No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Patut bebe - tranzitia catre patutul pentru copii

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Multi parinti se intreaba cand trebuie sa il mute pe bebe din patut intr-un pat pentru copii. Parerile pe aceasta tema sunt impartite si varsta acestei tranzitii difere de la un copil la altul. Cea mai potrivita varsta pentru aceasta schimbare in viata copilului incepe de la 3 ani si poate fi prelungita in functie de dezvoltarea copilului tau.

Este adesea cel mai bine sa astepti pana cand copilul tau este mai aproape de varsta de 3 ani, deoarece majoritatea copilor pur si simplu nu sunt gata sa faca tranzitia. Desigur, vei avea nevoie de acesata schimbare de pat atunci cand copilul este prea mare sau prea activ pentru a dormi intr-un patut bebe.

Multi parinti fac aceasta schimbare pentru ca sunt ingrijorati ca micutul lor este prea activ si ar putea sa urce sau sa sara din patutul lui - si aceasta este o problema de siguranta reala.

Nu te grabi sa cumperi un pat nou atunci cand bebele tau are prima evadare din patut. El ar putea sa nu fie gata sa se mute intr-un pat adevarat, si sa fie lasat singur mai ales atunci cand toata lumea doarme. Incearca sa faci tranzitia mai usoara si lasa-l pe cel mic sa isi faca somnul de amiaza in patut tau pentru a putea sa observi cum se descurca.

Un alt motiv pentru care parintii fac trecerea de la un patut la un pat penru copii este sosirea iminentă a unui alt bebe. Daca aceasta este si situatia ta trebuie sa faci aceasta tranzitie cu cel putin sase pana la opt saptamani inainte de nastere. Vrei ca micutul tau sa fie bine stabilit in pat noul inainte de a-l vede pe noul fratior preluand patutul sau. In functie de varsta copilului, poti lua in considerare, amanarea mutatului pana cand noul fratior este de 3 sau 4 luni. Nou-nascutul va petrece, probabil, acele luni dormind intr-un bassinet. Astfel si copilul tau va avea timp sa se adapteze cu noul venit, facand tranzitia de la patut mai usoara.

 

copil doarme

 

Nu fa aceasta tranzitie daca copilul tau nu este gata, indiferent daca vrei sa eliberezi locul si sa il pui pe noul fratior in patutul copilului. Multi parinti afla prea tarziu ca ar fi fost mai usor sa imprumute sau sa cumpere un alt pat de copil, mai degraba decat sa mute copilul inainte ca el sa fie pregatit.

Unii copii se adapteze rapid la aceasta schimbare, in timp ce altii se obisnuiesc greu. Fiecare copil este diferit. Copilul poate fi foarte atasat de patutul lui si toate asocierile sale cu acesta.Trecerea la dormit intr-un pat este doar unul din multe schimbari in acest stadiu din viata lui - aceasta schimbare poate sa coincida cu mersul la olita sau alte activitati.

Exlica-i copilului tau avantajele unui pat pentru copii. Fa din aceasta activitate o sarbatoare! Poti sa mergi impreuna cu copilul pentru a alege patutul sau ii poti organiza o mini petrecere surpriza pentru a ii arata noul cadou. La petrecere trebuie sa participe mami si tati si daca vreti bunicii sau alte persoane apropiate. Astfel copilul va privi diferit tranzitia, cu entuziasm!

In cele din urma, amintiti-va ca trecerea de la un patut la un pat este o piatra de hotar in viata ta. Este un semn ca copilul este in crestere si nu va mai fi un bebe mic.

 


Ioana Pelin






Alte articole recomandate:

Tranzitia de la patut la pat

Pentru copii mici pasul de la un patut la un pat in toata regula este unul monumental. In timp ce un ...

Trecerea de la patut la pat

Odata cu cresterea copilului, se impune si schimbarea locului de dormit. Trecerea la un pat obisnuit ...

Determina copilul sa doarma in patutul sau

Somnul are un rol vital in dezvoltarea copilului. Dar ce faci cand micutul tau nu vrea sa doarma sin ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77