No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Regulament general privind organizarea si desfasurarea concursurilor

In Concursuri , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Regulament general privind organizarea si desfasurarea concursurilor.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de catre SC RUSSMEDIA PRESS SRL, societate comerciala din Romania, cu sediul social in municipiul Oradea, Bdul Dacia, nr. 34, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului J5/1113/2012, cod de identificare fiscala RO 20201084, site-ul utilecopii.ro (denumita in continuare "Organizator").

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ului www.utilecopii.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial unilateral, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestui Regulement modificat pe site-ul www.utilecopii.ro, organizatorul nefiind obligat la a anunta utilizatorii privind modificarea regulamentului oficial. În acest sens, recomandam utilizatorilor verificarea constanta regulamentului oficial si a paginii concursului / pagina oficiala de FB Utilecopii.ro pentru a putea lua cunostinta de eventualele modificari.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@utilecopii.ro pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Vezi pagina concursului / Pagina oficiala de FB Utilecopii.ro

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Vezi pagina concursului / Pagina oficiala de FB Utilecopii.ro

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorul/Castigatorii vor fi alesi pe baza tragerii la sorti sau prin alta modalitate, mentionata pe pagina concursului / Pagina oficiala de FB Utilecopii.ro, iar ulterior vor fi contactati conform informatiilor furnizate.

Premiile vor fi expediate de catre sponsorul concursului sau de catre Organizator. RUSSMEDIA PRESS nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea de care da dovada sponsorul care ofera premiile, in cazul in care acesta se angajeaza sa trimita premiile castigatorilor.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial si afisate pe pagina concursului, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualii castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului, sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial si pe pagina concursului. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiul acordat. Totodata, utilizatorii iau la cunostinta faptul ca nu organizatorul SC RUSSMEDIA PRESS SRL ofera premile ci acestea sunt oferite de partenerii SC RUSSMEDIA PRESS SRL. Organizatorul se obliga strict la organizarea concursului si la desemnarea castigatorilor. Organizatorul nu raspunde de eventuale probleme in revendicarea premiului de la partenerul care il ofera.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care au implinit varsta de 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatii RUMMEDIA precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot).

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorului/castigatorilor si castigul acordat in concursului. Numele castigatorilor vor fi afisati pe site-ul www.utilecopii.ro la finalul concursului, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.utilecopii.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.utilecopii.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@utilecopii.ro. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial si mentionate pe pagina concursului / pagina de FB Utilecopii.ro.








btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77