No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

5 simptome ciudate ale sarcinii

In Sarcina , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Prietenele si rudele nu ti-au vorbit despre aceste probleme, iar tu nu te-ai gandit vreodata ca s-ar putea asocia cu sarcina. Iti prezentam cele cateva simptome pe care este normal sa le ai cand esti insarcinata, chiar daca nu te astepti.

Sarcina este un moment deosebit in viata fiecarei femei. Cele mai multe viitoare mamici se asteapta la anumite simptome, care sunt deja consacrate si pe care aproape toata lumea le cunoaste: greata, varsaturile sau durerile de spate sunt frecvente la o mare parte din femeile gravide. Iata, insa, 5 simptome rar intalnite, la care e posibil sa nu te fi gandit niciodata.

 

Sangerari nazale si congestii

Ti se poate parea ciudat, dar in timpul sarcinii poti avea probleme cu nasul – de la senzatia de blocare a cailor nazale pana la sangerari. Trateaza-le cu remedii naturiste, cum ar fi un umidificator sau spalaturi nazale cu apa calda amestecata cu sare. In cazul in care aceste solutii nu te ajuta, discuta cu medicul tau. Nu iti recomandam sa apelezi la picaturi sau alte medicamente, acestea putand dauna sarcinii.

 

Scurgeri vaginale

Cand esti gravida te astepti sa scapi pentru o perioada si de neplacuta menstruatie. Probabil ca te gandesti ca nu vei mai avea nici secretii vaginale, dar este posibil sa observi ca acestea cresc in cantitate. Stai linistita – este un lucru normal si sanatos, care nu iti va afecta sarcina. Daca te deranjeaza, poarta un absorbant. Scurgerile vor fi din ce in ce mai mari, pana la nasterea copilului. In cazul in care observi o schimbare de culoare sau de miros, mergi cat mai repede la doctor!

 

Insomnie

Sarcina te duce cu gandul la faptul ca vei fi obosita si vei simti dorinta de a te odihni cat mai mult. Totusi, cu sau fara oboseala, poti experimenta stari de insomnie in aceasta perioada. E posibil sa nu reusesti sa adormi prea usor sau sa te trezesti in timpul noptii si sa ramai treaza, chiar daca organismul se simte epuizat (iar trezitul nocturn nu va fi ceva asa rar intalnit, avand in vedere ca va trebui sa mergi des la toaleta). Fa exercitii, nu bea multe lichide seara, stai departe de cofeina si incearca sa te relaxezi cat mai mult inainte de culcare.

 

simptome_sarcina

 

Probleme gastro-intestinale

Hormonii de sarcina afecteaza din plin tractul gastro-intestinal. Printre simptomele sarcinii se numara si gazele si eructatiile (ragaitul). Incearca sa eviti alimentele care pot cauza astfel de probleme si, in cazul in care le experimentezi, nu te abtine – este total nesanatos sa tii gazele in organism.

 

Constipatie

Constipatia este un alt efect al sarcinii. Hormonii secretati de organismul tau in aceasta perioada pot incetini ritmul intestinelor si, implicit, al procesului de digestie. Fa exercitii fizice, bea multa apa si mananca alimente bogate in fibre. Daca aceste lucruri nu te ajuta, e timpul sa ii faci o vizita doctorului si sa il rogi sa iti recomande un tratament care sa nu influenteze sarcina.






Alte articole recomandate:

Primele simptome ale sarcinii

Simptomele sarcinii variaza in functie de femeie. in plus, simptomele pot fi diferite de la o sarci ...

Simptome neobisnuite ale sarcinii

Se stie ca femeia care a ramas insarcinata are stari de greata si voma, i se mareste burtica in cate ...

Simptome sarcina: greturi matinale, somnolenta, scurgeri vaginale

Sarcina poate da o multime de predispozitii. Cu siguranta va sunt cunoascute greturile si varsaturil ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77