No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Bolile frecvente ale copiilor

In Sanatate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

De cele mai multe ori parintii se confrunta cu o serie de probleme legate de sanatatea copiilor si au nevoie de sfaturi care sa le vina in ajutor pentru combaterea si tratarea acestor situatii delicate. Copiii sunt in general mult mai vulnerabili si este necesar sa avem cateva cunostinte legate de metodele de prevenire si tratare a bolilor specifice varstei.

Amigdalita

Amigdalita este boala cel mai frecvent intalnita la copii si are efecte negative pe termen lung. Utilizarea indelungata a antibioticelor nu este deloc benefica si poate duce la instalarea prematura a reumatismului, la scaderea imunitatii organismului si la favorizarea aparitiei altor boli mult mai grave.

Metodele de prevenire a sensibilizarii organismului si expunerii acestuia la riscul infectiilor de tip streptococ sunt la indemana fiecaruia dintre noi, fac parte din comportamentul nostru si tin de educatia si cunostintele pe care le avem in ceea ce priveste sanatatea noastra.

 

Vacantele la mare…o traditie sanatoasa

Sanatatea este sustinuta de acel echilibru care nu permite virusilor sa se apropie si sa pericliteze starea noastra generala. Briza marii, sarurile, impachetarile cu namol, apa si soarele de dimineata reprezinta o suita de factori care ajuta la intarirea organismului, functionand impreuna ca un scut protector. Este, prin urmare, un obicei sanatos sa mergem cu copii la mare o data pe an si rezultatele in ceea ce priveste rezistenta la boli vor fi vizibile in scurt timp.

 

Salinele si apele termale…izvoare de sanatate

Mergeti cu copiii sa vizitati si sa va bucurati de apele termale si salinele facatoare de minuni din tara noastra si petreceti cateva ore in aceste spatii bogate in saruri, compusi ai calciului, clorului, sodiului, sulfului care ne fortifica sistemul osos si respirator si ne incarca plamanii de sanatate ajutandu-ne sa facem fata agentilor externi nocivi care pot determina aparitia afectiunilor respiratorii si locomotorii.

 

Sportul…o sursa de energie

Educati-va copiii astfel incat sa constientizeze importanta sportului si sa iubeasca o anumita activitate care ii stimuleaza din punct de vedere fizic: dansul, fotbalul, ciclismul, rolele s.a. Miscarea este o adevarata sursa de sanatate care ne revigoreaza psihicul si totodata ne stimuleaza circulatia sangelui. Sedentarismul faciliteaza aparitia bolilor si scade randamentul, concentrarea si capacitatea de asimilare a copilului.

 

Gripa, raceala, alergiile fac parte din categoria bolilor intalnite frecvent la copii si apar in special la cei mici pe fondul unui organism slabit, din cauza unei alimentatii deficitare si implicit lipsei de vitamine, proteine si complexului de substante nutritive care trebuie sa faca parte din alimentatia unui copil.

Protejarea excesiva a copilului nu il fereste de riscul imbolnavirii, ci il face vulnerabil si dezarmat in fata armatei de virusi si agenti nocivi care se transmit prin aer si nu numai. Copilul inchis intr-o colivie nu isi dezvolta anticorpii si rezistenta la mediul inconjurator, va fi intotdeauna mai sensibil si bolnavicios, va avea nevoie de sprijin si de ingrijire ca sa faca fata provocarilor care pentru alte persoane reprezinta lucruri firesti si naturale carora le tin piept cu usurinta.

Mediul de viata, alimentatia echilibrata, educatia in ceea ce priveste grija pentru sanatate sunt factori esentiali care ne sunt aliati in lupta cu bolile.

 


Brindusa Cirlan





Tags: Amigdalita la copii , Raceala la copii , Raceala si gripa , Intarirea sistemului imunitar


Alte articole recomandate:

Top 10 metode naturale pentru intarirea sistemului imunitar

In perioada toamna-iarna, schimbarile bruste de temperatura ne predispun la tot felul de afectiun ...

Cum sa intaresti sistemul imunitar al bebelusului

Stim ca pe pentru orice mamica cel mai important lucru este sa ii ofere copilasului toata atentia, a ...

Metode naturiste sa tratezi tusea sau raceala copilului

Copii au un sistem imunitar sensibil, de aceea ei racesc des in perioada toamna-iarna. Afla ce trebu ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77