No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Siguranta si confortul copiilor!

In Familie , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Orice parinte isi doreste ca bebelusul lui sa se bucure de un carucior multifunctional. Astfel, isi va putea plimba in siguranta bebelusul, iar apoi il va folosi ca landou sau scaun de masina.

Caruciorul pentru bebe este un accesoriu foarte important, de aceea conteaza mult sa alegem modelul potrivit si sa stim ce fel de carucior ne este util. Pentru confortul si siguranta copilului, este indicat sa achizitionati un carucior solid, confortabil si conform normelor de securitate.


Jané este producatorul numarul 1 in Spania, in ceea ce priveste articolele de puericultura mare si mica. O mare parte din resursele Jané sunt directionate catre laboratorul de cercetare, in vederea obtinerii de articole pentru copii sigure si confortabile, iar ca recunoastere a experientei de peste 75 de ani in producerea articolelor pentru copii, firma Jané a fost distinsa in anul 2008 la targul de la Birmingham cu premiul „most innovadtive company” si „best product”.


Noua colectie de carucioare si scaune auto de la Jané, aduce in prim plan o serie de innovatii in ceea ce priveste design-ul, materialele utilizate, precum si in sfera sigurantei.


Pentru a se putea mula nevoilor parintilor, caruciorul trebuie sa fie usor si compact, usor manevrabil si confortabil pentru copil, precum si pentru parinti. Si nu in ultimul rand, pentru prima perioada din viata copiilor, un carucior complet are nevoie de landou care sa se fixeze rapid atat pe cadrul caruciorului, cat si in masina.
Indiferent daca vorbim despre carucioare cu 3 roti sau carucioare cu 4 roti, carucioarele Jane sunt extrem de usoare, cadrul fiind realizat in intregime din aluminiu.

caruciorul_slalom_reverse_-_articol

 

 

Caruciorul Slalom Reverse are 3 roti de dimensiuni sporite, frana de mana si disc de frana pe roata din fata, ideal pentru persoanele active care merg cu rolele prin parc si care doresc sa imbine aceasta activitate cu plimbatul copilului. Intrucat multe carucioare au in partea din spate o bara care incomodeaza, care face legatura intre cele doua roti, Jané a creat o noua forma pentru cadrul din aluminium, astfel incat acest inconvenient sa fie eliminat.

caruciorul_slalom_reverse_2_-_articol

Plierea carucioarelor Jané se face cu ajutorul unui sistem telescopic, fiind usor de pliat si depliat. Rotile se pot elimina extrem de usor, printr-o simpla apasare a unui buton, acest lucru fiind esential atunci cand doriti sa pastrati sau transportati caruciorul intr-un loc ingust.


Ca o noutate pentru colectia 2012, toate carucioarele Jané au sezutul reversibil. De ce este important acest lucru? Chiar daca se stie faptul ca dupa 6 luni copiii doresc sa fie in contact cu mediul inconjurator, deci vor sa stea cu fata la directia de mers, unele studii mai recente au demonstrat faptul ca la fel de important este si contactul direct al parintilor cu copiii, pentru dezvoltarea in mod optim pe plan emotional, cognitiv si social.


Un aspect important in dezvoltarea corecta a bebelusilor, este utilizarea landourilor pentru primele luni ale bebelusului. Landourile pot fi utilizate de la nastere si pana la aproximativ 1 an de zile.

landoul_matrix_light_-_articol

Landoul Matrix Lighteste unic pe piata prin faptul ca acesta se transforma din landou in scaun auto tip „scoica”, acest sistem de modificare a spatarului fiind patentat de catre Jané. Se poate utiliza pe cadrul caruciorului, montarea durand mai putin de 2 secunde, iar eliminarea landoului de pe cadrul caruciorului este la fel de simpla, acest lucru realizandu-se prin simpla apasare a unui buton.


Matrix Light este omologat auto, deci poate fi utilizat in masina atat in pozitia landou (ocupa doua locuri pe bancheta din spate, kit-ul de prindere fiind inclus) cat si in pozitia scaun auto cu spatele la directia de mers.
Materialele textile utilizate la toate articolele pentru copii Jané sunt de cea mai buna calitate, avand caracteristici diverse, cum ar fi: lasa pielea copilului sa respire, cu protectie UV, resping apa, rezistente la utilizare indelungata.


Jané avanseaza si in ceea ce priveste scaunele auto pentru copii, avand o obligatie morala in acest sens, in calitatea sa de lider de piata. Jané Crash Test Research Center este laboratorul propriu al firmei, unde sunt dezvoltate si testate noile modele de scaune auto pentru copii, acesta fiind unicul laborator privat din Europa.


In cadrul laboratorului propiu de testare, scaunele auto sunt supuse testelor, similar cu testele Euroncap, pentru a obtine maximum de siguranta si pentru a veni mereu cu noutati pe piata.


In aceste conditii de maxima responsabilitate, a fost conceput scaunul auto pentru copii Exo, cu sistem isofix si care include 4 sisteme patentate in vederea sporirii sigurantei auto, precum si al confortului copilului. Exo a obtinut 4 stele la Eurotestele realizate in anul 2010, maximum posibil pentru un scaun auto cu isofix, pozitionat cu fata catre directia de mers.

Ceea ce face atat de deosebit scaunul Exo, este pistonul pneumatic incorporat in baza scaunului, acest piston preluand din soc in caz de impact frontal, reducand decelerarea cu pana la 4 G.


Important pentru parinti, este alegerea scaunului auto conform varstei si greutatii copilului. Modelul Exo poate fi utilizat de copiii cu greutatea maxima 18 kg, dupa aceasta perioada, parintii trebuind sa aleaga un scaun auto din grupa imediat urmatoare, respectiv grupa 2/3.


Monte Carlo R1 este potrivit pentru copiii care au greutatea minim 15 kg, putand fi utilizat pana cand acestia au 36 kg. Acest scaun auto este prevazut cu sistem isofix, fiind primul scaun auto omologat pentru aceasta grupa, cu sistem de prindere in sistem isofix si cu spatar reglabil. Pe langa spatarul reglabil, Monte Carlo R1 se ajusteaza si pe inaltime si pe latime, practic crescand cu copilul.


Majoritatea scaunelor auto de la Jané au primit numeroase distinctii internationale, fiind recunscuta grija pentru siguranta si confortul copiilor in timpul transportului. Premii si distinctii au fost primite, printre altele, din partea RACC Spania, ADAC Germania, Stiftung Warentest, Practical parenting, samd.

www.innovadbaby.ro

E-mail: office@innovadbaby.ro







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77