No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Remedii naturiste pentru colici

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Colicile sunt intalnite la fiecare copil mic si nu pot fi evitate. Pentru a diminua disconfortul bebelusului in acea perioada incearca sa apelezi la metode naturiste care, pe langa ca nu au efecte secundare, intaresc atasamentul mama-copil.

Ce sunt colicile si cand apar?

Colicile sunt  dureri la nivelul abdomenului ce au loc la sugari provocandu-le neliniste si disconfort. Se spune ca un copil ce plange 3 ore aproape in continuu de-alungul zilei fara a putea fi linistit sufera de aceasta conditie. Alte semnale ca bebe are colici sunt nervozitatea acestuia, faptul ca isi strange picioarele la piept si plansul continuu.

Aceste simptome nu sunt insa un motiv de ingrijorare si nu semnaleaza o afectiune mai grava. De regula copii intre 2 si 4 luni trec prin faza suparatoare a colicilor cu o frecventa cam de 1 la 5 copii. De regula saptamana a 6-a a vietii sugarului este cea de apogeu al deranjamentelor produse de colici, totodata insa acestea se raresc si chiar inceteaza dupa a 3-a sau a 5-a luna.

 

colici

 

Cum sa linistesti un bebe cu colici?

Cand cel mic plange aparent fara motiv, fara a fi nevoie sa il hranesti cauza poate fi explicata prin aparitia colicilor. Copiii ce sufera de colici au un plans aparte, ce mamica il poate diferentia de plansetul de foame sau cel cauza de un disconfort. Multi parinti sustin ca adesea colicile apar in urma suprastimularii pentru ca cele mai frecvente episoade se manifesta la mijlocul zilei.

In plus alimentatia mamei in timpul alaptarii are un rol crucial. Pentru ca organismul bebelusilor este inca in formare si sistemul lor digestiv nu poate procesa anumite tipuri de alimente tot ceea ce mamica mananca este transmis copilului ei. Este recomandat ca in alaptare sa se evite condimentele, alimentele ce fermenteaza precum varza, conopida sau mazarea si cafeaua sau alcoolul deoarece acestea sunt transmise in mod direct catre bebelus provocandu-i disconfort.

Cu toate acestea, nu exista un medicament minune impotriva colicilor.

Chiar respectand o dieta stricta unii bebelusi pot suferi de pe urma colicilor din cauza temperamentului mamei. Se pare ca un comportament anxios, nelinistit ii este transmis in mod direct bebelusului. Bebe preia starile mamei si le exteriorizeaza in singurul mod in care este capabil la aceasta varsta: prin plans.

 

colici la bebe

 

Remedii naturiste pentru colici

muzica linistitoare

De multi ori muzica ne linistesti chiar si pe noi ca adulti preluand emotiile transmise de sunete. La fel si in cazul bebelusilor acestia preiau sunetele si emotiile melodioase.

sunetul alb

Sunetele albe sunt acele sunete facute de masina de spalat, de aspirator sau de uscatorul de par. Cand bebe are colici nu ezita sa apelezi la aceasta metoda deoarece poate avea efecte nebanuite.

masaj delicat

Pentru ca colicile ar putea fi un efect al suprastimularii sau a unei stari de neliniste masajul pentru bebelusi il poate calma pe cel mic. Cu miscari ample si lente atingerea mamei face minuni in orice situatie.

miscarea

Bebelusilor le place sa fie leganati deoarece acest lucru le aduce aminte de viata intra-uterina. Orice tip de miscare repetativa este potrivita, fie ca e vorba de plimbare in bratele mamei, fie ca e vorba de legarea bebelusului.

ceaiuri naturiste

Daca vrei sa optezi pentru beneficiile plantelor poti sa pregatesti un ceai delicios din flori de musetele (3 parti), frunze de menta (1 parte), fructe de coriandru (2 parti), fructe de fenicul (4 parti) cu 100 de grame de apa servit lui bebe in 2-3 cescute mici.

Este important de stiut ca acesta etapa va trece! Respecta normele de alimentatie si pauzele de eructare si pastreaza un climat calm si relaxant, acestea fiind cele mai bune sfaturi pentru a diminua disconfortul resimtit de bebe cand are colici.






Alte articole recomandate:

Strategii pentru calmarea unui bebelus cu colici

Colicile pot provoca multa suferinta bebelusului tau. Desi copiii sunt diferiti si pentru fiecare fu ...

Bebelusul si colicile

Aproape 25% dintre nou-nascuti parcurg aceasta perioada nefericita atat pentru ei cat si pentru cei ...

Despre colici

Adesea, colicii cauzeaza multe lacrimi bebelusilor. In cazul in care copilul tau are un apetit sanat ...


btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77