No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Sportul de echipa vs. sportul individual – care este mai indicat pentru copilul tau?

In Copii , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Practicarea unui sport si o alimentatie echilibrata sunt cele mai importante elemente pentru un corp sanatos si un psihic puternic. Totusi, daca adultii pot alege singuri ce sport doresc sa urmeze, in cazul copiilor alegerea nu este atat de simpla.

Majoritatea oamenilor sunt de parere ca sportul de echipa este cel mai potrivit pentru cei mici, dar omit faptul ca in functie de personalitate si de inclinatii, exista copii care s-ar simti mult mai bine practicand un sport individual. Citeste in continuare si vei afla ce sport este cel mai indicat pentru prichindelul tau.

 

Legatura stransa dintre sportul praticat si personalitatea celui mic

Nu-i asa ca tanara generatie pare atrasa in mod magic de tot ce inseamna tehnologie si ar petrece ore in sir in fata televizorului sau jucandu-se pe calculator? Ei bine, este de datoria parintelui sa se asigure ca prichindelul are in programul sau saptamanal si cateva ore de sport, care sa il ajute sa se dezvolte armonios si sa fie sanatos. Iata care sunt principalele sporturi la care poti opta sa iti dai copilasul si care dintre ele i se potrivesc mai bine:

Sporturi de echipa

Fotbal, basket, volei, handbal - aceste sporturi sunt perfecte pentru copiii care sunt plini de energie si se bucura enorm atunci cand se afla in preajma altor copii. Cu ajutorul acestor sporturi, micutii invata mai multe despre prietenie, cauza comuna, spirit de echipa si respectarea regulilor. Exista si parinti care opteaza pentru aceste sporturi de echipa, sperand ca astfel, copilasul lor timid si introvertit va deveni mai sociabil si mai prietenos.

Sporturi individuale

Karate, judo, atletism – aceste sporturi reprezita o categorie mai aparte, pentru ca desi nu sunt sporturi de echipa, copilul nu le va practica singur, ci impreuna cu alti prichindei care urmeaza si ei sfaturile antrenorului. Aceste sporturi sunt potrivite pentru micutii competitivi, care au o afinitate pentru exercitiile fizice intense si care se simt cel mai bine atunci cand se afla pe pista sau in sala unde practica sportul.

Natatie, tenis, echitatie – daca micutul admira celebritati in aceste domenii frumoase sau daca a incercat sporturile de echipa si a venit acasa mai mult trist decat vesel, dezamagit ca nu se poate integra in noul grup, te sfatuim sa optezi pentru unul din sporturile de mai sus. Un copilas introvertit care iubeste sa se balaceasca va fi mai mult decat vesel sa inoate in mod regulat, in timp ce un copilas foarte timid, va beneficia de pe urma interactiunii cu un animal nobil, precum calul.

In concluzie, exista cate un sport pentru ficare copilas, trebuie doar sa iei in considerare personalitatea micutului atunci cand il alegi. Asta nu inseamna ca prichindelul nu va mai avea timp de jucariile sale preferate, de desene animate, sau de teme, ci doar ca viata sa va fi mai echilibrata, mai sanatoasa. Tu pentru ce sport vrei sa optezi pentru cel mic?

 


Anca Palade






Alte articole recomandate:

Cum alegi sportul potrivit pentru copilul tau?

Practicarea sportului are o importanta deosebita in dezvoltarea fizica, psihologica si sociala a cop ...

Fereste-ti micul atlet de accidentari!

Potrivit unor estimari unul din noua copii ce iau parte la activitati sportive se accidenteaza. Din ...

Influenta benefica a sportului asupra copiiilor

Sportul si miscarea in aer liber au un rol deosebit in cresterea si dezvoltarea copiilor. Pe langa b ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77