No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Sfaturi pentru prima aniversare a bebelusului tau

In Familie , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Este prima aniversare a lui bebe si vrei sa pregatesti ceva special? Inainte sa organizezi totul, arunca o privire asupra sfaturilor de mai jos - te vor ajuta sa ai parte de o petrecere reusita.

 

Fie ca te dai peste cap sa organizezi o petrecere in toata regula, fie ca inviti cativa membri ai familiei pentru o prajitura si un pahar de suc, micutul tau va avea cam aceeasi reactie. Nu stie inca prea multe despre aniversari si petreceri, asa ca nu va constientiza pe deplin ceea ce se intampla. Totul depinde de cat de mult esti dispusa sa te implici – important este sa ai parte de o zi distractiva si placuta, fara sa te stresezi. Iata cateva idei care te vor ajuta sa organizezi o aniversare reusita pentru puiul tau.

 

Serveste un tort special

Poti cumpara sau pregati chiar tu o prajitura care sa arate spectaculos si sa aiba un gust excelent. Vei gasi cu siguranta atat torturi facute pe comanda la cofetarie, cat si retete originale pe internet. Trebuie doar sa decizi ce vrei sa servesti. Bebelusul tau va privi cu incantare primul sau tort si se va bucura cu siguranta de el, cel mai probabil cu mainile.

 

Cu cat mai scurt, cu atat mai bine

Nu e cazul sa organizezi o petrecere care sa tina jumatate de zi, mai ales daca ai mai invitat si alti copii. O ora – maxim doua ar fi de ajuns pentru ca atat tu, cat si copilul sa va bucurati de prima aniversare a bebelusului.

 

prima-aniversare-a-bebelusuluiAi grija la recuzita

Baloanele si ornamentele de plastic sunt pata de culoare a petrecerii, dar ai grija cum le aranjezi si tine copiii departe de ele. Nu ai vrea ca unul din micii invitati sa se inece din cauza ca a bagat in gura unul din obiectele de decor...

 

 

Nu te suprasolicita

Stim ca vrei sa faci totul singura, dar ca sa te poti simti bine trebuie sa te si menajezi, mai ales ca ar fi nevoie sa-ti pastrezi energia si pentru micul sarbatorit. De exemplu, daca pregatesti tortul, roaga pe altcineva sa pregateasca gustari sau cumpara ceva deja facut. Daca vrei sa te ocupi tu de antreuri, comanda tortul din oras.

 

Fa poze inainte de petrecere

Inainte sa apara invitatii, profita de ocazie si pozeaza tortul, bebelusul in hainele special pregatite...tot ce vei dori sa revezi peste cativa ani, atunci cand vei deschide albumul cu amintiri.

 

Lasa-ti copilul sa se odihneasca

Chiar daca e vedeta petrecerii, bebe s-ar putea sa nu reziste fara putina odihna. Daca vezi ca este nervos sau tafnos si nu mai are energie, ar fi bine sa il culci pentru putin timp.

 

Apeleaza la rude

Nu te ocupa de toate singura. Tu si partenerul tau nu puteti sa fiti in mai multe locuri deodata, asa ca puteti solicita ajutorul unei rude sau al unor prieteni care doresc sa se implice. Cat timp cineva sta cu copilul, altcineva se poate ocupa de detaliile organizatorice.

 

Degustati tort cu o seara inainte

Incepe distractia cu o zi inainte de petrecerea propriu-zisa. Serveste-l pe sarbatorit cu o felie de tort si lasa-l sa o savureze in liniste. E posibil ca in agitatia petrecerii sa fie prea entuziasmat si sa nu se mai poata bucura de prajitura pregatita special pentru el.

 

Iti recomandam si:

 

Prima aniversare a bebelusului

Idei de cadouri pentru copii





Tags: Cadouri pentru bebelusi



Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77