No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Sanii tai au scurgeri de lapte?

In Bebelusi , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Multe proaspete mamici se confrunta cu aceasta problema destul de frecvent, in special atunci cand sanii sunt plini de lapte. Exista femei care nu s-au lovit niciodata de o astfel de situatie, dar daca faci parte din prima categorie probabil ai observat deja faptul ca scurgerile se manifesta in special dimineata, atunci cand laptele este mai abundent.

Care sunt cauzele scurgerilor de lapte?

Sanii tai pot fi uneori atat de plini de lapte, incat practic acesta nu mai incape si incepe sa iasa, producand scurgeri frecvente. De asemenea, poate fi vorba pur si simplu de un reflex, corpul simtind in mod eronat ca este momentul sa lasa sa curga laptele. Scurgerile apar in special la femeile care produc lapte in exces.

Unele mamici au scurgeri de lapte chiar din timpul sarcinii. Aceasta secretie laptoasa este cunoscuta sub numele de colostru si este un precursor al laptelui matern.

 

Ce pot face daca am astfel de scurgeri?

● Daca observi ca sanii tai produc prea mult lapte in perioada de dupa nastere, ai grija sa iti hranesti regulat bebelusul. Chiar daca nu vei avea o cantitate mai scazuta de lapte, corpul tau va intra intr-o rutina, iar acest ritm de hranire va fi benefic atat pentru tine, cat si pentru bebelus. Dupa ce va veti sincroniza, sanii vor ajunge de obicei sa produca exact necesarul de hrana si vor face acest lucru inainte de fiecare masa.

Incearca sa iti hranesti copilul inainte ca sanii sa devina prea plini de lapte. Daca acest lucru s-a intamplat deja, dar bebelusul nu este inca infometat, poti sa mulgi cu aparatul special o parte din lapte, lasand totusi atat cat ii va fi necesar celui mic pentru a se satura.

● In cazul in care atunci cand iti alaptezi copilasul de la un san, celalalt incepe sa aiba scurgeri, foloseste un buretel sau o bucata de material. Plaseaza-le in sutien cu ceva timp inainte de alaptare!

● Cand vrei sa iesi din casa, ai grija cum te imbraci. Poarta o bustiera pe sub sutien sau cumpara-ti lenjerie cu buretei. Poti avea in geanta ceva de schimb, pentru orice eventualitate. Daca vrei sa camuflezi eventualele pete, imbraca-te cu haine care sa aiba imprimeuri ce pot ascunde astfel de probleme. Nu uita ca, daca porti buretei speciali pentru scurgerea sanilor, sa ii schimbi atunci cand se murdaresc. Astfel vei impiedica raspandirea microbilor.

● In cazul in care stai de vorba cu cineva si observi ca sanii incep sa iti curga, incruciseaza-ti bratele peste piept si tine-le apasate. Ar trebui ca problema sa se rezolve, cel putin pentru moment.

 

Cat timp va dura aceasta situatie?

Cel mai probabil scurgerile vor aparea in primele saptamani dupa nastere, pana cand corpul va reusi sa regleze fluxul de lapte. Majoritatea femeilor nu se mai confrunta cu acest eveniment dupa sase, pana la maxim zece saptamani de alaptat.

Gandeste-te la partea pozitiva: excesul de lapte semnifica faptul ca pana si corpul tau este entuziasmat de ideea de a produce lapte pentru bebelus!

 

alaptarea bebelusului

 

Pot alapta in contiuare?

Cu siguranta, chiar este recomandat sa iti hranesti copilul la intervale regulate (practica curenta recomanda alaptarea la cerere, pentru ca fiecare copil isi formeaza propria lui rutina), astfel incat sa reglezi productia de lapte si sa pastrezi sanatatea si buna functionare a canalelor mamare.

 

Scurgerile vor afecta bebelusul?

In principiu poti sta linistita, copilul tau nu va avea de suferit, doar ca probabil nici nu va agrea intotdeauna excesul de lapte. Este posibil ca bebelusul sa nu se poata adapta foarte bine la fluxul de lapte, dar in timp cu siguranta veti reusi sa depasiti impreuna aceasta mica problema.







Alte articole recomandate:

Sfaturi pentru alaptarea corecta

Cum stii daca bebelusul tau primeste suficient lapte? Multe mame cauta raspunsul la aceasta intrebar ...

Ingrijirea sanilor in timpul alaptarii

Pentru ca sa te simti confortabil in timpul perioadei de alaptare, ai grija de sanii tai si folosest ...

Alaptare: cele 10 avantaje pentru sanatatea copilului

Afla ce efectele benefice pe termen lung are alaptarea, pentru mama si copil. Citeste mai jos 10 din ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77