No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Incredibile decoratiuni pentru copii cu stickere decorative

In Familie , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Spațiul extraterestru ... e visul oricarui băiețel. De ce sa nu faceti acest vis realitate cu stickere de perete spațiale, autocolante decorative detașabile și care sa transforme peretii camerei sale într-o galaxie de stele plină de aventură?

Nimic nu poate fi mai simplu decat folosind aceste elemente grafice aplicabile, pentru a crea imagini murale impresionante pline cu rachete, planete, roboti și nave spațiale.

Astfel de produse le puteti achizitiona online de la magazinul nostru, www.stickero.ro, cum ar fi stickerul „Decor pentru baieti”, din categoria stickere pentru “Camera copilului”. Stelele albe, colorate, planete și nave spațiale covârșitoare, roboti ar putea fi tot ce si-a dorit vreodată copilul.

Dormitorul lui poate primi unul dintre cele mai splendide si mai fermecatoare decoruri. Puteți începe prin a pregati camera cu un perete mai mic, vopsit cu o culoare vie si mai inchisa, să semene cu lumea basmelor. Apoi stickerele sa fie alese in culori mai deschise. Puteti alege un frumos castel cu verdeata, unde sa soseasca Alba-ca-Zapada insotita de flori de toate culorile si de tot felul de animalute. Sau puteti alege „Decor de vara”, unde copilul va fi chiar in leagnul din curtea bunicului, printre flori de toate culorile.

stk05075_01

Sa nu uitam de minunata lume Disney, care ofera posibilități de decor nelimitate! Astfel, pe ii intalniti pe Winnie the Pooh sau pe magarusul Eeyore, pe Mickey si Minnie Mouse, un cuplu celebru de la Disney, foarte indragit de toti copiii, pe printesa Alba ca Zapada care a fascinat multe generatii de copii sau pe fermecatoarea Belle din celebrele desene animate Frumoasa si Bestia sau, și mai mult, ii veți găsi pe simpaticii Dalmatieni și chiar pe neobositul soricel Jerry, fericit pentru ca a scapat de motanul Tom.

stk05069_01

Nu exista desene mai nostalgice si mai pline de famec ca Sylvester si indragitul personaj Tweety, Pantera Roz si Bugs Bunny, trenulete, spiridusi, girafe, lei, elefantei, zebra, ursuleti. Chiar si Thomas, locomotiva cea mai iubita de pusti, este unul din stickerele cele mai indragite.

 

stk05059_01 stk05060_01

 

Daca ai decis ca trebuie sa decorezi putin educativ camera copilului, noi ti-am adus cel mai bun decor: “Alfabetul ilustrat”, un sticker decorativ ideal pentru invatarea alfabetului, iar daca il comandati in mai multe culori, este foarte util si pentru invatarea culorilor. Recomandat in special pentru scoli si gradinite dar se potriveste si in camera micutului vostru, ”Trenuletul cu numere” a fost creat pentru copii fascinati de cifre. Un sticker de perete ideal pentru cei mici pentru a invata sa numere pana la 10, dar sipentru a invavata culorile.

stk05071_01

Cu astfel de modele ne putem mandri ca Stickero detine un loc esential in ceea ce priveste crearea stickerelor educative pentru copii, fapt dovedit prin publicarea lor in diferite reviste de specialitate si prin aprecierile clientilor nostri. Producem autocolante de perete și tot ceea ce facem este pasiune. Cream contururi și imagini pe care le transformam in produsele cele mai bune disponibile pe piață, în desene superbe si inimaginabile.

Autocolante noastre de perete nu vor deteriora peretele daca este vopsit in lavabila, ele fiind fabricate din cel mai bun material nemtesc, special pentru perete. In multe cazuri pot fi chiar refolosite, repoziționate, nu pierd adeziv, sunt detașabile astfel încât, dacă stati cu chirie sau decideți mai târziu că doriți o schimbare, este la fel de simplu sa le indepartati. Sunt garantate de producator cel putin patru ani, stau in picioare si arata uimitor de ani și ani si, chiar daca copiii le pot murdari, ele se sterg.

În final, pentru a primi surpriza cu mare drag, va sfatuim sa implicati copilul în procesul de decorare. El sigur va avea o explozie de fericire si nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la greșeli.

Bucurați-vă de crearea universul lui propriu cu autocolante de perete și asigurați-vă că va putea să se si distreze!

www.stickero.ro





Tags: Camera copilului


Alte articole recomandate:

Camera copilului: masuri de siguranta

Camera aceea cu pat mic, foarte colorata, cu jucarii imprastiate peste tot este universul lui. Aici ...

Camera bebelusului (P)

Camera bebelusului este un loc aparte, unde copilul intra in lumea viselor frumoase, o incapere plin ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77