No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Sarbatoreste Craciunul!

In Traditii si sarbatori , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Intra in spiritul Craciunului  alaturi cei dragi! Nu trebuie sa fii neaparat crestin pentru a te bucura de aceasta sarbatoare de dragoste si daruire. Craciunul este un moment magic pentru toata lumea, iar atunci cand din familie face parte si copii, totul pare sa capete mai mult farmec. Iata cateva idei pentru a petrece clipe minunate in luna decembrie.

Oamenii spun adesea ca nimeni nu se bucura de Craciun la fel de mult precum copiii. Cei mici sunt cu adevarat fascinati de minunata lume a lui Mos Craciun si de cadourile pe care le primesc.

 

Colindele de Craciun

Ia copilul cu tine la biserica sau in sala de spectacol, sa asculte colinde de Craciun. Nu conteaza daca esti crestin sau nu: ceea ce conteaza este faptul ca micutul patrunde in spiritul sarbatorii. Copilul va fi incantat si e posibil ca la intoarcerea acasa sa fredoneze un colind de Craciun! Iar casa se va umple de zumzetul vesel si cald al acestor cantece.

 

 

Toata familia impreuna de Craciun!

Craciunul este – de cele mai multe ori – sarbatorit cu familia. In plus, avem cu totii cateva zile libere cu acest prilej. Incearca sa obtii cat mai mult din aceasta vacanta de familie, fie invitand cativa prieteni, fie oferind copilului momente de neuitat, decorand impreuna pomul de Craciun.

 

masa de craciun

 

Decoratiunile

Copiii au de obicei cateva saptamani libere de la scoala pentru a sarbatori Craciunul. Mergi la cumparaturi cu ei pentru a alege impreuna bradul si unele mici decoratiuni de Craciun. Decorati impreuna – va fi distractive si va apropia toata familia!

 

craciun8

 

Felicitarile

Incurajeaza creativitatea, cerandu-le copiilor sa realizeze felicitari de Craciun, sa aleaga textul si chiar sa le scrie. Acest lucru ii mentine ocupati si le stimuleaza originalitatea. Poti trimite apoi aceste felicitari prietenilor si familiei.

 

Cadourile

Da-i copilului o suma mica de bani si lasa-l sa aleaga din magazin cadouri de Craciun pentru prietenii apropiati. Poti vorbi, de asemenea, cu parintii acestor prieteni, pentru a le spune ce intentioneaza sa faca. Invita-i eventual prietenii la cina din seara de ajun si asezati impreuna cadourile in jurul pomului

Copiii pot face schimb de cadouri la miezul noptii sau putin mai devreme. Lasa-le lor posibilitatea de a alege. Acest lucru nu va genera doar sentimente de generozitate si daruire, ci si simtul responsabilitatii. Copilul tau va incerca sa afle de la prietenii lui ce le place, si in consecinta, isi va face timp pentru a achizitiona ceva pentru ei, asigurandu-se ca se incadreaza in buget.

 

craciun4


Craciunul este un moment bun pentru a-i implica pe copii in cumpararea si cumpararea si oferirea cadourilor. Magazinele sunt minunat luminate, iar micutii se pot intalni chiar cu Mos Craciun si spiridusii sai – multe mall-uri sau magazine de copii angajeaza actori care sa ocupe aceste "pozitii".

In cazul in care copiii au fost implicati in cumparaturile de Craciun, exista o mare posibilitate sa fie mult mai incantati decat daca ar fi fost lasati doar sa astepte cadourile.





Tags: Pom de craciun , Traditii si obiceiuri de craciun , Cadouri de craciun pentru copii , Decoratiuni de craciun


Alte articole recomandate:

Legenda lui Mos Nicolae

Despre Sfantul Nicolae, sarbatorit in ziua de 6 decembrie, se spune ca a fost educat de mic intr-un ...

Traditia calendarului de Craciun si alte curiozitati

Craciunul este sarbatorit peste tot in lume - insa, obiceiurile si traditiile difera de la tara la t ...

Idei de cadouri de Craciun pentru copii

Cumparaturile de Craciun pentru copii pot fi dificile deoarece multi parinti nu sunt siguri ca ideil ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77