No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Bolile copiilor: tratamente naturiste

In Terapii naturiste , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Copiii sunt vulnerabili si foarte sensibili, prin urmare organismul acestora face fata cu greu virusilor si schimbarilor bruste de temperatura. Remediile naturiste si metodele de intarire a sistemului imunitar ne ajuta sa evitam administrarea antibioticelor si riscul expunerii organismului la contactarea diverselor boli.

Remedii naturiste impotriva gripei si racelii

Raceala si gripa provoaca disconfort, scad randamentul copilului si pot fi destul de chinuitoare. Este recomandat sa nu apelam imediat la produsele antitusive din farmacii si la antibiotice, ci, mai intai sa luam in considerare produsele naturiste, astfel:

● Va recomand sa fierbeti intr-un ibric 200 grame otet amestecat cu leustean verde sau uscat (depinde ce aveti in casa) si sa frectionati copilul seara inainte de culcare cu aceasta solutie la temperatura potrivita. Este bine sa insistati mai mult la frectionarea picioarelor, dupa care inveliti copilul intr-o patura sau cearsaf, astfel incat sa nu piarda caldura si sa transpire pentru a elimina raceala. Este suficienta o singura frectie pentru scaderea temperaturii.

In conditiile in care suntem nevoiti sa apelam la farmacie, este recomandat siropul de patlagina, care este un produs natural.

 

Cartofii - leacul minune impotriva amigdalitei

In cazul in care raceala este insotita de dureri in gat, se procedeaza in felul urmator: taiem cativa cartofi si, fara sa ii spalam, pentru a pastra amidonul, ii invelim intr-un tifon absorbant din in sau panza subtire si ii asezam in zona gatului inainte de a adormi copilul, pentru a avea un efect indelungat pe timpul noptii. Acest remediu reduce febra si vindeca raceala.

 

Problemele dermatologice la copii

Pielea copiilor este destul de sensibila si necesita o atentie deosebita. In cazul acestora, pot sa apara mai multe probleme ale pielii de-a lungul copilariei, pornind de la banala iritatie provocata de scutec, pana la arsuri solare, intepaturi de insecte si diverse eczeme. Multe dintre acestea pot fi tratate cu remedii naturiste la indemana oricui.

Gheata este un remediu perfect pentru a trata mancarimea asociata mai multor iritatii specifice copilariei, inclusiv a celor provocate de intepaturi.

● Daca pielea copilului este sensibila si uscata, folosirea unei creme fara parfum si hipoalergenica este cea mai buna metoda pentru combaterea afectiunilor asociate. Unguentele pe care le gasim in farmacii nu sunt indicate, deoarece sensibilizeaza pielea copilului. In schimb, lotiunile sunt recomandate mai ales in lunile calde ale anului. Putem prepara diverse lotiuni din uleiuri naturale cu proprietati antiseptice, astringente si antiinflamatorii, precum uleiul de menta, care este delicat cu pielea copiilor. De asemenea, va recomand sa amestecati crema pentru copii cu tinctura de catina sau propolis.

 

Sistemul imunitar si alimentatia copiilor

Expunerea copilului la medii sanatoase si bogate in saruri minerale precum salinele, baile termale, plaja ajuta la intarirea imunitatii si dezvoltarea anticorpilor care transmit semnalele salvatoare organismului, ajutandu-l sa respinga pericolelor naturii si sa devina imun.

● Nu va sfatuiesc sa ii cumparati copilului vitamine din farmacii; ii puteti da dimineata o lingurita de miere de albine amestecata cu nuca, amestec care a stat la macerat timp de 2 saptamani, sau miere de albine amestecata cu bobite de catina, care este gustoasa si nu va fi refuzata de copil. Alimentatia echilibrata bogata in vitamine, proteine si glucide este aliatul sanatatii copilului nostru.

 


Brindusa Cirlan





Tags: Raceala si gripa , Intarirea sistemului imunitar , Iritatii ale pielii


Alte articole recomandate:

Remedii usoare pentru arsurile solare

Pielea inrosita si dureroasa la atingere este semnul ca te-ai expus la soare prea mult sau n-ai folo ...

Metode naturiste sa tratezi tusea sau raceala copilului

Copii au un sistem imunitar sensibil, de aceea ei racesc des in perioada toamna-iarna. Afla ce trebu ...

Tratamentele naturiste la copii

Sunt mama de cativa ani si mereu am emotii si temeri cand vine vorba de copiii mei in ceea ce prives ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77