No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Concurs Sfantul Valentin al mamicilor - concurs incheiat

In Concursuri , adaugat in
(5/ 6)
Printeaza Articol

Luna dragostei a inceput, iar ziua Sfantului Valentin se apropie cu repeziciune. Utilecopii.ro premiaza cele mai romantice zile petrecute de parinti sau viitorii parinti.

Dragi mamici ,


Pentru ca mai este putin pana la ziua indragostitilor va invitam sa participati la un concurs tematic Wink.

La concursul Sf Valentin al Mamicilor puteti castiga premii oferite de Lumene cu multa dragoste.

Ce trebuie sa faceti: postati un comentariu pe acesta pagina de concurs - mai jos, accesand linkul Tu ce zici, in care sa ne povestiti despre cea mai romantica zi petrecuta impreuna cu "tati" de cand sunteti parinti sau viitori parinti.

300x250

 


Regulament concurs "Sfantul Valentin al mamicilor"

 

Perioada de desfasurare:

Concursul are loc in perioada 01.02.2012- 14.02.2012, pana la ora 12:00.


Desemnarea castigatorului:

Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti, din toate comment-urile ce au respectat tematica.

 

Premii:

3 seturi de ingrijire pentru mamici oferite de sponsorul Lumene


Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs va rugam sa ne scrieti la contact@utilecopii.ro


Clauze finale:


Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la acest concurs pe motiv de limbaj neadecvat.
Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de Concurs si ca le accepta.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea online.

Concursul Sf Valentin al mamicilor si-a desemnat castigatorii:

1. pati_maia

2. lavivesa

3. vera83





Tags: Traditii si obiceiuri de sfantul valentin



asminasmin
asminasmin

cea mai placuta zi alaturi de tati de sf.valentin am pertrecut-o cand fata a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am plecat 2 zile la o cabanuta la munte

2012-02-14 la 10:10
asminasmin
asminasmin

cea mai placuta zi alaturi de tati de sf.valentin am pertrecut-o cand fata a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am plecat 2 zile la o cabanuta la munte

2012-02-14 la 10:10
emili_teo
emili_teo

Cel mai romantic moment din timpul sarcinii sau mai bine zis dupa sarcina, a fost la revenirea mea acasa. O mini petrecere cu cei mai apropiati prieteni,cu tort si sampanie,cu un buchet enorm de trandafiri,si camera bebelusului decorata asa cum am visat. Acest lucru nu m-ar fi surprins atat de mult daca s-ar fi comportata atat de romantic si inainte de sarcina. Cat de mult poate schimba venirea pe lume a unui bebelus,pe un barbat.

2012-02-13 la 20:04
pongo
pongo

Buna ziua, cel mai romantic moment de cand am devenit mama a fost atunci cand am fost nevoite-- fetita noastra si cu mine-- sa mergem la bunici la tara pentr o luna intreaga (bebe avea 2 luni de viata) si cand ne-am intors acasa, eu stiam ca tati e la serviciu, prin urmare am despachetat si am alaptat copilul, adormind amandoua impreuna. Cand m-am trezit, in bucatarie pe masa am gasit o hartie pe care scria: "Bine ati venit acasa fetele mele" si un buchet de flori. Seara mi-a povestit ca s-a bucurat mult cand a venit acasa si ne-a vazut pe amandoua in camera in care mirosea atat de intim a bebelus mic!!!

2012-02-13 la 16:05
camiz78
camiz78

Cel mai frumos si plin de emotie moment de pana acum, ca viitor parinte a fost atunci cand am rezervat la un restaurant 2 locuri si cu ajutorul unui postcard pe care era mesajul"Vei fi tatic" am anuntat taticul ca va deveni parinte! Bineinteles ca vestea a fost primita cu mare dragoste, emotie si implinire!

2012-02-13 la 13:19
andragheorghe
andragheorghe

Cel mai romantic moment a fost cand, dupa ce am aflat ca vom avea un bebe, m-a luat in brate si mi-a promis ca ca avea el grija ca totul sa fie bine!

2012-02-13 la 12:27
getaniculai
getaniculai

cea mai romantica zi a fost cand am cumparat patutul pentru viitoarea noastra fetita, sara alesia. abia asteptam sa se nasca, poate chiar maine...

2012-02-13 la 10:14
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf. valentin alaturi de tati am petrecut-o cand fata a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am fugit 2 zile la munte

2012-02-13 la 10:06
raduviorica
raduviorica

cel mai romantic moment a fost cand i-am spus ca vom fi viitori parinti ceea ce isi dorea i s-a implinit,si m-a strans in brate si m-a sarutat de bucurie....abea asteptam micutul sau micuta sa se nasca!!!

2012-02-13 la 02:03
asistenta84
asistenta84

hmm...cea mai romantica zi de cand suntem parinti.Cand am adus pe lume baietelul nostru acum 7 luni a fost cea mai romantica zi de cand suntem parinti .Sotul meu astepta nerabdator pe holul spitalului sa il anunte vreo asistenta ca este tatic si-a vazut baiatul apoi cand a venit la mine in rezerva mi-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste si a inceput sa planga de fericire ca es lucrue tatic si eu la fel.Postura de parinte este cel mai frumos,minunat si iti umple sufetul de iubire

2012-02-12 la 21:35
elena.ghe
elena.ghe

Cea mai romantica zi petrecuta cu "viitorul tati" (pentru moment), a fost aceea cand m-a cerut de sotie. M-a asteptat acasa cu un buchet de flori, lumanarele, tortul meu preferat... si mi-a daruit inelul.

2012-02-12 la 09:17
pusha
pusha

cea mai romantica zi pe din viata mea a fost , in 2007 de ziua mea , mama prietenului meu (pe vremea aia ) imi pregatise un tort iar sotu la ornat cu cel mai frumos inel de logodna :D

2012-02-11 la 19:55
pati_maia
pati_maia

Cea mai romantica zi pe care am avut-o a fost la putin timp dupa ce am nascut-o pe iubitica noastra,si a fost ceva neprevazut,dar foarte romantic.Sotul mi-a pregatit micul dejun si apoi am plecat cu totii in parc la o plimbare si mi-a oferit un inel ca multumire pentru fetita noastra, ca dovada ca ma sustine si ma iubeste.

2012-02-11 la 02:26
calanceaoanamaria
calanceaoanamaria

cea mai frumoasa zi ca parintii a fost botezul baiatului nostru care a avut loc in ziua aniversarii noastre a 2 ani de casnicie . a fost cel mai frumos dar

2012-02-10 la 21:34
nelutavasile2
nelutavasile2

Cea mai romantica zi...in familia mea fiecare zi este o zi romantica,si nu exagerez.Dar cel mai frumos moment si romantic a fost de ziua sotului...cand ne-am pregatit de ptrecere ,am invitat 2 familii cu copii,bineinteles,dar au venit zapezile si nu mai putut veni nimeni si am ptrecut impreuna cu cofeti,cu sampanie si suc pana dimineata.E un pic haios momentul dar este real si cat se poate de frumos.

2012-02-10 la 14:57
casilda
casilda

cea mai romantica zi impreuna cu tati am petrecut-o anul trecut de valentine's day cand tati mi-a oferit un weekend in 2 la bordeaux

2012-02-10 la 14:48
mona_contra
mona_contra

Cea mai romantica zi, de dupa ce am nascut acum 3 ani fetita, a fost anul trecut de Revelion (2010-2011)... Nu am avut musafiri, ne-am imbracat toti 3 (eu,sotul si fetita noastra) de "gala", am stat la masa impreuna pana la un moment dat, o atmosfera calda... Iar ora 12 ne-a gasit, pe mine si pe iubitul meu sot (ca fata dormea deja de 40 de minute!) incercand sa-i facem o "fratioara" Alyss-Mariei. ;)

2012-02-10 la 14:39
moradina
moradina

Romantic e totul. Cand ne da pupicul de dimineata si pana la cel de seara...dar cel mai romantic a fost, cand insarcinata fiund cu daria, am primit un tort si flori cu mesajul " la multi ani, mami!"

2012-02-10 la 12:36
cami_marga
cami_marga

Cea mai romantica zi pe care am petrecut-o impreuna cu sotul meu dupa ce am devenit parinti a fost chiar in ziua in care am nascut-o pe cea mica. Emotiile au fost foarte mari caci ziua in care am adus-o pe lume era ziua in care eu implineam 29 de ani. A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, la care s-a adaugat un frumos buchet de flori din partea taticului pentru fetele lui. Emotiile pe care le-am trait atunci au fost unice.

2012-02-09 la 21:42
felicia_daniela
felicia_daniela

Frumoase sunt toate zilele alaturi de familia intregita. Romantic este mai mereu. Avem noroc ca fetita noastra doarme adanc si linistit, asa cum trebuie sa doarma un copil fericit, timp in care pastram pentru noi clipele romantice, care nu s-au deteriorat cu trecerea timpului (as zice chiar dimpotriva). Serile sunt ale noastre. Le incepem relaxandu-ne, astfel incat diminetile sa ne fie optimiste.

2012-02-09 la 19:08
geaninica
geaninica

Momentul cel mai frumos si mai romantic a fost cand am venit acasa cu minunea noastra mica,iar tati avusese grija sa-si primeasca cele doua printese pe multe petale de trandafiri insirate de la intrare pana in camera copilei,iar camera era frumos decorata cu baloane si personaje din desene animate.

2012-02-09 la 16:08
adyn2323
adyn2323

CEL MAI FRUMOS MOMENT?...MHHH SUNT MULTE MOMENTE FRUMOASE IN VIATA NOASTRA...DAR CEL MAI CEL A FOST CAND MICUTA NOASTA ALEXIA A VENIT PE LUNE:xO ADORAM

2012-02-09 la 14:59
irinamicu
irinamicu

cea mai frumoasa zi de sf. Valentin a fost primul an impreuna cu Bubu baietelu meu si taticu lui la munte in Sinaia la hotel Caraiman unde am stat in turn . A fost foarte frumos si in ziua de azi imi aduc aminte cu placere .

2012-02-09 la 14:09
coro
coro

Acum doi ani, exact de Sf. Valentin am aflat ca sunt insarcinata. Atunci am realizat cat de binecuvantati suntem dar si mai fericiti au fost parintii sotului meu, in special soacra mea care isi serbeaza ziua pe 15 februarie iar aceasta veste a fost pentru ea cel mai frumos cadou. Anul acesta insa, simt ca Sf. Valentin va fi cu mult mai frumos si mai implinit caci bebe a crescut, merge in picioruse, vorbeste si face prostioare si alaturi de surioara lui de 10 ani ne umple viata si da un nou sens existentei noastre. De Sf. Valentin pregatesc o zi plina de bucurie alaturi de copii si o seara speciala sotului meu pentru care noi suntem "viata lui" cum obisnuieste sa ne spuna.

2012-02-09 la 13:33
yand
yand

fiecare zi petrecuta impreuna cu tati si copilul este o zi romantica

2012-02-09 la 12:42
VERA83
VERA83

Cea mai frumoasa zi din viata noastra si cea mai romantica..mmmm au fost multe dar cea pe care am sa o relatez a fost cea mai speciala.Eram in data de 26.01/2012 cand sotul meu a avut parte de cea mai mare surpriza din viata lui pana acum.Am pregatit toata casa cu luminari parfumate,betigase....am pus o piesa de dragoste de la Elvis si am pus pe pat un cadou frumos impachetat.Cand a intrat in casa a ramas surprins...nu ii venea sa creada...a urmat lumanarile si in momentul cand a ajuns in dormitor a gasit pe pat cadoul.M-a sarutat si a luat cadoul in mana si a inceput cu emotiesa il desfaca.Intr-o cutie sub forma de inimioara erau o pereche de botosei mici,mici,un test de sarcina POZITIV si prima ecografie in care se vedea ingerasul nostru!!In acel moment a inceput sa planga in hohote,a inceput sa ma stranga in brate si sa ma sarute.Imi repeta ca ma iubeste si nu ii vine sa creada,tremura de bucurie si emotie.S-a pus in genunchi si mi-a sarutat burtica cu ochii in lacrimi.A fost un moment foarte emotionant,am plans amandoi de bucurie.Acum asteptam cu nerabdare sa il cunoastem pe primul nostru bebelas.Doamne Ajuta sa fim sanatosi!

2012-02-09 la 11:34
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf.valentin alaturi de tati am petrecut-o cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am fugit 2 zile la munte

2012-02-09 la 09:40
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf.valentin alaturi de tati am petrecut-o cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am fugit 2 zile la munte

2012-02-09 la 09:40
Doldoran
Doldoran

O tema foarte frumoasa ati ales la acest concurs.Voi incerca sa va povestesc cum am pertrecut eu una din cele mai romantice zile si coincidenta face sa fie chiar intr-o zi de 14 februarie 2009,adica chiar de Sf.Valentin.Voi fi cat mai directa la cele petrecute,in acea frumoasa zi pe la ora amiezii cand veneam cu baietelul meu de 1 an si cateva luni(pe vremea aceea)de la o prietena la care mersesem in vizita,acasa sotul meu pregatise o mare surpriza:pregatise o masa frumos aranjata,cu lumanarele ,o sampanie,cu muzica noastra preferata pe care ne-am si cunoscut,iar la desert erau prajiturele le mele preferate si in una din ele am gasit un biletel in care ma indruma sa merg in dormitor,unde era foarte,foarte frumos aranjat si scria sa caut sub perina si acolo am gasit 2 bilete de avion pentru a merge intr-o vacanta minunata la Paris.A fost minunat,nu pot scrie in cuvinte ceea ce am simtitcu adevarat.Intr-un cuvant a fost ce-a mai romantica zi din viata mea.Multumesc.

2012-02-08 la 21:02
anknik
anknik

cea mai frumoasa si romantica zi...de cand suntem viitori parinti a fost cand i-am zis lui tati....felicitari..o sa fi tatic..am plans amandoi de fericire...

2012-02-08 la 19:07
cataro2002
cataro2002

Cel mai romantic momene a fost cand am lasat puii la bunici si am fost plecati doua zile la o nunta in Arges! A fost ca un concediu!

2012-02-08 la 13:37
anika
anika

Putine dimineti le petrecem impreuna...El se trezeste devreme de tot si pleaca la serviciu...Insa frumusetea acelei dimineti a fost deosebita, pentru ca viitorul "tati" a simtit primele batai din picioruse sau manute ...sau ce-or fi fost...ale fetitei noastre. Si asta intamplator, cand tati imi tinea mana pe burtica de vreo 15 saptamani... Frumusetea si romantismul a continuat, pentru ca diminetile tarzii cand tati vine acasa pentru micul dejun s-au transformat din dialoguri in doi - intre mine si tati- in...convorbiri in trei. Atunci cand incercam sa "punem tara la cale", bebelusa intervine in discutie si se face "auzita". Doar la vocea lui tati si a mea.... Cred ca romantismul, asa simplu si inteles de noi, in care din doi am devenit una...si apoi trei, va ramane mereu cu noi. Sursa noastra este dragostea pe care ne-o purtam reciproc si pe care abia asteptam, in aprilie, sa o impartasim cu frumusetea care zugraveste in nuante de roz inimile noastre.

2012-02-08 la 10:31
relilatiu
relilatiu

cel mai romantic moment al nostru a fost cand am ajuns acasa din spital in preuna cu fetita noastra,aveam amandoi multe emotii fiind prima zi impreuna cu fetita,Sotul meu ne-a pregatit o surpriza foarte mare ,cand am ajuns acasa am gasit foarte multi trandafiri rosii foarte multe baloane si lumanarele parfumate atunci am descoperiti si partea romantica a sotului meu care timp de cinci ani nu am vazut-o.am ramas placut uimita dar si cu o mare emotie cand ma gandesc la acel moment a fost o seara de neuitat si sper sa mai fie si altele

2012-02-08 la 05:50
ioana0023
ioana0023

o alta amintire romantica e atunci cand ne-am casatorit

2012-02-07 la 19:03
ioana0023
ioana0023

cea mai romantica zi a fost atunci cand ne-am cunoscut a fost o dragoste la prima vedere

2012-02-07 la 19:03
ioana0023
ioana0023

pentru mine ziua de 14 februarie tot timpul e altfel cea mai frumoasa amintire a fost atunci cand am nascut, si tati si-a tinut in brate fiica iar atunci cand am venit acasa de la spital am fost placut surprinsa sa gasesc acasa o cina calda si un tort, am petrecut acea seara doar noi doi si desigur bebelina care dormea

2012-02-07 la 19:02
asminasmin
asminasmin

cea mai frumosa zi petrecuta cu tati a fost cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si de sf.valentin am fugit 2 zile la o cabanuta la munte

2012-02-07 la 08:30
muna
muna

Cele mai frumoase momente de cand am aflat ca suntem parinti le-am petrecut in noaptea dintre ani la o manastire.

2012-02-06 la 21:28
ioana_t_yoyo
ioana_t_yoyo

Cea mai romantica zi a fost aceea cand am aflat ca sunt insarcinata. Sunt insarcinata in 4 saptamani dar cand am aflat acea zi a fost cea mai minunata! Am stat unul langa celalalt si am fost foarte fericiti si bucurosi ca vom deveni parinti. Acea zi ne-a unit, parca, mai mult, ne iubim din ce in ce mai mult si abia astepta sa ne intregim familia!!! Este superb!!!!

2012-02-06 la 20:10
RoxanaRoxi
RoxanaRoxi

kiar daca suntem parinti de mai bine de 11 ani..asta nu ne impiedica sa fim romantici, iar o zi petrecuta cu tati mai ales de sf valentin este speciala...si este o zi doar pentru noi..cu o zi sio noapte la hotel, cu amenajarea camerei si cina romantica

2012-02-06 la 12:39
lenutas
lenutas

Cea mai frumoasa zi petrecuta cu tati de cand suntem parintii este foarte greu de ales deoarece sunt multe...incercam sa sarbatorim in fiecare zi dar si cand ziua din calendar are o semnificatie pentru noi De fiecare data cand ma stange la pieptul lui ..ma simt in siguranta ,puternica,iubita si fericita .esti tot ceea ce mi-am dorit ,TE IUBESC suntem o famile fericita si implinita alaturi de fetita noastra BIANCA ANDREEA (2 ani si jumate) care este totul pentru noi

2012-02-06 la 11:31
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf.valentin am petrecut-o cand fetita noastra a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am fugit 2 zile la o cabanuta la munte

2012-02-06 la 08:57
mmmma
mmmma

un 14 februarie de neuitat a fost anul trecut atunci cand sotul meu mi-a facut cadou o plimbare cu elicopterul..ca si cadou pt ziua Indragostitilor dar si ca multumire ca i-am adus pe lume pe primul sau fiu.Un moment de neuitat

2012-02-05 la 20:25
albinuta_eu
albinuta_eu

Ziua de 14 februarie pentru mine este speciala in fiecare an de 2 ori: in primul rand este ziua mea de nastere si in al doilea rand ziua indragostitiilor.In ultimii 2 ani am sarbatorit aceasta zi si in compania fetitei noastre Irina de 2 ani si 11 luni. Decei acest an este a treia oara cand este impreuna cu noi in aceasta zi speciala si plina de iubire si fericire in cadrul familiei reunite.

2012-02-05 la 16:45
artuditu
artuditu

Romantismul isi face loc in vietile noastre cu toate ocaziile pe care le avem.Una dintre ele a fost ziua cand am aflat ca o fim parinti!Ziua respectiva a decurs cu totul deosebit pentru amandoi.Petale de flori,muzica linistita in surdina si multe dulcegarii.Baietelul nostru se v-a naste in luna Mai si pana atunci (si dupa,desigur!) in fiecare zi Romantismul v-a fi prezent cat de des posibil :)

2012-02-05 la 15:16
loredana-ecaterina
loredana-ecaterina

Cea mai romantica?Eram insarcinata cu bebelina.M-a dus la o plimbare la gradina zoo,apoi mi-a cumparat un balonnn mare si vata pe bat pentru ca o ador.Ne-am plimbat mana in mana prin padurea Trivale apoi acasa ma asteptau petale de trandafir si sampanie,lumanarele parfumate...hmmm o minunatie

2012-02-05 la 13:52
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf.valentim am avut-o cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici si noi am fugit 2 zile la o cabanuta de la munte

2012-02-05 la 11:07
julia22
julia22

Cea mai romantica zi?!A fost ziua in care ma cerut de sotie ,eram in centrul Clujulul ne plimbam,la un moment dat imi zicea sa mergem pana sus pe cetatue[e un loc de unde se vede tot orasu]. Cand am ajuns pe la 1/2 drumului sa oprit si a zis ca el nu mai paote sa ne odihnim pe terasa ,ma incantat ideea ca la 30 g cat erau afara . Ne am pus jos si la un moment dat a venit un chlener ne a desfacut o sampanie ,nu stiam ce se intampla mai ales ca nu eram obisnuit cu astfel de romantisme.Dupa care apare alt chelner cu un buchet imens de trandafir pune pe masa si el scoate inelu si imi cere mana. Am fost foarte surprinsa ca nu stiam ca poate fi si asa ,mai ales ca ma surprins cererea in casatorie ca eram inpreuna de nuami 5 luni si statea impreuna de 1 luna.[cu totu ca 3 ani am incercat sa l vrajesc ,dar nimic si cand am renuntat a venit el la mine] Tot timpu zicea ca suntem tineri eu 23 el 24 ani,nu ne gandeam la o casatorie dar in viitor. Au trecut de atunci 8 ani fericiti ,cu multe suparari ,necazuri dar si bucuri,dar prin cate am trecut cred ca am intarit mai tare relatia mai ales ca e pe drum si al doilea ingeras Multumesc la Dumnezeu ca mia dat un barbat asa bun cu care am intelegere,sprijin ,si care chiar e stalpul familie

2012-02-05 la 09:34
albinuta_eu
albinuta_eu

Cu siguranta cea mai romantica zi va fii pe 14 februarie cand voi implini 34 de ani chiar de ziua indragostilor si o voi avea alaturi pe fetita mea Irina un martisor superb care a venit pe lume chiar de 01 martie 2009 si bineinteles pe sotul meu Adrian impreuna cu intreaga familie vom sarbatori aceasta zi care va fii cu siguranta vesela si frumoasa cand Irina si Bianca nepotica de 2 ani si 2 luni se vor juca printe noi si vor sufla ele in locul meu in tortul aniversar.

2012-02-05 la 08:29
Ms3mpire
Ms3mpire

de cand el e "tati", iar eu sunt "mami" lucrurile s-au mai schimbat.. nu mai avem atata timp pentru noi , dar niciunul dintre noi nu s-a plans.. ne bucuram impreuna de puiul nostru. Dar, fiind niste parinti tinerei, mai avem si noi nevoie de putin timp liber. Singura data cand ne-am comportat ca niste parinti "iresponsabili" si ne-am lasat baietelul la niste prieteni de familia, a fost cand am plecat 10 zile in Grecia - am vrut sa avem putin timp numai pentru noi.. sa ne amintim vremurile vechi

2012-02-04 la 23:39
asminasmin
asminasmin

cea mai frumoasa zi de sf.valentin am avut-o cand fetita noastra a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici iar noi am fugit la o cabanuta la munte

2012-02-04 la 12:30
ianis-andrei
ianis-andrei

cea mai minunata zi pentru mine a fost de doua ori in decurs de 2 ani in momentul in care am nascut baietelul exact ceea ce-si dorea tati iar urmatoarea a fost anul trecut cand am nascut fetita ceea ce-mi doream eu ca sa avem pereche.

2012-02-04 la 11:09
justmeadelina
justmeadelina

Cea mai frm zi a fost pt mine si sotul meu cand fetitza noastra a zis pt prima data mama si in seara aceea mi-a organizat o cina romantica superba.

2012-02-03 la 23:18
Nutisor
Nutisor

Cea mai romantica zi petrecuta impreuna cu tati de cand suntem parinti a fost recent, cand am mers in vizita la tara si pentru prima data David a dormit intr-o alta camera, respectiv casa alaturi de bunicii si nu alaturi de noi... L-am crescut singuri, parintii nostri fiind destul de departe si mereu ne-am privat, daca pot spune asa, de seri romantice si zile doar pentru noi doi... Mereu am considerat ca zile mai frumoase si mai pline nu am avut niciodata pana sa apara Daviducu. Sa revin la seara romantica :))... Da, am fost doar noi doi, undeva la o casuta frumoasa la tara, sotul meu a avut grija sa fie o seara speciala si asa a si fost... am vorbit vreo 3 ore despre David, despre minunea de care nu ne putem desparti macar o clipa si am ras copios toata seara de toate cate ni s-au intamplat... bineinteles, ca a meritat pe deplin, insa eram cam incompleti... El ne intregeste si ne face sa ne simtim parinti inainte de orice, cei mai iubiti parinti din lume! Te iubim pui scump, rod al iubirii noastre, care va dainui atat timp cat tu ne vei zambi!

2012-02-03 la 22:40
yoanayd
yoanayd

De cand suntem parinti acordam timpul si atentia baietelului.Prima zi romantica a fost aceea in care am mers toti trei intr-o excursie relaxanta,intr-un loc minunat din Elvetia (Lausanne) iar in prima dimineata la hotel am luat micul dejun in aer liber privind gradina superba a hotelului Beau Rivage Palace,priveli?tea asupra lacului, Alpilor si viilor de pe maluri ce ne taia respira?ia .A fost primul mic dejun al lui bebe impreuna cu noi.O atmosfera calda de familie de care ne vom aminti cu drag intotdeauna caci timpul ce trece nu face decat sa ne umple viata de momente imbelsugate cu dragoste si sa ne inbogateasca amintirile.

2012-02-03 la 19:37
abetina
abetina

Cea mai romantica zi cu tati a fost zi de zi de cind s-a nascut fiul nostru,mai ales ca tati a invatat baiatul sa mearga ,sa vorbeasca,sa faca primii pasi,tati e mai calm ,mai iubitor fata de noi ,fiacare zi e bucurie impreuna cu tati!

2012-02-03 la 19:16
garcea_nico
garcea_nico

Dupa 2 ani de tratamente sa avem si noi un bebe,anul tecut in februarie ne-am dus pentru urmatorul tratament la ginecolog..............eu foarte trista(cine a facut tratament de fertilitate,stie de ce,nu e chiar usor),sotul meu cu incredere ca totul va fi bine,si minunea s-a intamplat pe 14 februarie,iar a treia confirmare a fost pe 8 Martie,dupa 2 teste facute sa fim siguri.In concluzie ziua de 14 februarie si 8marie au insemnat foarte mult pentru noi,si viitoare mamici care va doriti o minune,sa fiti increzatoare ca minuni se intampla...............

2012-02-03 la 16:56
georgiana78
georgiana78

Cea mai frumoasa zi de 14 februarie a fost acum 3 ani,cand fiica noastra avea aproape anul;cu ea ne-am simtit o familie adevarata,completa si cu un scop in viata!Fiecare zi,chiar si una fara o insemnatate aparte ,poate fi romantica,frumoasa...cu flori,atentii,iesiri in oras...atata timp cat familia ramane unita ,iar parintii sunt un exemplu viu de dragoste neconditionata,de respect si daruire pentru copilul lor!

2012-02-03 la 16:35
manescucarmen
manescucarmen

Cea mai romantica zi a fost cand am implinit 2 ani de la casatorie ,tati si bebe in varsta atunci de 1 an si 2 luni m-au invitat la restaurant amandoi printro felicitare data pe mail . Iar apoi la restaurant mi-am dat cel mai frumos buchet de margarete , florile noastre preferate care le-am avut si la nunta ,sarutandu-ma amandoi .

2012-02-03 la 16:20
andrusca1227
andrusca1227

cea mai romantica zi...... a fost de fapt o minunata seara de iarna in care m-a cerut de sotie. Peisajul feeric - zapada ca-n povesti si locatia - un vaporas calduros au inregit imaginea unui om minunat care urma sa-mi ceara mana si inima sa fie a lui pentru totdeauna.

2012-02-03 la 16:10
clemy17
clemy17

Anul trecut de Craciun il rugasem pe Mosul-in avans-sa ne pregateasca un cadou nepretuit....si iata ca zilele acestea am aflat cu emotie ca voi deveni mamica . Asa ca ii vom pregati lui tati un Sf.Valentin special,eu si cu bebe,pe care am sa-l desenez pe burtica. Va doresc tuturor mamicilor multa iubire si sprijin din partea taticilor-actuali si viitori-si sa avem grija impreuna de minunile noastre.

2012-02-03 la 15:44
alum
alum

Au fost multe momente romantice. Ce imi vine in minte in acest moment este aniversarea mea cand sotul meu mi-a oferit un inel cu pietre pretioase (o perla si 2 briliante) ca semn de pretuire pentru cei 2 baieti pe care i-am adus pe lume. Perla semnifica iubirea lui iar fiecare briliant il reprezinta pe fiecare baietel in parte.

2012-02-03 la 14:44
MariaDenisa
MariaDenisa

Cea mai draguta si romantica zi a fost cand eram graviduta si am plecat la o plimbare prin parc si era foarte aglomerat si eu de abia mai puteam sa merg si el era foarte stresat de faptul ca nu gasea nici o bancuta libera pe care sa ma odihnesc , nu mai zic de faptul ca ma intreba tot timpul daca am vazut ceva ce vreau , daca imi e pofta de ceva, am simtit grija , iubirea si m-am gandit in acel moment ca binecuvantata a fost ziua cand l-am intalnit!

2012-02-03 la 14:33
daniela81
daniela81

14 FEBRUARIE 2010 eram insarcinata cu David in aproape 4 luni,era un pic frigut afara dar pentru sotul meu nu a contat,stia cat de mult imi place marea asa ca mi a facut cea mai mare surpriza ..... a inchiriat o camera la un hotel din Constanta aproape de mare,a amenajat camera ca si cum ar fi fost vara cu colace si scoici mai lipsea nisipul;)) a presarat petale de flori in pat:D si pe un poster mare agatat de draperiile camerei scria asa ,,stiu ca iti va fi un pic mai greu cu 3 copilasi,dar nu uita ingeras ca ti sunt alaturi si nu voi lasa niciodata greutatea doar pe umerii tai ,TE IUBESC si TE IUBIM MAMICA NOASTRA DRAGA SI SCUMPA,vom traii fericiti pana la adanci batraneti vei vedea:)""''.si a fost una din cele mai romantice zile petrecute impreuna ca parinti si ca viitori parinti.ce sa zic am plans in acea zi de bucurie ,si nu credeam ca se poate plange de bucurie:) de aceea Il IUBESC PENTRU CA MI E ALATURI MEREU SI MA IUBESTE NECONDITIONAT IAR COPII SUNT MANDRIA NOASTRA si culmea desi credeam ca va fi greu adevarul e ca e din ce in ce mai usor si mai bine sa ai atatea suflete in casa care sa te strige mami:) si tati:) si mai ales sa ti zica Te iubesc mami si tati:)

2012-02-03 la 12:54
ratiu_maria
ratiu_maria

cea mai romantica zi a fost cea in care l-am anuntat pe sotul meu ca vom avea un copil

2012-02-03 la 12:36
aldona
aldona

Cea mai romantica zi din viata mea de mamica a fost ziua de 14 februarie 2011 cand am primit un buchet mare de trandafiri de la sotul meu si cel mai mare cadou a fost ca i-a luat si fiicei noastre(1 an atunci) un buchet la fel de mare, spunandu-mi ca acum are doua iubiri mari in viata: eu si fiica lui.Imi doresc ca toti tatii din lume sa-si iubeasca la fel de mult copii cum ii iubim noi.Timeea a avut parte in aceea zi de un somnic relaxant la tati in brate inconjurata de dragoste si un intens parfum de trandafiri.

2012-02-03 la 12:32
mihaelamicu2001
mihaelamicu2001

Pai...prima data l-am cerut eu in casatorie...Deja ma cam saturasem de asteptat...si dupa 4 ani m-am gandit sa il intreb daca are ganduri serioase cu mine :).... iar intr-o seara dupa un film bun, mers la restaurant si o continuare foarte placuta acasa l-am intrebat de-a dreptul daca s-ar casatori cu mine daca eu as vrea acest lucru... Raspunsul lui a fost pozitiv...dar a mai trecut o lunga perioada de timp fara a se mai intampla ceva in acest sens. ....Si intr-o zi frumoasa de iarna, dupa ce am venit de la serviciu m-a invitat sa petrecem un sfarasit de saptamana la munte. Am mers in Poiana Brasov -ne-am urcat in telescaun...era un frig napraznic...ascultam muzica la casti impreuna- de la aceeasi sursa- cred ca aveam un mp3 player la noi-nu mai siu exact aparatul - dar stiu ca avea o mufa dubla si ascultam amandoi aceeasi muzica. Si erau doar melodii romantice- m-am cam mirat eu...Iar la un moment data mi-a zis sa imi scot putin manusa. Era cam frig..m-am uitat la el - ca nu intelegeam de ce. Si le-as scos el pe ale lui...si am crezut ca vrea sa ma atinga...Asta m-a facut sa mi le scot si eu...Apoi am vazut ca pe degetul lui mic era un inel...Si atunci am inteles ca voi primi un inel...si atat. Eu l-am primit vesela pt ca era foarte frumos....iar el a pus urmatorul track - era vocea lui si ma cerea de sotie. Se inregistrase de acasa.... A spus doar atat: "Scuze pentru mica intrerupere dar vreau sa te intreb : Vrei sa te casatoresti cu mine?" Raspunsul meu a venit imediat cu cel mai fierbinte sarut : luuung si dulce. A fost cea mai emotionanta zi din viata mea... Si ca sa va spun si urmarea: suntem casatoriti si avem o fetita de 2ani. Sper ca fiecare femeie sa aiba cel putin un moment la fel de frumos ca al meu - pt ca acesta ramane in suflet toata viata...

2012-02-03 la 12:28
dianasv
dianasv

Cea mai romantica zi pe care am petrecut-o cu tati de cand suntem parinti a fost ziua de Craciun cand bebe a dormit foarte bine atat ziua cat si noaptea si am avut si noi timp de noi

2012-02-03 la 11:03
Adina27
Adina27

Primul nostru moment romantic de dupa nasterea copilului a fost la 4 luni dupa ce aparuse cel mic.A fost o surpriza pregatita de sotul meu.Eu eram un amestec de crize hormonale,nesomn si euforie,iar cand am auzit de o iesire in doi,nu am vrut nici in ruptul capului sa il las pe cel mic in grija sorei mele. dupa ce am acceptat,nu am regretat nici o clipa.Au urmat:mancare excelenta,vin gustos,muzica linistitoare,un dans,trandafiri,o bijuterie sub forma de cadou,o plimbare sub cerul instelat.Au fost trei ore de vis,pe care si acum mi le amintesc la fel de clar si care reprezinta o amintire scumpa!

2012-02-03 la 10:39
asminasmin
asminasmin

cea mai romantica zi de sf. valentin am avut-o cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici,iar eu si tati am fugit 2 zile la munte la o cabanuta

2012-02-03 la 10:33
tasia2009
tasia2009

Cea mai romantica zi de cand suntem parinti a fost cea in care s-a nascut fiul nostru,David Andrei.Amandoi eram foarte emotionati asa cum nu am mai fost niciodata.Sotului meu de atata emotie ii curgeau lacrimile si nu se mai oprea din a-mi multumi pentru cel mai de pret dar.

2012-02-03 la 09:26
alina22buc
alina22buc

Au existat cele mai romantice zi cand am venit acasa cu baietelul de la maternitate. Au fost cele mai minunate zile din viata noastra!

2012-02-03 la 08:43
Anyared
Anyared

De cand s-a nascut fetita noastra nu am prea avut seri romantica deoarece puiutul nostru nu prea dormea si eram foarte foarte obositi. Tati abia facea fata serviciului si noptilor nedormite. Dar de cateva luni totul s-a schimbat. Printesica noastra doarme bine tota noaptea si chiar o lasam la bunici in week-end uneori. Atunci profitam de ocazie si ne rasfatam in fata unui film, avand timp doar pentru noi, spunandu-ne vorbe dulci si bucurandu-ne atat de noi cat si de minunea mica venita in urma unei povesti de dragoste de mai bine de 10 de ani

2012-02-03 la 07:04
rekaalina
rekaalina

Am avut multe clipe romantice dar cea mai cea a fost atunci cand am aflat ca sunt insarcinata.

2012-02-03 la 06:00
maditutza1985
maditutza1985

Cea mai romantica zi pentru mine a fost cand tati m-a cerut de sotie. M-a asteptat acasa cu tort (yammy, preferatul meu), sampanie, flori si lumanarele... Apoi mi-a oferit si inelul

2012-02-03 la 05:24
blonda86
blonda86

Cea mai romantica zi petrecuta cu tati de cand suntem viitori parinti a fost de Craciun,cand fetita noastra a miscat...

2012-02-02 la 22:20
mylala
mylala

Pentru noi,multe sunt zilele romantice...ca de exemplu diminetile in care ne gateste tati si ne aduce mancarea la pat frumos decorata,cu castraveti taiati in forma de inimioara(nu mai zic cat de delicioasa),sau zilele speciale cand aduce un trandafir si ma strange in brate,zilele cand copilul era f mic si ma astepta cu camera plina de lumanari,sau zi de zi cand spune TE IUBESC!sunt multe...una si mai speciala ar fi cand în primul anisor de viata al copilului,de SF.VALENTIN a venit acasa cu un cadou f frumos,în care si o fotografie cu noi trei si scris pe ea...TE IUBIM MAMI!

2012-02-02 la 20:24
laura88
laura88

majoritatea zilelor pe care le petrecem impreuna sunt minunate! am un copil si un sot minunat. sunt fff fericita de cand s-a nascut fetita noastra,simt ca am un sens in viata.sotul meu s-a schimbat foarte mult,in sensul ca are grija sa nu ne lipseasca nimic si e cu mult mai iubitor ca si inainte! multumesc lui Dumnezeu ca ii am aproape,asta e cel mai important, asta e ............FERICIREA!!!!

2012-02-02 la 20:16
otyyy
otyyy

Cea mai frumoasa zi de Sf. Valentin a fost atunci cand sotul si fiul meu mi-au adus un buchet mare de flori si mi-au zis ca ma iubesc mult mult de tot

2012-02-02 la 19:39
lavivesa
lavivesa

de cand e si gabril cu noi cea mai romantica zi e intotdeauna cand suntem doar noi trei si ne petrecem timpul impreuna

2012-02-02 la 18:24
crina2009
crina2009

cea mai romantica zi pt noi a fost cand taty a planuit o cina romantica am plecat impreuna cu bebe in vizita la mama si el a zis ca are treaba un pic :) sa intors acasa si a pregatit o cina romantica si multe flori si lumanari apoi ma sunat si a zis daca pot veni pana acasa si sa o las pe bebe la mama mea pt cateva ore ( stia ca nu pot dormi noptile fara bebe ) am ramas placut surprinsa cand am ajuns acasa pt ca nu il stiam asa romantic o fost cea mai frumoasa cina de cand suntem parinti ..ca toate culpurile tinere am avut parte de mult stres si nopti nedormite dar cand iti privesti copilul uiti orice grija si suparare

2012-02-02 la 16:32
ana_pavaluca
ana_pavaluca

Cea mai romantica zi alaturi de "micutul nostru Daniel" si 'Tati" a fost in ziua cand tati ne-a luat de la maternitate si am ajuns acasa si camera era pregatita pentru noul membru al familiei, era plina de baloane, patucul cu jucarii, masa de infasat, pampersii erau pregatiti si florile pentru mami...a fost cea mai mununtat zi, cand noi cu tati am admirat bebelusul toata ziua si ne-am sarutat dulce ca la prima noastra intalnire( bebelusul nostru s-a nascut la fix un an de la prima noastra intalnire, pe 23 august)

2012-02-02 la 16:30
luiza2023
luiza2023

Pentru mine cele mai romantice clipe petrecute alaturi de sotul meu au fost cele de dupa operatia de cezariana in urma careia a venit pe lume fiul nostru. Eram si eu si el cuprinsi de emotie incat abia daca puteam vorbii, in special el care din cauza lacrimilor a reusit cu greu sa isi exprime sentimentele si recunostinta pentru ca i-am adus pe lume un copil. Nu mi-am mai vazut sotul niciodata atat de sugrumat de emotie :)

2012-02-02 la 16:29
teodora_maria
teodora_maria

Nu exista zi anume,fiecare zi e unica.Ce-a mai fericita zi a fost cand am aflat ca vom fi parinti,era chiar ziua de nastere a lui ,,tati'',dar cand e liber pregateste cafeaua noastra si laptele lui bebe,care acum are 1an si 8 luni.Faptul ca fetita ne zambeste in fiecare zi e cea mai mare fericire,luandu-ne in brate si pupandu-ne.

2012-02-02 la 16:17
madyy
madyy

O cina Romantica la un restaurant frumos...si cadou am primit o rochita :d , iar bebe a fost tinut de actre bunici pt a avea seara perfecta in doi

2012-02-02 la 16:03
mocanu_andries
mocanu_andries

Cea mai romantica zi....De Sfantul Valesntin s-a petrecut acum 2 ani cand am aflat ca sunt insarcinata....a fost o zi cu adevarat de neuitat

2012-02-02 la 15:56
printesazabib
printesazabib

foarte greu sa aleg una anume... in fiecare zi de vineri o consider romantica...deoarece vine cu un trandafir rosu si cu o poezioara scrisa pe o coala de hartie si desenata cu multe inimioare.... Dar de cand a venit piticelul nostru pe lume cea mai romantica zi a fost knd l`am scos pe bebe de la maternitate... Knd am ajuns acasa am gasit totul curat luna, iar pe masa ma astepta eternul si frumosl trandafir rosu, poezioara si cu masa pusa.....am mancat si apoi am contemplat minunea noastra blonda si am plans amandoi de fericire si parca nu ne venea sa credem ca din dragostea noastra a rezultat un ingeras frumos si cuminte

2012-02-02 la 15:45
mamix2
mamix2

cea mai romatica zi petrecuta cu tati......greu de ales....fiecare zi este speciala, plina de dragoste, romantism si multa bucurie....si totusi....cele mai romatice seri au fost cand am sarbatorit cele 2 teste pozitive ..!!

2012-02-02 la 15:34
elaa
elaa

cea mai romantica zi petrecuta cu ,,tati" de cand a venit pe lume printesa noastra a fost noaptea de revelion pe care am petrecut-o acasa cu iubirile mele. a fost un moment superb deoarece nu numai ca era revelionul dar fetita noaste a zis pentru prima data ,,mama".tata ne-a rasfatat in adevaratul sens al cuvantului servindu-ne ca doua regine si facandu-mi un cadou pe care eu il ador: o orhidee.

2012-02-02 la 15:24
tisha934
tisha934

Pentru ca tot este un peisaj foarte frumos ...unde te uiti vezi totul acoperit de zapada..mi-am amintit de o frumoasa zi petrecuta la munte..dupa o partida de alergat prin zapada am ajuns la cabana , ne-am asezat langa semineu alaturi de o cana de vin fiert si am stat unul in bratele celuilalt pana ne-am dezghetat...a fost o noapte superba

2012-02-02 la 15:05
rodicamirica
rodicamirica

Cea mai romatica zi petrecuta a fost la munte,la o cabana,langa un semineu...

2012-02-02 la 14:34
hlroxana
hlroxana

pe 14 febr 2011 Crina avea 6 luni si un pic, iar tati a organizat o iesire in oras.A chemat-o pe matusa mea sa stea cu fata si am iesit la un restaurant am servit masa,ne-am plimbat pe faleza, a fost cea mai frumoasa zi petrecuta in 2 de cand suntem parinti. ps sper sa organizeze si anul asta ceva frumos

2012-02-02 la 14:33
doiny
doiny

In fiecare an ne petrecem Valentine's day amandoi,iesind la un restaurant..cu o muzica buna..cu flori si sampanie...iar de cand a venit pe lume si minunea noastra Luca..suntem si mai fericiti si avem inca un motiv de iubire de sarbatorit!!Cu venirea lui pe lume..dragostea noastra este si mai speciala!!!

2012-02-02 la 14:31
dana22112008
dana22112008

In fiecare an petrecem mai frumos Valentine's Day de cand a venit pe lume baiatul.Se numeste Valentin, iar taticul isi aniverseaza ziua de nastere pe 15 februarie.In fiecare an cuplam cele 3 sarbatori si organizam o petrecere in care ne simtim bine toti trei.Acum doi ani tati ne-a facut surpriza o excursie la Paris.Am vizitat Disneyland,Tr Eiffel,Notre Damme,Luvru si Versailles.Imi doresc ca anul viitor sa le fac lor aceeasi surpriza pentru a continua vizitarea celor mai importante obiective,o plimbare pe Sena si bineinteles ne e dor de Disneyland.

2012-02-02 la 13:40
0606gabri
0606gabri

cea mai frumoasa zi de sf.valentin am petrecut-o anul trecut impreuna cu sotul meu cand am aflat ca vom fi parinti si ca vom avea o printesa....a fost cea mai minunata surpriza alaturi de multe altele...o cina romantica.....lumanari ....flori ...o zi de neuitat din viata noastra.....iar in acest an va fi si mai frumos deoarece vom avea printesa alaturi de noi.

2012-02-02 la 12:31
alesiadmtr
alesiadmtr

cea mai frumoasa si emotionanta zi petrecuta cu tati si bebele,dar si romantica,a fost in prima noastra vacanta la mare.bebe avea 6 luni,ne plimbat seara pe plaja,cu baietelul,iar tati ne-a facut o surpriza foarte frumoasa.a desenat pe plaja o inima imensa in care a scris numele la toti 3,si sub nume a scris tati va iubeste enorm.eu o consider cea mai romantica deoarece a fost prima din viata noastra de familie.acum famila este completa si speram sa urmeze multe astfel de zili frumoase.

2012-02-02 la 11:16
asminasmin
asminasmin

cred ca cea mai romantica zi de sf. valentin am avut-o cand fetita a implinit 2 ani si am lasat-o la bunici ,iar noi am fugit 2 zile la o pensiune de la munte.

2012-02-02 la 10:49
casilda
casilda

Cea mai romantica zi am petrecut-o anul trecut de Valentine's day cand tati mi-a facut o surpriza si m-a dus intr-o escapada romantica la Bordeaux. A fost ca un vis sa ne plimbam si sa ne relaxam in doi, sa fugim putin de resposabilitati si sa ne comportam ca doi copii indragostiti.

2012-02-01 la 22:53
vio25
vio25

cea mai romatica zi din viata mea cu taticul primului nostru bebelas a fost atunci cand lam vazut prima data la ecograf .sotul meu a fost forte emotionat incat ia dat lacrimile a fost cea mai fericit zi din viata noastra

2012-02-01 la 21:23
lazar_oana2
lazar_oana2

de cand suntem parinti ...cea mai romantica zi alaturi de tati a fost in concediul petrecut la mare..a fost niste zile pline de rasfat si liniste chiar daca langa noi a fost si puiul nostru care atunci avea 1 an si 2 luni.am petrecut impreuna la plaja unde fiul nostru facea nanita de fiecare data cand ajungeam se intindea pe sezlong si somnn.a fost de vis si ii multumesc pentru iubirea care ne o poarta la amandoi,pup taty.te iubim

2012-02-01 la 21:00
fr3ya20
fr3ya20

Cand am aflat ca o sa fim parinti tati ne-a pregatit o cina romantica,cu flori,lumanari,mancarea mea preferata si in loc de sampanie o sticla cu suc natural.Asa am sarbatorit venirea pe lumea a micutului ce crestea in burtica de 2 luni.A fost un moment unic pentru amandoi mai ales ca este primul copil.

2012-02-01 la 20:06
alirin99
alirin99

Cea mai romantica seara a fost cea de Revelion, noi avem dubla sarbatoare: trecerea dintre ani si sarbatorim an de an prima noastra intalnire! La multi ani! ne spunem si pentru trainicia relatiei noastre, sa zic asa. Anul acesta am vrut sa fie mai deosebit, deoarece am implinit 10 ani de cand ne cunoastem, ne-am innoit juramintele, cel putin sotul meu a imbract si costumul de mire, spre surprinderea mea, si-mi parea rau ca nu puteam si eu imbraca rochia de mireasa pentru ca am fost la un restaurant cu prietenii! Minunat: surprize multe, momente fericite!

2012-02-01 la 16:43
antohe cristina
antohe cristina

Cea mai romantica zi petrecuta cu 'tati' a fost vara trecuta pe data de 6 iunie, cand am aniversat trei ani de la logodna. Atunci a fost o zi frumoasa de vara si am iesit impreuna cu baietelul nostru in parc. Am luat masa la o terasa , ne-am amintit de momentele frumoase petrecute impreuna de la prima intalnire pana la clipele emotionante cand ne-am vazut copilul prima data. Am stat pana seara tarziu, profitand de vremea frumoasa, redeclarandu-ne dragostea si simtindu-ne impliniti alaturi de copilul nostru.

2012-02-01 la 15:38
exel
exel

In toamna anului trecut, cand copilul meu a implinea 3 ani, am avut parte de o saptamana de rasfat si odihna intr-o minunata vacanta alaturi de sotul meu ceea ce nu voi uita curand, era dupa 4 ani in care nu iesisem fara copil si a fost ceva care ne-a destins si ne-a apropiat si mai mult, este importanta sa avem grija de relatia noastra, sa o pastram si sa o fortificam

2012-02-01 la 15:08
elena.nalbaru
elena.nalbaru

Cea mai romantica zi de cand suntem parinti (avem o printesa de 3 lunite) a fost cand recunosc ca am lasat-o pe printesa la soacramea si am petrecut o zi intreaga doar noi 2, am luat masa in oras, ne-am plimbat pe faleza (nu era gerul asta) si am incheiat ziua cu multa iubire :)

2012-02-01 la 14:56
andutamaruta
andutamaruta

Immm!!! In mod normal orice clipa este minunata alaturi de cel drag, adica tati! Insa cele mai frumoase momente sunt cele cand iesim in oras amandoi ( Maruta merge la buni) si ne rasfatam cu 1-2 ore de timp impreuna! Se intampla destul de rar, ne-am ales o zi pe luna, caci nu putem sta mult timp departe de minunea noastra! Cea mai recenta iesire a fost de ziua mea, in decembrie, am mers la un restaurant in afara orasului si am petrecut pana tarziu in noapte, foarte frumos, flori multe, cina romantica cu lumanari, tortul dedicat mie si un calduros La multi ani!!! Frumos, frumos!

2012-02-01 la 14:50

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77