No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Universul bebelusului, intre culoare si confort

In Bebelusi , adaugat in
(1/ 1)
Printeaza Articol

Pufies a lansat o noua colectie de scutece plina de culoare pentru bebelusi!

Multa vreme s-a crezut ca bebelusii reactioneaza doar la stimulii din prezent, insa studiile recente evidentiaza faptul ca micutii au imaginatie si pot face deductii, capacitati care fac ca interactiunea lor cu mediul inconjurator sa fie o experienta bogata si specifica, cheia invatarii.

pufies_2012_13805
Suspendat deasupra patului, caruselul multicolor se roteste lent, evidentiind 4 figurine care se urmaresc neobosit: broasca este urmarita de soricel, acesta este urmarit de leu si leul este urmarit de girafa. Aceasta cursa nu are sfarsit si nici castigatori, dar e urmarita cu maxima atentie de ochii curiosi ai bebelusului. Fascinat, copilasul pare absorbit de ceea ce vede. Oare ce e in capsorul lui? Dar micutul care, aflat in bratele mamei lui, isi intoarce capul si urmareste insistent cu privirea un caine?

In urma cu nu mai mult de 10 ani, psihologii raspundeau ca aceste comportamente sunt lipsite de semnificatie. In opinia lor, bebelusii nu pot scapa de „aici si acum" si nu au decat perceptii senzoriale.

In prezent, opinia psihologilor despre capacitatile copiilor sub 3 ani s-a schimbat foarte mult. Progresele in domeniul imagisticii cerebrale din ultimii ani au permis stabilirea celor mai importante etape ale dezvoltarii creierului uman, de la nastere si pana la maturitate. S-a descoperit ca acesta nu creste omogen: structurile cerebrale si conexiunile nu se dezvolta in acelasi ritm.

 

Universul bebelusului


Este adevarat faptul ca anumite functii cognitive - senzoriale, motrice, asociative sau de memorie sunt specifice unei alte etape de dezvoltare, in timp ce relatiile dintre diferitele functii ale creierului evolueaza de la nastere pana in adolescenta si apoi pana la maturitate.

Cercetatoarea americana Alison Gopnik, profesoara de psihologie in cadrul Universitatii Berkeley (California), specialista in dezvoltarea cognitiva a copiilor foarte mici, este de parere ca, din moment ce copilul este atat de absorbit de ceea ce vede, de realitatea inconjuratoare, inseamna ca el are o modalitate proprie de a se raporta la aceasta, alta decat a adultilor. Imaginile si sunetele populeaza universul mental al bebelusilor si, datorita faptului ca sunt mult mai receptivi decat adultii, ei descopera lucruri care le scapa acestora.

In sprijinul acestei teorii, cercetatoarea aminteste de experimentele care au pus in evidenta faptul ca atentia bebelusilor este mai degraba apanajul realitatii exterioare decat al vointei celor mici. Cu alte cuvinte, bebelusii acumuleaza informatii si inductii fara sa le acorde atentie.

Experimentul atesta incapacitatea copiilor foarte mici de a-si concentra atentia asupra unui singur obiect: pentru bebelusi, totul este nou si interesant, nimic nu poate fi trecut cu vederea.

 

Tinand cont de etapele dezvoltarii celor mici, Pufies a imbinat utilul cu placutul si a lansat o colectie de scutece plina de culoare, respectand standardele de confort cu care i-a obisnuit pe bebelusi.

 

Scutecele Pufies il ajuta pe cel mic sa se bucure de ceea ce descopera in fiecare zi, pastrandu-i pielea fina si uscata. Si pentru ca universul bebelusului este mai colorat decat cel al adultilor, Pufies a creat scutece care tin cont nu doar de confortul bebelusului, ci si de preferinta lui pentru culori. Astfel a aparut Pufies Fashion Collection, o colectie ce reuneste mai multe modele de scutece care respecta tendintele actuale.

Principalul avantaj al scutecelor Pufiescus este ca pastreaza pielea bebelusului uscata pentru o perioada indelungata de timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca scutecele Pufies absorb o cantitate mare de lichid intr-un timp scurt, iar stratul fin si delicat de la suprafata, impreuna cu stratul exterior, lasa pielea sa respire cu usurinta.

logo_pufies_ro__fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scutecele Pufies au urechi elastice laterale foarte flexibile, ceea ce ofera confort superior bebelusului. In plus, benzile de arici ale scutecelor Pufies sunt rezistente la lipiri si dezlipiri multiple. Astfel, bebe se simte bine si este voios, indiferent daca se joaca, doarme sau mananca.

Bucura-te de surprizele oferite de Pufies si descopera noua colectie de scutece pe placul fiecarui bebelus in magazinele Carrefour, Real, Auchan si Cora.





Tags: Scutece


Alte articole recomandate:

Cum putem preveni iritatia produsa de scutece?

Pielea bebelusilor este foarte sensibila. Aceasta se poate irita foarte usor, inclusiv de la scutece ...


btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77