No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Ce sa faci cand copilul tuseste?

In Sanatate , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Tusea este unul din cele mai des intalnite simptome in cazul copiilor. Afectiunea provoaca disconfort si durere in gat, declansand uneori chiar febra. Pentru ca sanatatea copiilor este foarte importanta, iata ce poti face cand cel mic incepe sa tuseasca.

Cand copilul tuseste...

Copiii ce tusesc nu sunt in mod neaparat bolnavi. Tusea se produce in momentul in care organismul incearca sa elimine secretii, agenti infectiosi de la nivelul gatului sau a plamanilor. Dat fiind insa ca tusea insoteste multe afectiuni este greu de diagnosticat natura acesteia mai ales ca tusea isi schimba forma pe masura evolutiei sau involutie afectiunii. Este bine de stiut ca tusea poate persista chiar si dupa vindecarea si elimninarea infectiei virale. Daca simptomele precum febra si durerile de gat se raresc insa tusea continua chiar si 3 luni dupa incetarea simptomatologiei este recomandata vizita la medicul pediatru. Astmul, alergiile, sinuzita pot provoca dificultati de respiratie sau chiar tuse.

 

Cand sa chemi medicul?

Tusea puternica, gurala este specifica pentru diagnosticul de laringo-traheo-bronsita, o infectie specifica a cailor respiratorii. Aceasta se manifesta cu preponderenta noapte, ziua simptomele sunt moderate, acutizandu-se pe parcursul noptii. Aceasta ii face pe parintii sa se indrepte spre camerele de urgenta in miez de noapte. In cazul grave in care este blocata respiratia bebelusului se recomanda chiar injectii cu epinefrina sau folosirea unui umidificator. In mod obisnuit simptomele se imbunatatesc pe parcursul a 2-4 zile.

Boala are insa cursul ei specific, care poate fi receptiva sau nu la interventiile medicamentoase. Exista o veche gluma conform careia o raceala tratata dureaza 7 zile, iar una netratata o saptamana. Nu administrati medicamente in regim propriu sau sa nu ii administrati celui mic doze mai mari decat cele prescrise de medic. Prin abuzul de medicamente poate fi scazuta rezistenta copilului la anumite afectiuni, cel mic fiind astfel "descoperit" in a face fata lupte cu forme mai grave ale bolii.

 

copil tuseste

 

Remedii naturiste impotriva tusei la copii

Tusea la copii poate fi ameliorata cu ajutorul infuziilor din plante medicinale. Atunci cand copilul este bolnav sau sufera de o afectiune acesta poate fi expus la aburi in urma fierberii apei. Bauturile calde sunt si ele de folos, daca copilul insa nu vrea ceaiuri sau cacao calda ca emolient pentru gat, poate sa bea apa la temperatura camerei. Pentru copii evitati sa adauga suc de lamaie sau portocala intrucat acestea pot irita mucoasa. Siropul de usturoi poate fi foarte eficient in tratarea tusei, la fel ca sucul de ridiche neagra.De asemenea ceaiurile de cimbru sau cel de busuioc au fost folosite ani de zile pentru tratarea racelilor si a gripei atat la copii, cat si la adulti. In cazurile in care tusea este suparatoare se foloseste ceapa macinata cu miere de albine, din care se administreaza o doza la fiecare 4 ore.

Sanatatea copiilor este foarte importanta, de aceea in apropierea iernii sunt recomandate curele naturiste de ridicare a imunitatii. Da-i celui mic ceauri si multe sucuri de legume si fructe pentru ca organismul acestuia sa fie pregatit sa combata infectiile.





Tags: Tusea la copii , Durere in gat , Febra la copii , Raceala la copii


Alte articole recomandate:

Metode naturiste sa tratezi tusea sau raceala copilului

Copii au un sistem imunitar sensibil, de aceea ei racesc des in perioada toamna-iarna. Afla ce trebu ...

Este o tuse contagioasa?

E mai putin probabil ca oamenii cand ii aud pe altii ca tusesc sa tuseasca si ei, dar o tuse nu este ...

9 mituri despre raceala si gripa

De indata ce sezonul racelii si a gripei se arata la orizont, e destul de probabil ca tu sau cineva ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77