No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Separare: Copilul pleaca in vacanta cu tatal sau

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Copilul tau urmeaza sa-si petreaca jumatate din vacanta cu tatal lui, de care ai divortat recent. Te gandesti cu teama cum va fi fara copilas si cum se va adapta acesta in casa tatalui, cu atat mai mult cu cat va fi prima data cand te desparti de copil. Cum sa te pregatesti de acel moment si, mai ales, cum sa-l pregatesti pe cel mic?

Este adevarat ca, dupa pronuntarea divortului, copilul si-a petrecut cate o zi-doua cu tatal sau, insa niciodata perioada nu a depasit durata unui weekend. Te gandesti cu teama la despartirea voastra temporara si o intrebare pare sa-ti tulbure linistea cu prima ocazie: „Oare nu este prea mic pentru a ramane atat de mult timp departe de tine?”.

 

copil_in_vacanta

Nu poti scapa de teama ca, desi are un tata minunat, care adora fiecare minut petrecut cu el, cel mic nu se va descurca departe de tine, se va adapta greu? Ei bine, daca ai stabilit impreuna cu fostul sot ca acesta sa-l tina la el pe copilas o luna, nu ar fi o idee rea sa ii propui sa stea cu copilul 15 zile in luna iulie si alte 15 in luna august, in loc de toata luna august, de exemplu. Bineinteles, daca acest lucru este realizabil.


Astfel, copilul nu va sta atat de mult timp departe de tine si se va obisnui sa stea cu tatal sau, bucurandu-se sa va revada, pe rand. In plus, nu este cazul sa-ti faci griji: tatal copilului ti-a dovedit deja ca poate avea grija de cel mic la fel de bine cum ai si tu si ca micutul se simte bine la el, cu activitatile pe care le fac impreuna.


Daca fostul tau sot locuieste in alt oras, poti sa-i faci o surpriza celui mic, care-l va bucura: trimite-i o carte postala sau o scrisoare, in care sa ii spui ce mai faci si in care sa-l rogi sa-ti povesteasca, cu ajutorul tatalui, bineinteles, cum se distreaza. Eventual, il poti ruga sa-ti faca un desen, astfel incat sa vezi si tu cat de frumos este acolo unde este el.


Cum sa il pregatesti pe copil de vacanta petrecuta la tatal lui?


Cu o zi inainte de plecare, copilul tau sufera un blocaj si se razgandeste: nu mai vrea sa plece cu tatal lui. Orice schimbare e un motiv de neliniste pentru copiii mici, insa nu trebuie sa le subestimezi capacitatea de adaptare.

 

Prezinta-i toate lucrurile dragute pe care le va face impreuna cu tatal lui, locurile pe care le va vizita, dar si bucuria tatalui ca o sa fie cu el. Asigura-l ca vor petrece momente foarte frumoase, pe care tu nu i le poti asigura in acele zile, intrucat vei fi la lucru. Nu va fi greu sa-l convingi, chiar daca va mai avea ezitari pana cand isi va vedea tatal si chiar dupa ce pornesc la drum.


Gandeste-te ca vor trece repede zilele in care copilul e plecat in vacanta si profita de timpul liber de dupa serviciu pentru a te intalni cu prietenele, pentru a iesi in oras sau pur si simplu pentru a face tot ce iti face placere.






Alte articole recomandate:

Vacanta in familie. Activitati pentru copilul tau

Petrece vara alaturi de familia ta si inspirate din metodele educative de mai jos pentru ca cel mic ...

Vacanta in familie la plaja

Excursiile la plaja cu familia pot fi foarte distractive. Pentru a te asigura ca ai tot ceea ce iti ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77