No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Iritatia la bebelusi (P)

In Bebelusi , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Schimbările nivelului pH-ului şi contactul pielii cu scaunele acide sunt principalii vinovaţi.

Cum prevenim iritația?

Curăţă atent zona acoperită de scutec după fiecare scaun şi lasă pielea să se usuce, având grijă să nu o ştergi cu mişcări prea ferme sau apăsate. Foloseşte şerveţele umede sau un prosopel moale şi apă calduţă. Pielea sensibilă trebuie spălată doar cu apă simplă, în timp ce pentru alte tipuri de piele e nevoie şi de un săpun fin. Nu folosi pentru curăţarea pielii prosoape aspre deoarece acestea nu vor face decât să accentueze iritaţia şi să-l necăjească şi mai tare pe cel mic.

Alege servetelele umede Pampers Sensitive! Acestea sunt testate dermatologic și conțin o loțiune specială care ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului, acționând ca un strat protector pentru piele.

Schimbă scutecul bebeluşului tău imediat ce s-a murdărit! Acest lucru este important din 2 motive:

1. expunerea prelungită la umezeală face ca pielea să devină mai sensibilă şi mai predispusă la iritaţii;

2. cu cât urina şi scaunele stau mai mult timp laolaltă, cu atât mai mult enzimele din scaun vor dăuna pielii bebeluşului.

Pampers Premium Care este cel mai subțire scutec super-absorbant de la Pampers, creat de specialiști cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max. Datorită stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este reținută în interior, departe de pielea bebelușului, care rămâne astfel uscată și sănătoasă.

Acoperă pielea micuţului tău cu un strat subţire de cremă protectoare.

 

foto_utilecopii

 

Atunci când îi pui un scutec nou bebeluşului tău, nu-l strânge prea tare, acest lucru împedică intrarea fluxului de aer, fapt ce favorizează creșterea umidității și duce la apariția eritemului fesier. În plus, fixarea prea strânsă a scutecului sau a hainelor care se freacă de piele poate determina leziuni de grataj sau, în caz contrar, pot să aibă loc scurgeri pe lângă scutec și să apară iritații locale.

Noul Pampers Premium Care este scutecul care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile și care îi oferă micuțului libertate de mișcare și protecție în același timp.

Foloseşte scutece super-absorbante! Pe lângă stratul exterior ce lasă pielea să respire, noul Pampers Premium Care vine în plus și cu o loțiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant și protector (mărimile 1-5), precum și un sistem unic de absorbție a scaunelor moi (mărimile 1-3). Este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 1-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului.

Fii mereu atentă la copilul tău în perioada în care îi administrezi antibiotice, ce îi pot provoca diaree, sau atunci când este deranjat la burtică din alte cauze, pentru a putea reacţiona în timp util şi schimba scutecul rapid.

Cu noul Pampers Premium Care, pielea fragilă a micuțului se va simți cel mai bine. În primul rând, materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

 

Cum tratăm iritatia?

Schimbă scutecul bebeluşului tău cât mai des pentru a împiedica umezeala să stea prea mult în contact cu pielea.

Permite-i pielii să respire, lăsându-l pe cel mic să stea fără scutec măcar câteva minute în fiecare zi.

După fiecare scaun, curăţă atent funduleţul bebeluşului tău şi asigură-te că e bine uscat înainte să-i pui un alt scutec.

Unge pielea copilaşului cu cremă cu oxid de zinc sau altă cremă recomandată de medic, pentru a împiedica urina să intre în contact cu pielea iritată.

Alege să foloseşti scutece care conţin o loţiune specială pentru pielea delicată.

Contactează medicul dacă iritaţia durează mai multe de câteva zile sau dacă observi apariţia unor băşicuţe sau pustule.

Alege întotdeuna ce-i mai bun pentru micuțul tău! Scutecele Pampers Premium Care oferă o protecţie de cinci stele pielii fragile a bebeluşului, pentru ca acesta să crească sănătos și fericit, benefiind de cea mai bună îngrijire. Aşadar, mamele de pretutindeni pot simţi că iau cea mai bună decizie pentru copilașul lor atunci când aleg să folosească Pampers Premium Care.

 

Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe www.pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secțiunea "Întreabă experții" . Medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și îngerașul tău.







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77