No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Horoscopul copilului tau

In Horoscop copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Vrei sa stii ce il caracterizeaza pe copilul tau, ce meserii i se potrivesc si ce persoane ii sunt compatibile?

Vei gasi cu siguranta raspunsurile in horoscopul urmator.

zodia pesti

Pesti

Planeta guvernanta: Neptun

Piatra norocoasa: Hematitul

Floarea zodiei: Narcisa

Culoarea norocoasa: Mov inchis

Personalitatea zodiei:

Copilul din zodia pesti este afectuos, sensibil, credincios si idealist. Ii iarta foarte usor pe cei care l-au suparat. Simbolul zodiei este unul dual: reprezinta un peste care inoata si lupta contra curentului, in timp ce un altul este dus de forta naturii in sensul curgerii apei.

Copiii din aceasta zodie iubesc armonia si pacea, nu tolereaza o atmosfera agitata. Sincer si iubitor al adevarului, isi dedica viata dreptatii. Pestii nascuti in martie trebuie sa isi cultive partea spirituala, sa fie atenti la detalii si sa isi urmeze instinctul. Din punct de vedere al meserie meseriei, copiii Pesti pot fi scriitori, poeţi, idealişti, lideri religioşi, medici, asistente sau avocati, totul pornind din motivatia de a isi ajuta semenii. Pestii sunt compatibili cu Racul şi Scorpionul.

 

zodia_berbec

Berbec

Planeta guvernanta: Marte

Piatra norocoasa: Acvmarin

Floarea zodiei: Margareta

Culoarea norocoasa: Rosu aprins

Personalitatea zodiei:

Copilul Berbec are toate calitatile necesare pentru a fi un lider. Berbecii sunt vizionari si reprezinta o sursa de forta si inspiratie pentru cei din jur. Copiii din aceasta zodie sunt agresivi, entuziasti si impulsivi. Desi incapatanati si nerabdatori, ii atrag pe ceilalti prin faptul ca sunt persoane de incredere. Daca vrei sa contrazici un Berbec, ai grija! Este un adversar puternic, indraznet si ferm.

Copilul Berbec trebuie ascultat si incurajat, mai ales atunci cand vine vorba de a lua initiativa si de a propune noi idei.

Avand in vedere spiritul lor vizionar, Berbecii sunt excelenti manageri.

Zodiile compatibile sunt Leul si Sagetatorul.

 

zodia_taur

Taur

Planeta guvernanta: Venus

Piatra norocoasa: Smaraldul

Floarea zodiei: Crinul

Culoarea norocoasa: Galben

Personalitatea zodiei:

Nativii acestei zodii sunt firi practice, de incredere si riguroase. Taurii pot fi foarte incapatanati. Se pot inchide in ei, pana in momentul in care rabufnesc si scot la suprafata toate emotiile ascunse. Daca invata sa isi controleze izbucnirile emotionale, pot ajunge foarte sensibili si intuitivi.

Copilul Taur iubeste tot ce este frumos si ordonat, apreciaza armonia. Este generos, are un suflet foarte bun si este o persoana pe care te poti baza. Nu este un semn zodiacal foarte carismatic. Taurii prefera lucrurile de calitate.

Nativii zodiei sunt talentati si bine organizati, pot lucra ca ingineri, doctori, asistente sau judecatori. Cu ajutorul exercitiului, Taurii pot fi buni si in domenii artistice precum arhitectura, designul interior sau vestimentar.

Se potrivesc cu Fecioara si Capricornul.

 

zodia_gemeni

Gemeni

Planeta guvernanta: Mercur

Piatra norocoasa: Perla

Floarea zodiei: Liliacul

Culoarea norocoasa: Gri

Personalitatea zodiei:

Gemenii sunt in general spontani si inteligenti, iar curiozitatea si dorinta de a invata din orice experienta ii determina sa fie foarte informati. Copiii din aceasta zodie iubesc aventura, dar pot porni foarte usor si in calatorii imaginare, gandul lor zburand foarte departe. Au dificultati in a termina un proiect inainte de a incepe un altul, asa ca au nevoie de echilibru si incurajare constanta pentru a se concentra si a duce la bun sfarsit ceva.

Gemenii pot deveni foarte buni oameni de stiinta, dar pot lucra si in invatamant sau in guvern. Trec prin experiente contradictorii, asa ca pot opta pentru doua specializari in ceea ce priveste educatia, iar in cele din urma sunt nevoiti sa ia decizii radicale.

Se potrivesc cu Leul si Varsatorul.

 

zodia_rac

Rac

Planeta guvernanta: Luna

Piatra norocoasa: Rubinul

Floarea zodiei: Nufarul

Culoarea norocoasa: Verde

Personalitatea zodiei:

Copilul nascut in aceasta zodie va avea o fire sentimentala si o imaginatie constructiva. Racii sunt empatici, vorbareti, iubesc familia si tin foarte mult la tot ce tine de casa. Au o memorie excelenta si o mare atentie pentru detalii si evenimente istorice. Copilul Rac trebuie laudat si incurajat.

Desi pare modest, un copil aflat in zodia Rac isi doreste sa fie observat si apreciat. Poate fi timid, dar nu se opune celebritatii. Ii plac lucrurile care au legatura cu trecutul si care prezinta valoare sentimentala.

Racii trec prin multe schimbari in viata, pana cand decid ce meserie li se potriveste cu adevarat. Vor sa se integreze usor si sa fie apreciati de colegi. Au talentul de a transforma orice loc intr-unul fermecator. Iubesc calatoriile, in special cele la mare.

Racii sunt compatibili cu Pestii si Scorpionii.

 

zodia_leu

Leu

Planeta guvernanta: Soarele

Piatra norocoasa: Sardonixul

Floarea zodiei: Gladiola

Culoarea norocoasa: Portocaliu

Personalitatea zodiei:

Copilul leu este extrovertit, sincer, onest si mandru. Inca de mic este demn si constient de valoarea sa. Desi puternic, este inclinat spre visatul cu ochii deschisi. Este un mic filosof. Datorita increderii in sine reusesc sa nu se dea batuti usor. Fiind energic si iubitor de lux, Leul poate sa nu fie destul de atent la partea financiara.

Copiii nascuti in aceasta zodie sunt populari, dar se enerveaza usor si riposteaza atunci cand sunt loviti in demnitatea lor de leuti. Tintesc foarte sus si au sanse sa ajunga unde doresc.

Leii sunt indrazneti si impulsivi, dar uneori exuberanta lor trebuie potolita. Iubesc sa conduca si reusesc de obicei sa aiba succes in functii inalte. Pot fi artisti, muzicieni, actori, manageri si muncesc bine atata timp cat au posibilitatea de a se afirma.

Leul se potriveste cu Balanta si Gemenii.

 

zodia_fecioara

Fecioara

Planeta guvernanta: Mercur

Piatra norocoasa: Safirul

Floarea zodiei: Levantica

Culoarea norocoasa: Violet

Personalitatea zodiei:

Copilul Fecioara poate invata foarte usor tot ce i se cere, reusind sa retina un volum mare de informatii. Se bazeaza in general pe ceea ce este rational, palpabil, este o persoana ,,cu picioarele pe pamant,,.

Fecioarele sunt inteligente si perseverente, dar de multe ori au nevoie de ajutorul celorlalti pentru a lua decizii. Banii pe care ii castiga vor fi folositi pentru educatie si pentru micile placeri ale vietii, mai degraba decat pentru lucruri materiale.

Nativii acestei zodii pot lucra ca asistenti in domeniul politic sau pot reprezenta mari companii. Se descurca in viata prin propriile forte. Prin ambitie si determinare reusesc sa se faca admirati si placuti de cei din jur.

Fecioarele se potrivesc cu Taurul si Capricornul.

 

zodia_balanta

Balanta

Planeta guvernanta: Venus

Piatra norocoasa: Opalul

Floarea zodiei: Camelia

Culoarea norocoasa: Galbenul

Personalitatea zodiei:

Copilul Balanta iubeste dreptatea. Este o persoana sensibila, care are nevoie de protectie. Este pasionat de frumos, de culori, de muzica si tot ce tine de arta. Chiar si daca nu este talentat, cu siguranta va aprecia ceea ce tine de domeniul artistic. Empatici si plini de tact, copiii din aceasta zodie sunt buni ascultatori si dau dovada de compasiune.

Invata din propriile experiente si se bazeaza pe o intuitie foarte dezvoltata. Copiii din aceasta zodie sunt frumosi atat in exterior, cat si in interior.

Balantele trebuie crescute in medii artistice, in care sa aiba acces la tot ce i-ar putea pasiona si ajuta sa isi dezvolte o cariera. Cei din jur vor fi nevoiti sa ii invete ca realitatea nu este intotdeauna asa cum pare la prima vedere. Copiii balanta trebuie sa invete ca orice actiune are o consecinta.

Balantele se potrivesc foarte bine cu Berbecii si Leii.

 

zodia_scorpion

Scorpion

Planeta guvernanta: Marte

Piatra norocoasa: Topazul

Floarea zodiei: Crizantema

Culoarea norocoasa: Rosu

Personalitatea zodiei:

Scorpionii sunt persoane realiste, care nu se lasa prea usor prada iluziilor. De multe ori par misteriosi si nu se dezvaluie cu totul celor din jur, asa ca daca vrei sa ii cunosti trebuie sa le castigi increderea. Au simtul umorului si sunt atragatori, am putea sa spunem ca sunt cei mai carismatici copii din zodiac.

Muncesc foarte mult si sunt perseverenti. Energici si puternici, trebuie sa invete de mici cum sa isi canalizeze energia in  directia corecta. E necesar ca parintii sa ii educe in spiritul auto-controlului. Chiar de la varste fragede pot intelege si invata foarte usor, datorita capacitatilor intelectuale.

Scorpionii au talent la scris, design, teatru si modeling.

Din punct de vedere compatibilitate, se potrivesc cu Pestii si Racii

 

zodia_sagetator

Sagetator

Planeta guvernanta: Marte

Piatra norocoasa: Turcoazul

Floarea zodiei: Narcisa

Culoarea norocoasa: Violet

Personalitatea zodiei:

Sagetatorul este inteligent, posesiv si totusi generos cu cei apropiati. Sincer si independent, va face tot ce poate pentru a-si obtine libertatea. Inca de mici, sagetatorii au opinii bine conturate si cred in exprimarea libera.

Nativii acestei zodii sunt rafinati, nobili, sentimentali si impulsivi. Tind sa faca ceea ce simt. Pentru a nu cadea in capcane, sagaetatorii trebuie invatati de mici sa fie darnici doar cu cine merita si sa se gandeasca intotdeauna de doua ori inainte de a face gesturi imprudente. In multe ocazii prefera sa aleaga cu inima si sa lase deoparte ratiunea, ceea ce ii poate defavoriza.

Se potrivesc cu Berbecul si Varsatorul.

 

zodia_capricorn

Capricorn

Planeta guvernanta: Saturn

Piatra norocoasa: Granatul

Floarea zodiei: Garoafa

Culoarea norocoasa: Mov

Personalitatea zodiei:

Capricornul este o fire calma si meditativa, care judeca inainte de a actiona. Copiii din aceasta zodie sunt cuminti, rezervati, diplomatici si hotarati. Sunt atenti la ce spun si ce fac. Stiu ce vor si reusesc sa planuiasca totul cu mult timp inainte, pentru a fi siguri ca vor avea succes. Nu se grabesc si prefera sa puna lucrurile la punct pana in cele mai mici detalii, in loc sa se grabeasca si sa esueze.

Daca micutul tau e Capricorn, cu siguranta ai observat ca e receptiv la ceea ce ii spui si foarte responsabil. Doreste sa fie recompensat pentru munca sa, dar numai atat timp cat o face bine. Desi pare foarte serios, are un simt al umorului foarte dezvoltat. Este o persoana de incredere.

Capricornul este ambitios si poate lucra atat in domeniul artistic, cat si in mecanica sau inginerie. Se va casatori tarziu, dar va fi pentru toata viata.

Cei din aceasta zodie sunt compatibili cu Fecioara si Taurul.

 

zodia_varsator

Varsator

Planeta guvernanta: Uranus

Piatra norocoasa: Ametistul

Floarea zodiei: Violeta

Culoarea norocoasa: Bleu

Personalitatea zodiei:

Este credincios si de incredere, dar uneori se poate dovedi destul de greu de inteles. Rabdator si discret, nu isi ia apararea atunci cand este defavorizat si nu roaga pe altii sa intervina pentru el. Copilul Varsator nu suporta certurile, iubeste oamenii si doreste sa fie iubit de acestia. Ii face placere sa invete si sa afle lucruri noi.

Varsatorii sunt entuziasmati atunci cand sunt implicati intr-un proiect si doresc sa il duca pana la capat cat de repede se poate.

Sunt talentati in multe domenii, asa ca pot ajunge cu usurinta manageri sau chiar oameni de stiinta. Vor lucra ideal in companii mari si au capacitatea de a vinde orice oricui.

Se potrivesc ca semn zodiacal cu Gemenii, Balanta si Sagetatorii.







Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77