No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Despre impactul terapiei Alpha Sphere in recuperarea copiilor cu autism

In Boli si afectiuni , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Poate ca viseaza sa devina astronaut, dar e captiv in propriul corp de catre cea mai severa dintre bolile copilariei: autismul. Aceasta tulburare neuropsihiatrica a luat amploare in randul copiilor, numai in anul 2012 existand posibilitatea ca 1 din 100 de copii sa fie autist, iar studiile arata ca baietii sunt mai predispusi la aceasta tulburare decat fetele, existand un raport de 4:1. 

Pentru ca atunci cand apare o problema ne concentram pe solutii integrative, va prezentam astazi impactul terapiei AlphaSphere in recuperarea copiilor cu autism.

Pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor familiilor ce au in componenta un copil autist, Global Wellness System integreaza in protocolul de recuperare pentru copiii cu autism, Alpha Sphere, o oaza de relaxare si totodata o opera de arta in domeniul medicinii alternative, sub semnatura designerului sha ce impacteaza la nivel neurologic. Alpha Sphere este un instrument de activare si armonizare a tuturor simturilor care ofera o experienta multisenzoriala imbinand sunetele, lumina, caldura si miscarea.

„Intelegem provocarea ce o primeste fiecare copil cu autism, aceea de a se exterioriza in timpul in care invata deprinderile omenesti si credem cu tarie ca diagnosticul timpuriu, asta insemnand pana la varsta de 3 ani, este punctul cheie in recuperarea micutului. Conform unui studiu efectuat recent, 50% dintre copiii autisti participanti la test si-au redobandit individualitatea in urma terapiilor de perceptie, fizioterapie si de asemenea logopedie. Alpha Sphere reprezinta una din abordarile integrate in protocolul nostru complet care include scanarea pe principiul homeopatiei cu Matrix Drops Computer in planurile fizic, emotional, mintal, sufletesc, relational, ce poate semnala prezenta metalelor grele in organism, deficientele de vitamine si minerale, efectele nefaste ale vaccinarii, dezechilibrele in planul psiho-emotional, raportul indicand remediile homeopate personalizate, picaturile Matrix Drops. Se recomanda de asemenea si o nutritie celulara cu biodisponibilitate optimizata precum plasma Quinton precum si o detoxifiere prin chelatare si remineralizare pe baza de acid humic si fulvic. Nu in utimul rand se impune si depistarea intolerantelor alimentare cu ajutorul testului imunologic Imupro300, testul fiind absolut necesar pentru o reusita in tratamentul pentru copiii cu autism, deoarece alimentatia necontrolata este cauza numarul unu in mentinerea perturbarilor creierului la copiii cu autism'', declara Dr. Cristina Popescu, Medic Geriatru in cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System.

Cum actioneaza Alpha Sphere in cazul autismului?

Alpha Sphere, ca si tehnologie, creeaza un mediu protejat astfel incat specialistii centrului de medicina integrativa o recomanda cu tarie in terapia traumelor, a depresiilor si a tulburarilor psiho-emotionale, ADHD inclusiv in cazul afectiunii in discutie, autismul.

La copiii cu autism aceasta terapie are impact de activare a creativitatii, de reducere a tensiunii acumulate in lipsa puterii de exprimare, precum si la nivel cerebral stimuland gandirea. Exista 4 programe de terapie, doua dintre ele fiind pentru relaxare profunda, altele doua fiind create special pentru revitalizare si reechilibrare.

Efectele AlphaSphere sunt de relaxare si biostimulare in acelasi timp, multe dintre acestea, de ordin mental si fizic fiind documentate de studiile stiintifice.

Cum sa identifici un copil cu autism?

In primul rand, copilul cu autism poate sa para la inceput un copil timid. Insa exista o serie de caracteristici care definesc instalarea acestei afectiuni: nu raspunde la nume, pare ca nu intelege ceea ce i se cere, nu i se poate capta atentia, nu interactioneaza cu copiii, se joaca mereu in acelasi fel, obiectele uzuale sunt folosite in scopuri rudimentare, evidentierea nevoii de a avea control senzorial asupra corpurilor cu care intra in contact – le atinge, le miroase, le pipaie, prezinta probleme de somn, nu foloseste cuvinte in comunicare, merge pe varfuri sau are miscari specifice ale mainilor si picioarelor repetate obsesiv, repeta sunete, poate refuza sa guste anumite alimente.

tratament-pentru-copiii-cu-autism

 

Cercetatorii aduc in lumina faptul ca recuperarea intarzierilor de dezvoltare la copiii cu autism de pana la 3 ani are o rata mare de succes cu astfel de terapii pentru ca micutii sa redobandeasca un comportament social adecvat.

Terapia autismului pleaca de la sensibilizarea simturilor, iar protocolul ce include si terapia cu Alpha Sphere functioneaza exact in aceasta directie, mergand pe principiul recuperarii prin puterea mintii, activata din interior.

„In tratarea afectiunilor de autism recomandam o succesiune de sedinte de terapie cu Alpha Sphere, cate una in fiecare zi in primele saptamani, apoi cu frecventa variabilain functie de varsta si gravitatea bolii. Este un instrument non-invaziv de tratare a depresiei, anxietatii, precum si a comportamentelor obsesiv-compulsive. Scopul principal al tratamentului este diminuarea simptomelor autismului si maximizarea capacitatii de dezvoltare. Pentru ca simturile se educa de la varste fragede, instrumentul nostru actioneaza holistic la nivelul intregului corp, instaurand un echilibru minte-corp-suflet pentru copilul autist", declara Aurelia Dumitru Director General in cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System.

Aceasta tehnologie de ultima generatie are aplicabilitate cu succes si la nivelul managementului anxietatii, stresului si depresiei, in sensul in care actioneaza prin unde sonore si lumini la nivelul creierului in sensul eliberarii hormonului fericirii, serotonina. Totodata, sedintele Alpha Sphere au rolul de a pregati pacientul pentru aplicatii clinice complexe, cum ar fi tomografiile.

OFERTA DE VARA OFERITA DE GLOBAL WELLNESS SYSTEM: 10 sedinte de Alpha Sphere reduse de la 500 de ron la 250 ron in perioada iulie-august.

Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, imbina medicina complementara cu medicina alopata si au in vedere evaluarea holistica a starii de sanatate, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative. Mai multe informati pe: http://gwsconcept.ro/brands/alpha-sphere

Global Wellness System SRL
Str. Economu Cezarescu nr. 31B, sector 6, cod 060757, Bucuresti
Tel: +4031-226-1200; +0753-315-096
Email: office@gwsconcept.ro;
www.gwsconcept.ro





Tags: Copii cu autism , Deficit de atentie si hiperactivitate la copil , Ingrijirea copilului


Alte articole recomandate:

Autism infantil: retragerea in propria carapace

Autismul infantil este o boala ce se manifesta prin comportamente ciudate ale copilului prin care ac ...

Autismul

Autismul este o afectiune destul de frecventa, care poate fi destul de greu diagnosticata. Deseosi a ...

Sindromul ADHD-Deficit de atentie si hiperactivitate

Sindromul deficientei de atentie la copii este o boala des intalnita in randul celor mici. Afla mai ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77