No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

La plimbare cu Peg Perego. Cum imi aleg caruciorul?

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Caruciorul este un prieten de incredere atat pentru mamici, cat si pentru bebelusi, in fiecare zi, in oras sau in calatorii. Este important cum iti alegi caruciorul, deoarece acesta trebuie sa se potriveasca stilului tau de viata! Un carucior comod si adaptat nevoilor tale va face fiecare plimbare in natura un adevarat spectacol!

Iubesti natura, plimbarile in aer liber si vrei pe viitor sa transmiti aceste pasiuni si micutului tau. Iti trebuie un carucior rezistent si confortabil atat pentru tine cat si pentru bebe. Una dintre solutiile ideale sunt carucioarele reversibile deoarece, desi copilul merge de cateva luni, are inca nevoie de pauze si odihna dupa "primii lui pasi".

 

 

In alegerea caruciorului trebuie sa tii cont si de metoda de deplasare:

Folosesti mijloacele de transport in comun si nu ai spatiu de depozitare mare (acasa sau in autovehicul). Iti trebuie un carucior cu dimensiuni mici, fie ca acesta este deschis sau pliat.

Caruciorul iti intra in lift? Daca stai la bloc, trebuie sa iei in considerare dimensiunile liftului, asa ca trebuie sa stii lungimea, latimea si inaltimea caruciorului.

Pleci deseori cu masina. Intra caruciorul in portbagaj? Fii atenta la dimensiunile caruciorului strans si la modul de pliere.

Pentru nou nascuti exista doua tipuri de carucioare TRANSFORMABIL sau MODULAR. Pe care il alegi? Iata cateva sfaturi utile:

Caruciorul transformabil

Caruciorul care se poate utiliza ca un landou, deoarece se intinde "perfect" la orizontala si, de asemenea, se poate monta atat cu fata spre mama, cat si invers.

Avantaj: Este compact la pliere, pentru cei care locuiesc in spatii mai putin generoase.

Caruciorul modular

sistem_modular_plikoswitch_compact_peg_perego

  • Are un sistem compus din 5 piese:

  • Sasiu, special creat din aluminiu, foarte usor, pliere ultra compacta in sistem "umbrela" - cu o singura mana.

  • Pe sasiu se monteaza: landoul, recomandat de la nastere pana la aproximativ 6 luni (10 kg). Este creat special pentru nou-nascuti, asigurand un somn odihnitor in pozitie orizontala, deoarece in aceasta etapa copilul trebuie sa doarma intre 18 si 20 de ore pe zi. Este important a alege un landou care este omologat a fi utilizat in autovehicul ca dispozitiv de siguranta.

  • Cosul auto, recomandat de la trei luni pana la aproximativ un an (13 kg). Nu uita, pana in momentul in care micutul tau va fi capabil a sta singur in sezut, acesta nu trebuie pozitionat in cosuletul auto mai mult de 1 ora si jumatate/zi.

  • Caruciorul, se recomanda de la nastere sau 6 luni, in functie de model. Cele reversibile, sunt foarte utile, micutul putand fi pozitionat cu fata spre mama sau cu fata catre lumea exterioara, pentru a-i permite sa descopere mediul inconjurator.

Peg Perego iti prezinta sistemul modular Pliko Switch Compact Completo, multiaccesorizat pentru toate anotimpurile, creat de parinti pentru parinti si copii. Acesta corespunde celor mai exigente cerinte ale unui parinte pentru care confortul, siguranta, calitatea si designul sunt intotdeauna pe primul loc.

Contine:

  • Sasiul creat din aluminiu, usor si compact, pe care, datorita sistemului Ganciomatic, se instaleaza cu usurinta,

  • Landoul Navetta XL (omologat a fi utilizat si ca dispozitiv de siguranta pentru retinerea copilului la bordul autovehicului – ECE R44/04) si EN 1466; recomandat a se utiliza de la nastere pana la 10 kg.

    landou_navetta_xl_peg_perego

  • Cosul auto Primo Viaggio Trifix K, omologat conform ECE R44/04 si EN 14988 si testat in conformitate cu cerintele protocolului Euro NCAP la ADAC (Crash Test Centre – Munich) impotriva impactului lateral si frontal la o viteza cu 40% mai mare decat cerintele impuse de catre normativele europene; recomandat a fi utilizat de la nastere pana la 13 kg.

    cos_auto_primoviaggio_trifix_k_peg_perego

  • Caruciorul sport Pliko Switch Compact, cu hamac reversibil; se pliaza ultra-compact in sistem tip „umbrela”, cu o singura mana, omologat in conformitate cu normativa europeana EN 1888; recomandat a fi utilizat de la nastere pana la 3 ani.

    carucior_pliko_switch_compact_completo_peg_perego

  • Geanta termoizolanta, dotata cu salteluta pentru infasat.

    geanta__termoizolanta_peg_perego

Peg Perego a luat fiinta in anul 1949 si a coincis, nu in mod intamplator, cu nasterea lui Lucio Perego, actualul presedinte al companiei. Tatal sau, Giuseppe Perego, si-a dorit sa creeze un “spatiu personal” pentru “noul-sosit”. Asa a aparut unul dintre cele mai deosebite carucioare. Practic, de aici incepe istoria. Prin separarea sasiului de restul structurii caruciorului, devine inventatorul primului “sistem transformabil”.

Giuseppe Perego spunea: “bebelusii nu pot vorbi; atunci cum poti stii daca ei sunt multumiti?” Cuvintele sale nu reflecta altceva decat filosofia Peg Perego: “in spatele conceperii si evolutiei acestor produse intotdeauna se vor afla siguranta si confortul copiilor si parintilor acestora.”







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77