No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Cum alegi numele copilului?

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Sa alegi numele nou-nascutului poate fi o experienta incantatoare, dar si solicitanta. Iata cateva sfaturi pentru a-ti usura munca.

Parintii se bucura atunci cand afla ca vor avea un copil si incearca sa-i aleaga un nume. Uneori, prietenii si membrii familiei doresc sa isi exprime parerea. De la parinti la rude indepartate, fiecare poate avea propria opinie. 

Alegerea numelui poate fi o experienta minunata. Exista un sentiment special pe care parintii il incearca discutand ce nume sa ii dea copilului. Alegerea unui nume este, de asemenea, o decizie serioasa. La urma urmei, numele va avea un impact asupra copilului si a parintilor pentru tot restul vietii.


Sfaturi pentru alegerea numelui copilului


nume_copii

Intotdeauna aminteste-ti ca micutul tau va trebui sa traiasca cu numele sau pentru tot restul vietii. Prin urmare, ai grija sa treci in revista toate alternativele posibile.

 

Unii parinti decid sa astepte venirea pe lume a bebelusului pentru a se gandi la alegerea unui nume. Insa nasterea este un proces dureros si epuizant. In momentele de dupa nastere, deciziile nu sunt intotdeauna rationale si calculate.


O femeie nu este, de obicei, prea sigura de gandurile ei imediat dupa ce a adus bebelusul pe lume. In plus, diminutivele care suna dragut la momentul respectiv s-ar putea foarte bine dovedi a fi o greseala. De exemplu, ai dori ca micutul sa treaca prin viata fiind strigat Zaharel?


Incearca sa-l pronunti


Incearca sa iti imaginezi cum va suna numele intreg atunci cand va fi pronuntat. Un nume bun este intotdeauna usor de pronuntat. Acest lucru nu este valabil doar pentru alte persoane, ci si pentru copil. Uneori, numele si prenumele puse impreuna pot fi un dezastru, mai ales daca au aceleasi silabe. Asigura-te ca alegi un nume care poate fi rostit clar.



O modalitate buna de testare pentru un potential nume de copil este sa incerci sa-l strigi (ca si cum l-ai chema de la joaca). Te simti inconfortabil sa-l rostesti? Daca da, gandeste-te cum va suna daca iti vei striga copilul in timp ce el este cu un grup de prieteni. Alege un nume pe care atat tu, cat si copilul sa-l puteti considera confortabil, atunci cand sunteti in public, peste cativa ani.


Prescurteaza-l

 

cum_alegi_numele_copilului

Incerca sa eviti alegerea unui nume care este prea lung. Multi parinti dau nume care au multe silabe copiilor si sunt dezamagiti atunci cand alte persoane le prescurteaza numele.

 

Daca dai copilului un nume lung, nu exista nici o indoiala ca, la un moment dat in viata lui, copilul va avea numele prescurtat. Micutul tau ar putea capata porecle jenante, ceea ce l-ar putea determina sa isi deteste numele. Daca vrei, totusi, sa aiba un nume lung, alege unul care este usor de pronuntat. 

De asemenea, arunca o privire la initialele copilului. Multi parinti dau copilului lor nume perfect normale si nevinovate, dar constata apoi ca, atunci cand initialele sunt puse impreuna, reiese ceva jenant. Initialele ar putea fi folosite pentru a tachina copilul in timpul anilor de scoala si uneori, chiar mai tarziu.

 

Gasirea unui nume potrivit pentru copil nu trebuie sa fie o experienta chinuitoare. Este nevoie doar de o analiza atenta, de rabdare si putina inspiratie.






Alte articole recomandate:

Numele copilului: ce mai e la moda

"Iubitule, sunt insarcinata!" sau "Iubitule, in 9 luni vei fi tatic!" Cam asa suna o veste normala p ...

Alegerea numelui copilului

Ai pregatit leaganul, caruciorul, hainutele si camera copilului...Totul este gata, mai putin numele ...

Ce spune numele tau despre tine

Descopera ce spune numele despre tine, copilul tau sau partenerul de viata. Este vorba de un mic joc ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77