No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Tot ce trebuie sa stiti despre Tricicletele Smart Trike

In Familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Smart Trike  este lider mondial în domeniul tricicletelor pentru copii și asigură soluții inovative și inteligente pentru toate stadiile de dezvoltare a copiilor, începând de la 6 luni și până la preșcolari.

Tricicletele Smart Trike sunt multifuncționale, transformabile și “cresc” odată cu copiii, începând de la 6-10 luni la 36 luni și peste această vârstă. Smart Trike  pune accentul atât pe confortul copiilor cât și al părinților, oferind siguranță și profesionalism.

Dar fiecare model de tricicletă Smart Trike corespunde anumitor nevoi ale copilului, așa că înainte de achiziționarea unui anumit model trebuie să știți exact ce cumpărați și pentru ce. Astfel, după ce ați stabilit criteriile de selecție puteți să vă opriți la tricicleta care considerați că este necesară micuțului dvs.

smarttrike_1


Tricicleta Smart Trike Recliner 4 în 1 are funcțiile unui cărucior și este recomandată de la 6 luni. În timp ce micuțul devine independent, Recliner se transformă într-o tricicletă. Sistemul “roată liberă” vă permite blocarea pedalei, atunci când copilul este prea mic să pedaleze. Are scaun reglabil cu poziție de înclinare ce ajută la somnul bebelușului în timpul plimbării. Roțile sunt din cauciuc dublu injectat iar mânerul telescopic reglabil în mai multe poziții pe înălțime îi oferă părintelui un control mai simplu al direcției tricicletei. Are de asemenea și parasolar detașabil și lavabil, cu protecție UV, pedale cu aderență, frână de picior pentru părinte, coș pentru jucării, husă anti-ploaie, un suport pentru sticluță și bară și centură de siguranță. Are o greutate de  8 kg (cu accesorii).

Pe când tricicleta Smart Trike Zoo 3 în 1 este recomandată începând cu 10 luni și nu dispune de scaun reglabil (se poate regla doar desuruband scaunul si mutandu-l manual cu o pozitie mai in spate). Restul caracteristicilor tricicletei Smart Trike Zoo sunt aproape identice cu ale tricicletei precedente dar ,pe lângă suportul de sticluță, are și un telefon muzical de jucărie care îl va încânta pe cel mic atunci când ieșiți la plimbare.

Un produs inovativ, modelul Smart Trike All in One 5 în 1 este special conceput pentru a fi utilizat de la o vârstă fragedă a bebelușului. Poate fi utilizat cu funcția de leagăn sau vehicul de împins, până la stadiul de miniscuter și trotinetă. Are centură de siguranță în 3 puncte, bază pentru funcția de balansoar, cu rotițe detașabile, piciorușe laterale detașabile pentru o și mai mare stabilitate. În rest are aceleași caracteristici ca și modelele precedente: mâner detașabil, roți silențioase anti-derapante, frână pentru părinte, spătar rabatabil și husă textilă de foarte bună calitate. Este mai grea decat  celelalte modele, având o greutate de 14 Kg.

Tricicleta Smart Trike DX Sport 3 în 1 este asemanatoare cu Smart Trike Zoo 3 in 1 singura diferență fiind la nivelul roților. Această tricicletă are roțile acoperite cu o bandă din cauciuc pe zona care intră în contact cu solul și nu are suport pentru sticluță și telefon muzical de jucărie.

smarttrike_2


Un alt model preferat de părinți este tricicleta Smart Trike Bonbon 3 în 1 ce poate fi folosit incepand de la 10 luni, ca și Tricicleta Smart Trike Zoo 3 in 1. Nu are în schimb frână de picior, husă pentru scăunel și roți din cauciuc dublu injectat, iar sasiul este din material plastic. Este mai putin accesorizata, de aceea pretul tricicletei Bonbon este mai mic.

Smart Trike Candy seamana foarte mult cu modelul Bonbon, dar spre deosebire de acesta,  are sasiul din metal si nu dispune de suport pentru sticluta copilului. Rotile sunt din material plastic, iar roata din fata are o mica banda cauciucata pentru mai multa silentiozitate.

Tricicleta Fresh 3 în 1 are aceleași caracteristici prezentate la tricicletele de tip 3 în 1, cu mici dar importante diferențe: are roți acoperite cu o bandă din cauciuc pe zona centrală a roții, nu are frână de picior și nici suport pentru sticluță, husă sau telefon muzical de jucărie atașat.

Acum dețineți toate informațiile necesare alegerii celui mai potrivit model de tricicletă Smart Trike în funcție de nevoile dumneavoastră și de caracteristicile care vi se par potrivite pentru micuț. Veți observa că sunt cele mai moderne și mai performante triciclete care vor face din orice plimbare o plăcere.

tricicleta_smart_3__







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77