No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Taramul fermecat (ultimul episod)

In Povesti pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Taramul fermecat (ultimul episod) De Diana Manolescu Biata Frumusica... Zilele trecura una cate una si veni si ziua cea mare... Cu ochii mari, privea lumea stransa sa-i vada executarea cu…

Taramul fermecat (ultimul episod) De Diana Manolescu Biata Frumusica... Zilele trecura una cate una si veni si ziua cea mare... Cu ochii mari, privea lumea stransa sa-i vada executarea cu propii lor ochi, iar colierul fermecat nu se aprindea. Se gandea, ca desi va muri isi va salva taramul mult iubit. In multimea de oameni, credea ca il va gasi pe cel intra-devar sincer. Dar se insela. Regele si regina, impreuna cu unicul lor fiu, printul Cedric, stateau la masa pregatita special pentru ei, in dreapta fiind credinciosul valet, care nu era chiar atat de??€¦ credincios pe cat se credea. Frumusica aparu si ea, iar printul, care era cu totul impotriva deciziei tatalui sau, fu profund uimit de frumusetea acesteia. Calaul ii puse franghia in jurul gatului micutei noastre prietene si o intreba daca are o ultima dorinta.?‚  Frumusica nu raspunse, dar isi dori in gand ca pretiosul ei taram sa fie salvat. Si chiar, cand aproape calaul ii curma viata si ea de abia termina dorinta in gand de spus, colierul se aprinse, iar Frumusicai ii era si rece si cald in acelasi timp si asta, pentru ca intr-o fractiune de secunda, printul aparu privind-o fata in fata pe frumoasa zana. Aripile Frumusicai isi luara zborul si brusc colierul disparu, iar in locul a ceea ce a fost candva Frumusica, acum se transforma intr-o frumoasa floare, ce cazu pe pamant. Ochii printului se inlacrimara, dar deodata se auzi o voce de-abia soptita: -Daca vrei sa fiu ce am fost candva, ingroapa-ma in pamantul taramului meu. Taramul fermecat! Taramul zanelor! -Dar cum pot ajunge acolo? Eu, un simplu muritor? -Ia colierul de jos si urmeaza-ti inima. Se va aprinde, cand tu vei fi in locul potrivit. Printul lua floarea, se urca pe calul sau si porni spre necunoscut. Regele si regina nu spusera nimic si asta pentru ca, datorita inimilor sale de gheata, ramasera muti pe vecie. Printul merse si merse si in cele din urma colierul se aprinse. Taramul era plin de zane, toate se stransera in jurul sau si privira ceea ce facea sincerul print. ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚ ?‚  Planta floarea cu multa migala, iar in cele din urma aceasta se aprinse cum nici ca mai fu vreodata, iar Frumusica aparu din nou, mai frumoasa ca niciodata. Printul era fermecat de frumoasa zana, iar ea nu era mai prejos. Se indragosti de print si asta nu era un lucru de ascuns. Cel putin nu pentru ea. Zana cea inteleapta, din fermecatul taram, ii explica Frumusicai ca asta era riscul pe care zanele tinere, precum ea, nu stiau ca il vor intampina, intr-o astfel de calatorie. Printul si Frumusica se casatorira si traira fericiti multi ani. Si mai traiesc si acum deoarece sunt nemuritori.






Tu ce zici?
Diana
Diana

merci=))

2008-09-16 la 10:25

esti tare fato

2008-05-13 la 18:16
raluca b
raluca b

bravo diana.............!!!!!!!!!1 :P

2008-03-03 la 19:41
Diana
Diana

multumesc tv copii multumesc pentru site-ul minuant ce-l posedati(il aveti)

2008-03-03 la 16:57
Redactia TVcopii
Redactia TVcopii

Multumim, Diana! Ne-ai delectat cu inca o poveste reusita. Eroina ta, Frumusica, este un model de curaj si perseverenta. Ar trebui ca forta acestui personaj si spiritul sau de sacrificiu, sa ne inspire in momentele grele si sa ne aminteasca sa mergem pana la capat, cu orice pret! In continuare, multa inspiratie, Diana!

2008-03-02 la 22:59
donnia
donnia

Frumoasa poveste, Diana! A curs atat de frumos si cat suspans??€¦ eu chiar credeam ca o sa moara zana??€¦ mi-ar fi parut rau.

2008-03-02 la 22:36
Diana
Diana

As vrea sa propun celor de la TV Copii sa faca un clasament si al micilor scriitori pentru ca sunt multi talentati pe aici si ar fi kul sa fie ca la micul logician si sa fie concursuri de exempolu..Peisaj de primavar si sa facem o compunere iar apoi sa aparem pe site in acel clasament

2008-03-02 la 16:37

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77