No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Peter cel orfan (ultimul episod)

In Povesti pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Peter cel orfan (ultimul episod) de Manolescu Diana Mos Craciun trebui sa se urce iute-n sania sa si sa porneasca spre o lunga?‚ aventura... ?‚ Avea de strabatut intreaga lume, iar timpul…

Peter cel orfan (ultimul episod) de Manolescu Diana Mos Craciun trebui sa se urce iute-n sania sa si sa porneasca spre o lunga?‚ aventura... ?‚ Avea de strabatut intreaga lume, iar timpul era tare, tare scurt. Dar magia rezolva intotdeauna si cele mai grave probleme. Nu-i asa?! Si, iata, ca trecura orele usurel si Mosul aproape ca termina. Cel putin credea ca a terminat. Am spus ''aproape'' pentru ca Mos Craciun zari deodata o scrisoare in sacul ce era candva plin. Si a cui credeti ca era scrisoarea? Era chiar a lui Peter, micutul nostru prieten orfan. O deschise si o citi. Iar dupa cateva clipe spuse cu vocea sa blanda: -Bietul copil! Ii voi face pe plac! Hai, batrane Rudolph! Sa mergem! Si pornira din nou printre stelele sclipitoare si pe langa frumosul luceafar ce stralucea din rasputeri, in timp ce batrana luna dormea pe cerul innegurat. Si cat ai zice ''Craciun'', iata-i ajunsi. Peter statea pe fotoliul de langa bradul frumos impodobit, in asteptarea lui Mos Craciun. Si de cum intra batranul Mos, pe hornul orfelinatului, Peter hop pe spinarea lui. -Neobrazatule! Da-te jos! -Haide! Scoate-ti masca asta falsa! Haide! Dar mare-i fu uimirea lui Peter cand vazu ca nu este o masca... Era??€¦ Era chiar Mos Craciun! Si Peter il imbratisa pe bietul Mos, spunandu-i plangand: -Iarta-ma! Iarta-ma Mosule! -Nu te teme, copile! Te iert! Si statura ce statura de vorba, pana cand Mosul disparu??€¦ Fara a spune vreun cuvant. A doua zi, la orfelinat toti copiii isi desfacura cadourile, iar armonia era foarte simtita. Doamna Michael se impaca cu doamna Amalia, cerandu-si scuze, ba chiar isi facura si cadouri. Copiii se impacara si cu totii erau fericiti. Craiasa Zapezii ii privea si le zambea... Erau atat de frumosi toti, impreuna! ?‚  Si iata, ca asa s-a terminat totul... Dar cine stie?! Poate ca de abia a inceput! Sfarsit!






Tu ce zici?
gabriela
gabriela

claudea eu stiu in torrst.md. dar tu ai torres.ru?

2011-08-25 la 18:41
Claudiua
Claudiua

FOARTE FRUMOASA poveste,mi-as dori sa scriu si eu o poveste dar nu stiu cum,va rog poate cineva SA-MI ZICA

2010-12-18 la 14:48
NEAGA CLAUDIA
NEAGA CLAUDIA

E SUPER, IMI PLACE

2008-03-21 la 22:23
pricop
pricop

e super tare

2008-02-09 la 13:00
Diana
Diana

Trebuie sa mai sus si faptul ca pur si simplu credeam ca nimeni nu citeste serialul meu,pentru ca nu aveam absolut niciun comentariu.Dar,m-am gandit ca macar scriu pentru mine,pentru ca este un lucru minunat sa asternii totul pe hartie!

2008-02-05 la 20:28
Diana
Diana

Va multumesc tuturor pentru incurajari! Am trimis un nou material si astept sa fie publicat! Pregatesc o noua poveste,dar asta doar cu ajutorul micilor actori de la scoala(din clasa mea)pentru ca asta a fost piesa create de mine in care ei au jucat,dar si eu! Va multumesc din suflet TV Copii!

2008-02-05 la 20:16
dimitros
dimitros

eu nu am putut s-o sufar pe doamna mikael. si as fi facut la fel in locul lui peter, nu as fi crezut..... dar acuma cred...

2008-02-05 la 20:06
ada
ada

si mie mi-a placut mult. am urmarit povestea de la primul episod si ma bucur ca s-a terminat cu bine...

2008-02-05 la 20:04
Redactia TVcopii
Redactia TVcopii

Draga Diana, povestea ta este foarte frumoasa. Ne-a incantat pe toti si ne-a tinut cu sufletul la gura, pana in ultimul moment. Am asteptat cu nerabadare deznodamantul. Peter este o figura foarte expresiva, un personaj viu, extrem de reusit creionat, de care chiar ne-am atasat. Am suferit, ne-am bucurat si ne-am emotionat alaturi de el, asta pentru ca tu ai reusit sa ne introduci in atmosfera de la orfelinat. Numai scriitorii cu talent pot sa faca asta. De aceea te felicitam, iti uram succes si inspiratie pentru cat mai multe povesti.

2008-02-05 la 20:00

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77