi mai mult despre acest principiu. Orice parinte doreste sa aiba un copil cinstit si sincer, insa pentru ca acest lucru  sa se intample trebuie sa acordati cat mai multa atentie comportamentului de zi cu zi a copilului. Copilul trebuie sa stie inca de mic ca minciuna nu e buna si sa constientizeze si singur acest lucru. Pentru ca el sa poata face asta , parintii trebuie sa ii atraga atentia de fiecare data cand ascunde adevarul, asta la inceput, iar daca acest comportament se repeta parintii trebuie sa aplice o pedeapsa.

Astfel copilul va realiza ca a gresit si va evita pe cat posibil sa fie pedepsit. Micile pedepse sau interdictiile de a folosi jocurile preferate ale copilului sunt esentiale in formare. Pe langa pedeapsa trebuie sa stim si cand trebuie sa primeasca o recompensa. De asemenea, noi, ca parinti, trebuie sa le spunem copiilor ca cel mai bine e sa recunoasca atunci cand gresesc , iar cand fac acest lucru trebuiesc rasplatiti, intrucat au invatat un principiu important.

 

Multe persoane afirma ca educarea copiilor este un lucru complicat. Intradevar, nu este deloc simplu, dar primul pas este sa va petreceti cat mai mult timp cu copii si sa ii stimulati pentru a creste sanatos si frumos. Daca ai ignorat pana acum  comportamentul copilului tau gandind ca " mai are timp sa invete" , vreau sa va spun ca cel mai indicat si mai usor e sa ii invatati ce e bine si ce e rau inca de mici. Totusi, niciodata nu e prea tarziu, deci va sfatuiesc, daca nu ati facut-o pana acum, incepeti prin ai da sfaturi si ai ghida drumul spre bine. Daca face o prostioara nu ignorati spunand ca "e mic, nu stie" pantru ca odata cu cresterea lui vor creste si prostioarele. Nu e nevoie de masuri drastice sau pedepse majore, totul incepe cu micile avertizari " Daca mai faci asta nu mai ai voie sa te joci cu..." sau "Daca te mai comporti asa , maine nu mai mergem la...".

De asemenea, va sfatuiesc sa va invatati copii semnificatia zicalei "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Cu ajutorul acesteia veti reusi sa ii invatati nu numai sa nu minta, ci orice principiu pe care voi credeti ca e necesar sa il aiba. Sunt sigura ca nici lui/ ei nu ii va placea daca ii promiteti ceva si nu va tineti de cuvant. Incepand cu momentul in care va va reprosa ca l-ati mintit, de atunci va intelege mai bine ca nu e deloc placut sa fii mintit. Un alt lucru important este sa va dati seama care dintre parinti, mama sau tata, are mai multa autoritate asupra copilului.  Dupa realizarea acestui lucru, celui in cauza ii va fi mai usor sa comunice cu copilul.

Daca esti un parinte dedicat sunt sigura ca vei descoperi si metode proprii de a-ti educa copilul. Educatia copiilor este foarte importanta, iar factorii ce o influenteaza sunt numerosi. Daca ii acorzi atentie si afectiune, vei reusi sa iti cresti copilul asa cum iti doresti; Singur nu va reusi!

Articol redactat de Diana Alx

 





Tags: Educatia copilului , Educatia copilului , Pedeapsa la copii


Alte articole recomandate:

Educarea simturilor bebelusilor

Parintii trebuie sa fie alaturi de cel mic in fiecare etapa a dezvoltarii bebelusului. Afla mai mult ...

Stiluri de crestere si educare a copiilor

Exista multe stiluri de a educa copiii, de obicei fiecare parinte crede ca metoda lui este cea mai b ...

Educatia financiara a copilului tau

Educatia financiara a copilului este un element deosebit de important neglijat uneori de parinti. In ...


btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77