No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Vacanta in strainatate cu bebelusul

In Bebelusi , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Vacantele debuteaza pentru copii in momentul ajungerii la aeroport. Cei mai multi parinti au retineri in a calatori cu copii mici, facandu-si prea multe griji. Ce precautii trebuie luate atunci cand decizi sa-ti petreci concediul in strainatate alaturi de bebelus?

Inainte de toate, asigura-te ca familia are acte in regula si ca bebelusul poate calatori cu voi. Inainte de plecare, poti face o vizita medicului de familie sau pediatrului pentru a-ti risipi nelinistile legate de alimentatia bebelusului, de modificarea programului acestuia etc.

 

Bebelusii si calatoria cu avionul

Momentele de asteptare petrecute in aeroport se pot prelungi, asa ca asigura-te ca in bagajul de mana ai, printre altele, scutece, biberon, haine de schimb pentru bebe, jucarii. Daca durata zborului este mare, este posibil sa ti se permita scaunul de masina sau un leagan a carui lungime sa nu depaseasca 70 cm. Pentru orice eventualitate, este indicat sa te asiguri, in momentul in care faci rezervarea biletelor, de facilitatile pe care le pot obtine persoanele care calatoresc cu bebelusi.

Din momentul decolarii si pana la aterizare, copiii mai mici de 2 ani trebuie tinuti in brate. Exista o centura speciala pentru aceste cazuri.

Este foarte probabil ca cel mic sa se plictiseasca in timpul calatoriei si sa inceapa crizele de plans. Ofera-i jucariile preferate. Eventual, te poti asigura ca primeste o jucarie noua, ambalata frumos. Se va bucura de cadou si o va studia cu atentie, placandu-i sa aiba ceva nou cu care sa se joace.

Dupa ce ai ajuns la destinatie, asigura-te ca bebelusul se obisnuieste cu fusul orar.

 

calatorie cu bebe

 

Alimentatia bebelusului in vacanta

Daca bebelusul nu a implinit inca 6 luni, hraneste-l ca de obicei, evitand sa-i introduci in alimentatie alimente pe care nu le cunoaste.

In timpul zborului, asigura-te ca bebelusul bea regulat apa. Aceasta il va ajuta si la desfundatul urechilor. Da-i celui mic doar apa imbuteliata.

Ajunsi la hotel, evita sa-i dai bebelusului fructele cu care sunteti serviti voi la restaurant. Daca vrei sa-i dai fructe, spala-le atent inainte, inlatura coaja/ pielea si da-le un clocot. In acest sens, asigura-te ca ai castronele cu tine.

Inainte de a pleca intr-o tara exotica, asigura-te ca intreaga familie a facut vaccinurile necesare si tine cont de faptul ca acest tip de vacanta se pregateste din timp. Hainele usoare, in culori deschise, sapca si palaria de soare, dar si crema protectoare si lotiunea hidratanta sunt necesare, in vederea evitarii arsurilor si a insolatiei.

Evita caldura excesiva si nu expune bebelusul la soare. Pielea sa este foarte fragila, iar riscul ca aceasta sa se arda este mare. Crema de protectie destinata bebelusilor trebuie aplicata la fiecare doua ore sau mai des, daca face baie. Insolatiile sunt o amenintare permanenta, insa palarioarele si sepcutele sunt de un real folos.

Nu este usor sa mergi in vacanta cu bebelusul, dar este neaparata nevoie sa respecti programul acestuia si mai ales sa renunti la statul prelungit la soare.






Alte articole recomandate:

Vacanta in familie. Activitati pentru copilul tau

Petrece vara alaturi de familia ta si inspirate din metodele educative de mai jos pentru ca cel mic ...

Vacanta in familie la plaja

Excursiile la plaja cu familia pot fi foarte distractive. Pentru a te asigura ca ai tot ceea ce iti ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77