No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Regulament Concurs Scrisoare catre Mos Craciun

In Concursuri , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Anul acesta ne dorim si noi sa va facem o bucurie, si sa premiem cele mai frumoase Scrisori de Craciun. Avem daruri de la Mos Craciun pentru cei mai cuminti copii.

 

Ceea ce trebuie sa faceti este foarte simplu.

Sa premiem cele mai frumoase Scrisori de Craciun. Avem daruri de la Mos Craciun pentru cei mai cuminti copii


PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE :

 

1)      Fa-ti un cont pe utilecopii.ro, asta daca nu ai deja.

 

2)      Fa-ti putin timp ca sa compui o Scrisoare catre Mos Craciun impreuna cu copilul tau. Nu il incuraja ca aceasta sa arate ca o lista de cumparaturi! Poti incepe sa redactezi dupa ce te-ai autentificat si ai apasat butonul “Participa” . Tine cont de sfaturile de mai jos in redactarea scrisorii.

 

 

3)      Incurajeaza copilul sa descrie in cuvinte proprii ce inseamna pentru el sarbatoarea Craciunului, ideile lui vor fi in mod sigur originale si astfel vei afla si tu ce se petrece in mintea lui in apropierea Craciunului

 

4)      Dupa descrierea sarbatorii Craciunului, roaga-l pe cel mic sa spuna care sunt faptele bune pe care le-a facut in timpul anului, dar si pe cele mai putin bune. Incearca sa nu il ghidezi in vreun fel, pentru ca astfel vei vedea cat de sincer e copilul tau, practic in fata unui strain.

 

 

5)      Iar ca un ultim pas din scrisoare, lasa-ti copilul sa spuna ce cadouri isi doreste, dar mai ales ce cadouri crede ca merita. Dupa ce isi va analiza cu sinceritate faptele din timpul anului, vei vedea ca lista inititala se va schimba. Probabil va renunta la cateva daruri pentru ca si-a adus aminte de faptele pentru care nu a fost laudat de parinti.

 

6)      Dupa ce ai terminat de redactat scrisoarea apasa butonul “Trimite Scrisoarea”

 

 

1. Organizator concurs

 

1.1. Organizatorul concursului este Utilecopii.ro.

 

1.2.Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe forumul Utilecopii.ro si pe pagina de concurs.

 

2. Conditii de participare

2.1. La concurs poate participa orice membru inscris pe site-ul Utilecopii.ro, persoana majora, cu domiciliul in Romania si cetatenie romana.

2.2. NU pot participa la concurs: angajatii organizatorului si ai eventualilor sponsori, si nici rudele de gradul I si II ale acestora.

2.3. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la concurs. Datele participantilor vor fi prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a fi informati cu privire la noi concursuri. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

2.4. Participarea la acest concurs inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.

 

3. Durata de desfasurare

DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

 

Poti trimite scrisoarea intre 30.11.2011 si 16.12.2011, urmand sa anuntam castigatorii pana in data de 20.12.2011.


3.1. Durata de desfasurare este anuntata pe pagina de concurs si pe forumul Utilecopii.ro.

4. Modul de desfasurare


4.1. Textele trebuie sa fie clare, fara diacritice, si sa respecte toate regulile mentionate in prima parte a regulamentului

4.2.Un participant la concurs se poate inscrie cu o singura scrisoare catre Mos Craciun.

4.4. Alte precizari privind desfasurarea concursului se fac o data cu anuntarea acestuia. Orice nerespectare a conditiilor anuntate duce la eliminarea din concurs.


5. PREMIILE CONCURSULUI

5.1. La finalul concursului, in data de 16.12.2011, toti participantii carora au o scrisoare activa se vor califica in tragerea la sorti pentru cele 3 premii oferite de www.dinoland.ro.

Celelate premii vor fi acordate de redactia utilecopii, in functie de regulile de care participantii trebuiau sa tina cont la compunerea scrisorii. Aici puteti vedea lista cu premiile

 

5.2. Premiile nu pot fi echivalate cu valoarea in bani

 

6. Desemnarea castigatorilor

6.1. Comunicarea castigatorilor se va face in ziua stabilita la anuntarea concursului, pe forumul Utilecopii si pe pagina de concurs. Filmul cu tragerea la sorti va putea fi urmarit de toti participantii printr-o directionare data pe forum sau pe pagina de concurs.

6.2. In termen de 7 zile de la anuntarea premiilor pe forumul Utilecopii, castigatorii urmeaza sa ia contact cu organizatorul concursului la adresa contact@utilecopii.ro cu datele personale pentru confirmare si pentru detaliile legate de primirea premiului. In situatia in care acest lucru nu se realizeaza castigatorii vor pierde premiul.

6.3. In cazul in care castigatorul nu are datele de contact corecte, se va face o tragere la sorti suplimentara.

7. Obligatii

7.1. Participantii la concurs au obligatia de a respecta toate conditiile si cerintele stipulate in Regulamentul general. Orice incercare de frauda va fi pedepsita prin eliminarea din concurs a celui vinovat.

7.2. Organizatorul nu va fi obligat sa intretina discutii si corespondenta cu cei nepremiati, in urma desemnarii castigatorilor.

8. Oprirea concursului

8.1. Oprirea concursului inainte de termenul fixat nu se poate face decat in cazuri de forta majora, nedependente de vointa organizatorului.

Observatie: Eventualele conflicte ce pot aparea intre organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente





Tags: Scrisoare catre mos craciun



btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77